Görümcelerim ve eltim bana iftira atınca herkesi engelledim mi?

0 oy
294 göst.
önce Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Çiçek kadınlar iyi akşamlar ❤️

Önceki postlarım da dediğim gibi kaynım eltimin doldurusuna gelip babamın evine gidişine karıştı bende onu ilgilendirmedigini eşimin haberi var falan demiştim buda kalkıp tüm aileye demiş bana zavallsin demiş falan da falan halbuki kesinlikle öyle bişey demedim keşke deseydim ismim çıkmış demise bir sürü iftira atılmış arkamdan büyük görümcem de arayıp rezil etmişti beni neyse dün duydum 4 görümcem de sırf abilerine güya zavallı demişim diye bizim için bitmiş demisler benim için bide iki eltim bunlar hepsi birlik olmuş beni gömüyorda gömüyor bende hepsinin numarasını sildim arkadaşlıktan çıkardım Instagramda sizce iyi mi yaptım içim içimi yiyor büyük haksızlık yapılıyor bana 

7 Cevaplar

0 oy
önce (2,348 puan) tarafından

Haksızlığa ugradiysan gerçekler elbet birgün gün yüzüne çıkart Allah'a havale et muhattap bile olma

önce (47 puan) tarafından

Günlerce ağlayıp Allah'a havale ettim zaten Rabbim haklarından gelsin

-Reklam-
0 oy
önce (32,785 puan) tarafından

Hâlâ onu ilgilendirmediğini düşünüyorum desen bile. Abime ne onun baba evine girmesinden demeleri gerekiyordu. Kaldı ki iftira var. Zaten sana dost falan değillermiş engelle gitsin 

Hepsi hak verdi abisine karışabilir kaynindir falan 

önce (32,785 puan) tarafından

Onların hayatı olsa hiç öyle demezler resmen iki yüzlülük ayrıca karışamaz hayatından bu bahane ile hepsini çıkartman iyi olmuş.

Biraz şer sandıklarımızda hayır vardır gözü ile bak 

0 oy
önce (3,039 puan) tarafından

ne demisse demis arkandan sana igtira olmuo helal olsun der her duyan. kayninin ezikligine rezil olmus olur karisini dort duvar arasinda yasatmaya calisan beyninin geri kafaliligina magara insani tas devri adami diye kendi adi cikar sefil sunepenin . namusun haricinde istedigini desin senin hakkinda ooh dedim cokda iyi oldu magara ayisina de sende etrafa

zavalli da diyebilirsin cunku zavalli ezik kendine gubeni olmayan sefil

sunepe magara ayisi okuz geri kafali bir mahlukat. buna taraf tutanlarda ayni zihniyetten. topluca magaralarinda dirt duvarlarinda yasasinlar. iyide etmissin bu geri kafalilarla muhattap olma etrafada dar goruslu sig beyinlerle anlasamadik dersin rezil olacak bsey yik. beyinleri milattan oncede kalmis caga ayak

uyduramayan ayilar

Ohh ağzına sağlık canım 

0 oy
önce (235 puan) tarafından

Tüm bunlar olurken kocan nerde? 

Olduğu yerde boşver muhatap olma diyor başka da bişey demiyor 

0 oy
önce (865 puan) tarafından

Ben bunlarıne sülaleyi elden geçirirdim🤣🤣 

Ayy keşke olaydın da gecireydik beraber kız 

0 oy
önce (11 puan) tarafından

İlk defa işin içine erkeğin girdiğini duyuyorum. Bizde bazen tartışıyoruz falan ama erkekler hiçbir şekilde girmez araya hatta eşiyle aramın olmadığı ama kendisiyle çok iyi olduğum kaynım dahi var. İşin içine girmesini geçtim bide iftira atıyor terbiyesiz adam. Ben olsam belki bende çıkartırdım ama ben genelde çıldırtmak için keyifli anlarımı paylaşıyorum eşimle birlikte eşimin süpriz yapışlarını falan.

Eşin ne diyor bu duruma?

Canım bunlar zaten paylaşımları görüp adamı doldurup üstüme saldı mesele o eşim arkamda değil boşver diyor muhatap olma diyor başka bişey demiyor

0 oy
önce (6,180 puan) tarafından

Iftira atip ortaya laf atan kim olursa olsun yeri zamani gelince yuzlesip mesafemi koyuyorum. Milletin nazini niyazini cekecek halde degiliz  adim atana 100 adim giderdim ama artik adik atana cvp dahi veresim yok. Onalrinki kaplse bendeki de kalp

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Aile içi iftira durumunda herkesi engellemek sağlıklı bir sınır mı?
Aile üyeleri tarafından iftiraya uğradığınızda herkesi engellemek, duygusal sağlığınızı korumak adına geçici veya kalıcı bir savunma mekanizmasıdır. Bu durum sizi toksik iletişimden anlık olarak uzaklaştırsa da, uzun vadede aile içindeki gerilimin çözümü için yüzleşme veya profesyonel destek almayı değerlendirmek daha sağlıklı olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Elti ve görümce arasında çıkan huzursuzluklar nasıl yönetilir?
Elti ve görümce ilişkilerindeki huzursuzlukları yönetmek için öncelikle eşinizle net bir iletişim kurarak ortak bir tavır belirlemelisiniz. İftira veya dolduruşa gelme gibi durumlarda karşı tarafla tartışmaya girmek yerine, sınırlarınızı belirleyip kendi özel hayatınızın mahremiyetini korumak, olayların büyümesini engelleyebilir.
Kayınvaliden ve görümcelerle yaşanan tartışmalarda eşin rolü ne olmalı?
Kayınvaliden veya görümcelerle yaşanan tartışmalarda eşiniz, ailenin bir parçası olarak arabuluculuk yapmalı ve sizin hakkınızdaki iftiralara karşı sizi savunmalıdır. Eşinizin sınırları net bir şekilde çizmesi, hem sizin huzurunuzu artırır hem de aile içindeki hiyerarşik dengelerin doğru kurulmasını sağlar.
Haksızlığa uğradığımda akrabalarla iletişimi kesmek çözüm müdür?
Akrabalarla iletişimi kesmek, haksızlığa uğradığınızda kendinizi korumak için başvurabileceğiniz bir yöntemdir ancak bu durum aile içindeki küslüğü derinleştirebilir. İletişimi kesmeden önce kendinizi ifade edebileceğiniz güvenli bir ortam oluşturmayı veya bir aile danışmanına başvurarak çatışmaları yapıcı bir yolla çözmeyi deneyebilirsiniz.
İftira atılması durumunda psikolojik olarak nasıl başa çıkılır?
İftira ile karşı karşıya kalmak ciddi bir stres kaynağıdır ve bu süreçte öncelikle kendi değerinizi hatırlamanız gerekir. Kendinizi suçlu hissetmek yerine durumu objektif bir şekilde değerlendirmeli, gerekirse profesyonel bir psikologdan destek alarak bu süreci daha az hasarla atlatmaya odaklanmalısınız.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 566 göst.
10 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 313 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (605 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 955 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 389 göst.