Uzun bir aradan sonra bloguma nasıl geri dönebilirim?

+5 oy
416 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,624 puan) tarafından

image

Çok uzun zaman oldu nasılsınız 🌼

17 Cevaplar

+2 oy
önce (32,910 puan) tarafından

Ben bu nicki hatırlıyorum. Hoşgeldin kahve sunumun da çok güzel duruyor ben hiç yapamam böyle şeyler 

-Reklam-
+1 oy
önce (76 puan) tarafından

Ayy cennetten bir köse gibi😍 afiyet olsun hosgeldin .

önce (5,268 puan) tarafından

Rüyasındaaa beni görüyorrrmuşşş

önce (76 puan) tarafından

Güçlüyüz ve bunu biliyorsunnnn😂

+1 oy
önce (10,695 puan) tarafından

Hoş geldin 💕 ne güzel bir bahçe gözüm gönlüm açıldı 😄 

+1 oy
önce (5,359 puan) tarafından

Çok hoş sunum 😍😍

+1 oy
önce (5,268 puan) tarafından

Kızzz özlettinnn

+1 oy
önce (6,522 puan) tarafından

Hoş geldin bacım 

+1 oy
önce (28,002 puan) tarafından

Oo hoş geldin canım afiyet olsun yine muhteşem sunumlarını gorucez💗

+1 oy
önce (242 puan) tarafından

Bahcen çok güzelmiş 

+1 oy
önce (6,591 puan) tarafından

Şu tazecik yeşilliğin son demlerini yaşıyoruz 🫠 

+1 oy
önce (7,671 puan) tarafından

Hoşgeldin ismi hatırlıyorum 

+1 oy
önce (65,920 puan) tarafından

Yalova li hatun hosgeldin🙂

önce (4,500 puan) tarafından

Merhaba eskiden beri gözüme aşina isminiz sanırım uzun zamandan beri burdasnz. Ben bı kaç yıldır giremiyordm. Maşallah diye bi kız vardı hala duruyo mu bilgin varmı eşinden boşanıp tekrar evlenmşti aklima o geldi sayfaya girince nasıl acaba mutlumu şimdi 

gecenlerde yine post acmisti bende eskisi gibi aktif degilim ama gördüm denk geldi dogum yapmisti sanirim

+1 oy
önce (2,137 puan) tarafından

Kiz sen nerdesin 

+1 oy
önce (1,855 puan) tarafından

Hoşgeldin cnm afiyet olsun. Neden yoktun 😊

+1 oy
önce (3,831 puan) tarafından

Ayyy hoşgeldin canım yine her zamanki gibi sunum şahane 😍

+1 oy
önce (3,074 puan) tarafından

Hoşgeldin canım evet yoktun ne zamandır 🥰🥰 

+1 oy
önce (316 puan) tarafından

Hoşgeldin hoşgeldin boşta gelmemişsin afiyet olsun 😁

+1 oy
önce (34,621 puan) tarafından

Oo hoşgeldin nasılsın özleştik🌹

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Uzun süre ara verdiğim bloguma geri dönerken nasıl bir yol izlemeliyim?
Blogunuza geri dönerken öncelikle güncel bir karşılama yazısı yazarak okuyucularınızı durumdan haberdar etmeli ve geri dönüş nedeninizi paylaşmalısınız. Ardından içerik takviminizi yeniden gözden geçirerek haftada en az bir düzenli gönderi ile yayın akışınızı istikrarlı bir şekilde başlatmanız, kitlenizle olan bağınızı yeniden kurmanıza yardımcı olacaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eski blog okuyucularımı geri kazanmak için neler yapabilirim?
Eski okuyucularınızı geri kazanmanın en etkili yolu, onları unutmadığınızı hissettiren bir duyuru yaparak sosyal medya hesaplarınız üzerinden etkileşim başlatmaktır. Onlara değer verdiklerini hissettirecek içerikler üreterek, uzun süre sessiz kalma nedeninizi samimi bir dille açıklayıp yeni dönemdeki hedeflerinizden bahsetmek sadık takipçilerinizi hızla geri çekecektir.
Ara verdiğim bloğumdaki eski içerikleri güncellemek gerekli mi?
Eski içeriklerinizi güncellemek, arama motorlarındaki görünürlüğünüzü artırmak ve güncel olmayan bilgileri tazelemek için kritik bir öneme sahiptir. Özellikle en çok trafik alan içeriklerinizi güncel veriler, yeni görseller ve güncel bağlantılarla revize etmek, blogunuza olan güveni artırır ve mevcut otoritenizi yeniden kazanmanızı sağlar.
Uzun bir aradan sonra blog yazmaya başlamak neden zor gelir?
Uzun bir aradan sonra yazmaya başlamanın zor gelmesinin temel nedeni, mükemmeliyetçilik beklentisi ve okuyucu kaybı endişesidir. Bu süreci aşmak için başlangıçta çok büyük projeler yerine daha basit ve samimi içeriklere odaklanmak, yazma alışkanlığınızı kısa sürede geri kazanmanıza ve üzerinizdeki baskıyı azaltmanıza yardımcı olacaktır.
Blog trafiğini tekrar eski seviyelerine nasıl getirebilirim?
Blog trafiğini eski seviyelerine çekmek için düzenli içerik yayınlamanın yanı sıra, içeriğinizi sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde paylaşmanız gerekir. Ayrıca, eski içeriklerinize atıfta bulunan yeni yazılar yazarak iç linkleme stratejisi uygulamak, arama motoru botlarının sitenizi tekrar sık ziyaret etmesini ve sıralamalarınızın yükselmesini hızlandıracaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 580 göst.
0 oy
16 cevap 1,433 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (11,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 762 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 446 göst.
15 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (8,886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,518,955 soru

24,755,768 cevap

372,462 kullanıcı

...