Eltimin kuzenleri benimle dalga geçiyor, ne yapmalıyım?

0 oy
279 göst.
önce Astroloji & Burçlar kategorisinde (4 puan) tarafından

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Hassas bir konu senin için kırılmakta haklısın 

-Reklam-
0 oy
önce (646 puan) tarafından

Eltin deseymiş otur ben getireyim ne olacak sanki senin kaynananınsa onunda kaynanası mesafe koy bence buz gibi ol eltine karşı da merhaba güle güle bu kadarı yeterli bence o kuzenlerle de hiç görüşme saygısızlık yani ayıp duyguların çok hassas çok hassas bir konu bunu bilerek yapıyorlar eltin de uyarabilir bakın böyle laflar söylemeyin bu tarz konuları bile açmayın insanların en zayıf noktasını bulup ordan vurmaya çalışıyorlar kendine bambaşka arkadaşlıklar ortam edin bunlardan kurtul birde allaha havale et önüne bak inancını da kaybetme onlarında sınavı bitmedi yaşayıp görecekler 

0 oy
önce (15,891 puan) tarafından

hassas bir dönemden geçiyorsun, bu yüzden kendine özenmem ekstra dikkat etmen çok normal. bunu bilen insanların da saygı duyması gerekir. seni en iyi, aynı yollardan geçen bir anne anlar ama empati yapmak da zor olmasa gerek. 

bir de konu ne olursa olsun, bir insanın özendiği bir şeyle dalga geçmek, çok çocuksu bir davranış. 

sana da hayatından insan eksiltmek için fırsat çıkmış, iyi değerlendir. az insan çok huzur 

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Ne yazık ki burda hatalı olan senin eltin. Benim eltim gilin de böyle bir kuzen grubu var ve adım gibi eminim hep eltim orda beni kötülüyor onlar da dalga geçiyor illa bir araya gelince seziyorum çünkü. Böyle pislikler var bacım boşver ne derlerse desinler insan değer verdiğine kırılır bunlar değeri haleden varlıklar bile değiller 

0 oy
önce (2,226 puan) tarafından

Orda niye cevap vermedin ona canım kendi kaldirsin eltinde kabahat bulma belkide uğraşmaya değecek insanlar değil kafasını agritmak istemez çokta kafama takip kendini sıkıntıya sokma rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Hassas bir dönemden geçtiğin için senin açından zor olabilir ama bence o kadar takılıp üzülecek bir konu yok

İnsanlar yani konuşurlar, hatta hiç önemli bir konu değil hiç takma 

0 oy
önce (65,614 puan) tarafından

eltinin telefonunda mesajları mi okudun. keske okuyup canını sıkmasaydin konusma gec

0 oy
önce (4,345 puan) tarafından

Bunlar toksik anam eşimin iş arkadaşlarının hamımlarıda buna benzer  muhabbet yaptı.ben acıkca tiye alınmadan hoşlanmıyorum  kafam sizi kaldırmıyor dedim ve görüşmedim. Gerek yok bence

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Aile içindeki huzursuzluklarda mesafe nasıl korunmalı?
Aile içindeki huzursuzluklarda mesafe korumak için duygusal sınırlarınızı belirlemek ve sizi değersiz hissettiren ortamlardan uzaklaşmak en sağlıklı yoldur. İnsanların sizin üzerinizden yaptığı şakalar veya alaycı tavırlar kişisel sınırlarınızı ihlal ediyorsa, bu duruma net bir şekilde tepki vermek veya bu kişilerle etkileşimi minimum düzeye indirmek ruh sağlığınızı korumanıza yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çocuk sahibi olma sürecinde çevre baskısı ile nasıl başa çıkılır?
Çocuk sahibi olma sürecinde çevre baskısıyla başa çıkmak için tedavi sürecinizi özel tutmak ve sadece destek alabileceğiniz kişilerle paylaşmak önemlidir. Başkalarının çocuksuzluk üzerinden yaptığı imalar veya şakalar sizin değil, onların nezaketsizliğini gösterir; bu yüzden bu tür yorumları kişisel bir yetersizlik olarak görmemeli ve kendinize olan güveninizi korumaya odaklanmalısınız.
Elti ve görümce gibi akrabalarla yaşanan sorunlar nasıl çözülür?
Akrabalarla yaşanan sorunları çözmek için beklentilerinizi azaltmak ve tartışmaya girmek yerine mesafeli bir saygı çerçevesinde kalmak en etkili yöntemdir. İnsanların size karşı olan tavırlarını kontrol edemezsiniz ancak bu durumun size olan etkisini kontrol edebilir, gerektiğinde eşinizle durumu paylaşıp ortak bir duruş sergileyerek kendinizi savunabilirsiniz.
Başkalarının isim takıntısı ve alaycı tutumu ne anlama gelir?
Başkalarının isim önerisi altında alaycı tutum sergilemesi, genellikle karşı tarafın sizin hassasiyetinizi bildiğini ve bunu bir koz olarak kullanıp sizi değersizleştirmeye çalıştığını gösterir. Bu tür davranışlar sağlıklı bir iletişim biçimi değildir ve genellikle kişilerin kendi karakterlerindeki eksiklikleri veya kıskançlıkları yansıtan manipülatif bir sosyal tutumdur.
Negatif akraba ilişkilerinde psikolojik sınırlar nasıl çizilir?
Negatif akraba ilişkilerinde psikolojik sınır çizmek, size zarar veren kişilere karşı hayır demeyi öğrenmek ve onların yargılarını hayatınıza dahil etmemekle başlar. Kendi değerinizi başkalarının çocuk sahibi olma veya isim takma gibi konulardaki alaycı yorumlarına bağlamamalı, kendi mutluluğunuzu ve tedavi sürecinizin başarısını öncelik haline getirmelisiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 746 göst.
0 oy
21 cevap 662 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 2,961 göst.
29 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Meleknaz25 (25 puan) tarafından soruldu
+4 oy
29 cevap 1,963 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu