0 oy
8,283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Maksat muhabbet olsun :)

56 Cevaplar

0 oy
(186,733 puan) tarafından
30 gramlik 10 burma bilezik bide reşatli taki seti 
(13,672 puan) tarafından
Ohhh maşallah :))
tarafından
ohh iyimis kiz :)
(186,733 puan) tarafından
Dugun takilarim kiz mehir saydirdilar imam nikahinda bide araba istedim belcikaya gelince esim benimki al senin dedi allah var 1 senedir ben kullaniyom arabayi ama esimin ustune
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
3 tane bilezik istedim :) 
0 oy
tarafından
Kendi  100 gr bileziklerjm ve ümre istedjm
0 oy
tarafından

300 gr altın istedim ben :D

tarafından
Valla eşim ara sıra söylüyor istediğin zaman söyle vereyim diye :D düğünde zaten altınlarım olmuştu onlar ayrı mehiri esim verecek sonra :D
0 oy
(345 puan) tarafından
Takılan ve alınan altınları birde umreye götürmesini istedim daha nasıp olmadı ama umre
(345 puan) tarafından
Benimki söz verdi onca kişinin içinde ama bakalım cocukda olacak nasıl olur onu bilemem
(345 puan) tarafından
Inş cnm Allah nasip etsin herkeze ve bizede isteyen herkez gider inş
0 oy
(3,917 puan) tarafından
Umre istedim canım
(3,917 puan) tarafından
Dah 1 buçuk yıl olmadı evleneli canım tatile çıktık ama ona çocuk biraz daha büyüyünce gideriz ancak
0 oy
(570 puan) tarafından

Biz bişey istemedik sadece  dini altın eşimsevmem kabeye gitmek istyorm dedi onunda nikahtayaparim nasip olursa bunu da dedi  100 gram altın demişti :) 

(570 puan) tarafından
25 gramdan 4 bilezik eder
(570 puan) tarafından
Ama olmadı lafta kaldı :))))
(570 puan) tarafından
Huzurum olsun kimseye borcumuz olmasın yter kuzum dünya malı dünya da kalir
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Hiç bsy istemedim 
(1,421 puan) tarafından
Aman ne biliim istemedm işte dinen var evet ama bana saçma geliyo
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Ben 80 gr altın dedim. Oda mecburi diye. Ama yine 20 grm bilezkten 4 tane eder
0 oy
tarafından
bilezik.kuoe yuzuk.kolye ... aldilar ama 2 ay bile takmadim sattilar 
tarafından
ahahaaaa tutmus vallaha ... soyle sen mehiri vermedikce giatr iyi olmaz de belki hemen ertesi gunu alir
tarafından
sen onu sajlayasin diye mi istedin verecek sana tabikide ....  E biraz akl8 varsa alir sana  mazlumun ahi tutar hemde ne tutar e biz gelinler mazlum.oldugunuza gore
0 oy
tarafından
Mehir simdi alinmasi icin istenilen sey degil olurda birgün bosamaya kalkarsa kadinin 3 aylik masrafini karsilamak icin para altin gibi seyler 
0 oy
tarafından
500 cumuriyet altini
tarafından
Benim şahindim hocaydı o dediki çok iste aklıma bisey gelmedi benin ağızdan çıktı öyle
0 oy
(673 puan) tarafından
19 cumhuriyet 
(673 puan) tarafından
Canim ben boşanma durumunda veriliyor diye biliyorum allah almayı nasip etmesin:))
0 oy
(12,191 puan) tarafından
Ben bişey istemedim kayınbabam bütün takılan takılar mehir olsun dedi. 7 bilezik takıldı alyans tektaş saat küpe kolye set takım kendileri söylemese ben hac isterdim;)
(12,191 puan) tarafından
Evet canım ;)
0 oy
(204 puan) tarafından
2 tane cumhuriyet altin ne istecemi bilemedim 5 tas istedim hoca degerini kaybeder demisti sanirim.
(204 puan) tarafından
Babam gerek yok demisti ama ben istiyordum icimden. Kayinvalidem dedi hakin falan diye istemezsen hakini helal edersin dedi ama bizim dinimizde var dedi istemek. Sonra bida konusuldu onlarla beraber erkek tarafi ne istesem bilemedim zaten esimin durumu o kadar iyi degildi ev aldi cunku bide uzerine baya bisey isteyemezdim. Simdi aklim olsa bilezik isterdim. Ama varya alimiyor kayinvalidemki kocasi almamis ki da kac seneeeee Gecmis. Ne bilem yaa bilmedin seyde cahil kalion ailemde hic mehir duymadim
0 oy
(8,568 puan) tarafından

200 gram altın <3

0 oy
tarafından

1 kg altın istedim :D

0 oy
(1,184 puan) tarafından

Birşey istemedim eşimin yengesi şahitti 5 bilezik yazdırdı :D

0 oy
(2,957 puan) tarafından

Mehir neki anlamadim:ermm:

0 oy
(3,135 puan) tarafından

Üstümdeki altınların hepsini istiyorum dedim imam hepsi senin zaten dedi ( 1 kilo altındı ) gerçi hepsi halen duruyor :)) 

Madem öyle bi çift bilezik istedim. Ama halen almadı 

İlgili sorular

+1 oy
79 cevap 6,562 göst.
0 oy
43 cevap 7,861 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde -Eliz41- (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 868 göst.
0 oy
34 cevap 1,029 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bayan Saraç (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,760 soru

24,595,934 cevap

363,302 kullanıcı

...