Kızımın anjiyosu başarısız oldu, ne yapmalıyım?

+4 oy
714 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından

Merhaba anneler iyi akşamlar kızım 3 saat anjioda kaldı çıktı çok şükür sağ sağlım ama anjiosu malesef başarısız geçti 😢doktor dedi yapamadık dedi kasiktan damardan cihazla girdik kalbine kdr dedi delik küçük bir turlu bulamadık deliği cihazı takamadik dedi açık kalp amelyati da yapsak çok çok zor geçer dedi deliği çok derinde dedi açık kalp amelyati yapsak da belki deliği göremeyiz ne yapacağımızı bilmiyoruz ben eşim dokror karasız kalmışız dedi gelip konusacam sizle gelmedi hemşirelere söyledim dedi demiş not gececem e nabiza mi internete mi dedi baktık not yazmamış geçmemiş dedi yarın inip doktorun yanına yine kalbine muayne edecek o zmn sizle konusacaz dünden beri agliyorum dua ediyorum ayet okuyup ufluyorum ona ne yapacağımı bilmiyoruz 😭

20 Cevaplar

0 oy
önce (1,880 puan) tarafından

Ah yavrum benim çok üzüldüm ya Rabbim tez vakitte şifasını versin kuzucuğun inşallah. Sizin de rabbim gönlünüze ferahlık versin. Allah kimseyi evladiyla sınamasın inşallah çok üzücü bir durum 

önce (18 puan) tarafından

Amin ablam amin çok amin dünden beri agliyorum üzülüyorum keske evladım iyileşse baksa bişey istemiyorum yarını umutlu haberleri diyarız inşallah 😭🤲 

-Reklam-
0 oy
önce (895 puan) tarafından

Aşkım bu çok sık rastlanan bir durum ama günümüz tıbbın da artık bir çok tedavi yöntemi bulunuyor . İmkânsız ve zor değil bence siz doktorunuzu değiştirin çok çok çok zor diyen bir doktorun tecrübesi yoktur 

image

Ablam bu doçent doktordur çok iyi bir doktordur Allah var diğer sefer de açık kalp amelyati gerekiyordu dedi ben elimden geldiğince amelyat etmyecem 2 defa amelyat eti ilkinde dedi delik çok büyük kapatamayiz sonra dedi diğer doktorlarla konusacam konuştu dedi bir cihaz var bir ülkeden gelecek onu anjioyla koyacax 2 gün sonra tekra anjio oldu çok şükür başarıli oldu bu delik tek kaldı bu delik de keşke kapansa 😭🤲🤲bak bu o cihazdir üstünde iki tane yuvarlak şey var ya 
önce (895 puan) tarafından

Eee kuzum baya yol katetmişsiniz. Bekle bakalım doktorun illa ki tedavi yöntemi vardır . Belki de hemşire yanlış yönlendirdi  . Doktorlar bir araya gelip bir tedavi yöntemi muhakkak bulacaklardır kalbini ferah tut Rabb'im kalıcı şifa versin inşallah ❤️ 

Değil mi abla doktorlar bugün belki hepsi bir araya gelmişler insalah amelyatsoz güzel bir yol bulmuşlardır yarın dokror bize söyler değil mi amin isnalalh Allah razı olsun inşallah cnm.benim.icim.biraz rahatladı 🥹

0 oy
önce (478 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Ben de kalp hastasıyım, doktorlar yaşamaz bu demiş ve şu an 18 yaşındayım. Allahtan ümidinizi kesmeyin. Benim cerrahım çok iyidir, isterseniz birde ona götürün bebişi. İmkansız denilen ameliyatları yapıyor adam, beni de 2 kere ameliyat etti. Adı Prof Dr Mehmet Salih Bilal 

Amin inşallah çok teşekkür wderim çok geçmiş olsun sana da sen kaç yaşındayken dokto öyle söylemiş tabi Allah'tan Umut kesilmez ama çok çok üzülüyorum ablam kizimin damar yolu zar zor açıyorlar 4 hemşire dordude aynı anda iki el iki ayağını deliyorlar damar yolu açmak için için yanıyor gidiyor hangi hastane hangi şehir bu doktor 

önce (478 puan) tarafından

20 günlükken anlamışlar hasta olduğumu, sonra da 8 yaşında oldum. İstanbulda medicana hastanesi 

Aaa çok çok geçmiş olsun cnm inşallah bi yarin doktor ne diyecek ona göre biseyler diyecez 

0 oy
önce (1,612 puan) tarafından

Ya şafi. İmtihanınızı kolay eylesin. 

Çok amin inşallah teşekkür ederim 🤲🤲💞

0 oy
önce (13 puan) tarafından

Rabbim şifa versin . Allah yardımcın olsun çok üzüldüm 

Amin inşallah hepinizin duasıyla kizim güçlü duracak inşallah yarın doktor güzel konuşur yani amelyatsiz bir yol soyler bize  🤲🤲🤲

O kadar kalbimde hissediyorum ki seni . Benimde oğlumun kontrolü var göz tansiyonu yüzünden ameliyat olma ihtimali var bu nedenle bile stresten iki ayda saçlarım döküldü sen dirayetli dur onlar bizden güç alıyor içine ağla ama güçlü ol biz düşersek evladımız da düşer üzülme Allah seninle ♥️

Cook çok geçmiş olsun oğluna da inşallah rabbim kokrtugunuza ugratmasin sizi de evet kızımın da bu hastalığını ogrendigimizde ben ben değilim sanki stres düşünce korku oluyor sürekli bana nereye gitsem ben yapsam ne alsam ne etsem hiç mutlu olamoyorum her saniye gozumm kızımın ustunde 🤲🤲

Korkma Allah büyüktür 

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun. Rabbim şifa versin kuzuma. Sizin de kalbinize inşirah ferahlığı versin. Ne desem teselli edemem. Eğer Yasin falan dağıtıyorsanız seve seve okurum yavrun için. Elimizden ne geliyorsa artık. 

Çok amin inşallah Allah razı olsin inşallah ne muradıniz varsa versin inşallah dualarınız sayesinde güçlü duracaz dualarıniz tüm.annelerin duaları senin duan hatrına kızıma şifa versin bizi korkutugumuxa ugratmasin inşallah ♥️💞🤲🤲

önce (135 puan) tarafından

Rabbim korkularımızdan emin eylesin. Allah'ım yar ve yardımcınız olsun inşaallah 

0 oy
önce (8,305 puan) tarafından

rabbim yardımciniz olsun cnm ...hangi hastanedesiniz acaba

Amin inşallah teşekkür ederim Ankara Bilkent şehir hastanesi cocuk hastaneis bölümünde 

0 oy
önce (27,539 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım. Allahım kalıcı şifalar versin yavrucuğa tez zamanda. 

Çok amin inşallah çok tesekkuler allah razı olsun inşallah inşallah buraya güzel bir post kızım sağlığına kavuştu evimize gidecz diye bir post açarım umutlu haberleri bekliyoruz yarın 🤲🤲♥️

önce (27,539 puan) tarafından

İnşallah. Rabbim büyük

Aynen şifayı Rabbimden diliyorum bekliyorum Rabbim büyük 

0 oy
önce (4,648 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah canım

Amin inşallah teşekkür ederim  Allah razı olsun doktorun yanına gitik bir saat önce dedi yapmayacaz dedi o delik öyle kalsın dedi hem derinde hem kaburga kemiği arkasında kalıyor dedi elimizden bişey gelmiyor dedi siirte gitiginizde her 2 ayda bir tum kan tahlili 2kol 2 bacak tansiyonunu kilosu hepsini yaptırın fotosu atın 6 ay sonra gelin yanıma yine

önce (4,648 puan) tarafından

Rabnim şifa versin inşallah canım. Kızın kaç yaşında alıç sirkesi kalp için çok faydalı bi araştır istersen

0 oy
önce (6,523 puan) tarafından

Rabbim küçük prensese şifa versin inşallah ❤️😔

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun doktorun yanına gitik bir saat önce dedi yapmayacaz dedi o delik öyle kalsın dedi hem derinde hem kaburga kemiği arkasında kalıyor dedi elimizden bişey gelmiyor dedi siirte gitiginizde her 2 ayda bir tum kan tahlili 2kol 2 bacak tansiyonunu kilosu hepsini yaptırın fotosu atın 6 ay sonra gelin yanıma yine

0 oy
önce (1,479 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah 

Amin inşallah çok teşekkürler Amin inşallah Allah razı olsun doktorun yanına gitik bir saat önce dedi yapmayacaz dedi o delik öyle kalsın dedi hem derinde hem kaburga kemiği arkasında kalıyor dedi elimizden bişey gelmiyor dedi siirte gitiginizde her 2 ayda bir tum kan tahlili 2kol 2 bacak tansiyonunu kilosu hepsini yaptırın fotosu atın 6 ay sonra gelin yanıma yine bizde yavaş yavaş toparlaniyoruz cikacaz bugün hastaneden

0 oy
önce (344 puan) tarafından

çok çok üzüldüm Rabbim evladına sağlık sıhhat versin her şerde vardır bı hayır üzülme inşallah geçecek bu günlerde 

Aynen öyle demek ki bizler için bu hayirliymis Amin inşallah Allah razı olsun doktorun yanına gitik bir saat önce dedi yapmayacaz dedi o delik öyle kalsın dedi hem derinde hem kaburga kemiği arkasında kalıyor dedi elimizden bişey gelmiyor dedi siirte gitiginizde her 2 ayda bir tum kan tahlili 2kol 2 bacak tansiyonunu kilosu hepsini yaptırın fotosu atın 6 ay sonra gelin yanıma yine

önce (344 puan) tarafından

kontrollerini aksatma Allah şifasını versin kardeşim 

0 oy
önce (50,081 puan) tarafından

Rabbim şifa versin Allah'tan ümit kesilmez bizde dualarımızda yer verelim Melek yavrumuza iyi olacak inşallah ❤️ 

İnşallah ablam Amin inşallah Allah razı olsun doktorun yanına gitik bir saat önce dedi yapmayacaz dedi o delik öyle kalsın dedi hem derinde hem kaburga kemiği arkasında kalıyor dedi elimizden bişey gelmiyor dedi siirte gitiginizde her 2 ayda bir tum kan tahlili 2kol 2 bacak tansiyonunu kilosu hepsini yaptırın fotosu atın 6 ay sonra gelin yanıma yine

0 oy
önce (598 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin inşallah

Amin inşallah Allah razı olsun doktorun yanına gitik bir saat önce dedi yapmayacaz dedi o delik öyle kalsın dedi hem derinde hem kaburga kemiği arkasında kalıyor dedi elimizden bişey gelmiyor dedi siirte gitiginizde her 2 ayda bir tum kan tahlili 2kol 2 bacak tansiyonunu kilosu hepsini yaptırın fotosu atın 6 ay sonra gelin yanıma yine

0 oy
önce (6,591 puan) tarafından

Geçmiş olsun öncelikle, dilerim güzel haberler alırsınız. Doktorlar iyice düşünüp bir yol bulunca sizinle konuşacaklardır❤️ Yavruna hayırlı sağlıklı bir ömür diliyorum, yüreğini ferah tut 🌸 

Amin inşallah Allah razı olsun doktorun yanına gitik bir saat önce dedi yapmayacaz dedi o delik öyle kalsın dedi hem derinde hem kaburga kemiği arkasında kalıyor dedi elimizden bişey gelmiyor dedi siirte gitiginizde her 2 ayda bir tum kan tahlili 2kol 2 bacak tansiyonunu kilosu hepsini yaptırın fotosu atın 6 ay sonra gelin yanıma yine

0 oy
önce (68 puan) tarafından

Rabbim şifa versin Allah sizinle Olsun Kurban adagı adayın 3tane ve Sakada verin sürekli Allah yavrunuza şifa versin inşallah amin

0 oy
önce (460 puan) tarafından

Canım canım canım Rabbim Şafi ismiyle şifar versin hayırlısıyla kolaylıkla kızın saglıgına kavusacak Allahın izniyle içini ferah tut hersey cok güzel olacak buna inan dualarımda olacaksınız her daim

0 oy
önce (247 puan) tarafından

Son durum ne suanda allah yardimciniz olsun. Aklimdasiniz 

0 oy
önce (3,074 puan) tarafından

Oy çok üzüldüm dualarım sizinle canım 🤲🥺 

0 oy
önce (565 puan) tarafından

Ayy kıyamam ya Rabbim sifasını versin miniğin 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Çocuklarda anjiyo ile kalp deliği kapatılamazsa ne yapılır?
Anjiyo ile kapatılamayan kalp deliklerinde doktorlar, deliğin yeri ve boyutuna göre açık kalp cerrahisi veya farklı girişimsel yöntemleri değerlendirir. Eğer delik çok derindeyse veya cihaz yerleştirilmesine uygun değilse, cerrahi ekip deliğin anatomisini tekrar inceleyerek en güvenli tedavi yolunu belirler. Bu süreçte uzman hekimler, risk ve fayda dengesini gözeterek aile ile detaylı bir tedavi planı oluşturur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Anjiyoda kalp deliğinin bulunamaması sık yaşanan bir durum mudur?
Evet, bazen kalp delikleri çok küçük veya kalp içindeki damar yapılarının derininde olabilir; bu durum anjiyo sırasında cihazın deliğe ulaşmasını zorlaştırabilir. Görüntüleme tekniklerinin sınırlarına bağlı olarak, bazen anjiyo ile deliğin yeri tam olarak tespit edilemeyebilir. Doktorlar böyle durumlarda genellikle işlemi sonlandırıp, daha net bir haritalama için ileri tetkikler veya cerrahi konsültasyon isteyebilirler.
Kalp ameliyatı öncesi doktor görüşmesinde neler sorulmalıdır?
Doktor görüşmesinde öncelikle deliğin tam konumu, neden anjiyo ile kapatılamadığı ve açık cerrahinin riskleri hakkında net bilgi isteyin. Ayrıca, deliğin neden derinde olduğu, alternatif görüntüleme yöntemlerinin olup olmadığı ve ameliyatın başarı şansı gibi konuları detaylandırın. Süreci bir not defterine yazarak veya ses kaydı alarak takip etmek, verilen tıbbi bilgileri daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.
Çocuklarda kalp deliği ameliyatının zorluk derecesi nasıl belirlenir?
Ameliyatın zorluk derecesi deliğin kalpteki yerine, kalp duvarındaki kalınlığa ve eşlik eden başka yapısal sorunların olup olmamasına göre belirlenir. Derin yerleşimli veya zor ulaşılabilecek noktalardaki delikler, cerrahın daha hassas çalışmasını gerektirir. Uzman ekip, ameliyat öncesi yapılan ekokardiyografi ve anjiyo görüntülerini birleştirerek cerrahi planı en güvenli şekilde hazırlar.
E-Nabız sisteminde doktor notu neden görünmez?
E-Nabız sistemi, hastane bilgi yönetim sistemlerine bağlıdır ve doktor notları genellikle onay sürecinden sonra sisteme yansır. İşlemi yapan doktor henüz notu sisteme girmemiş veya klinik kayıt süreci tamamlanmamış olabilir. Hastane kayıt birimine veya ilgili servise başvurarak notların dijital ortama aktarılıp aktarılmadığını teyit edebilirsiniz; genellikle doktor vizitinden sonra bilgiler güncellenir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 415 göst.
0 oy
4 cevap 354 göst.
23 Şubat 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guletas23 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 300 göst.
+2 oy
2 cevap 195 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Eso9090 (317 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,518,994 soru

24,756,247 cevap

372,509 kullanıcı

...