Rüyada ben bi evin önünde oturuyorum baktım eşim geliyo üstünde damatlık cok mutlu bi baktım yanında gelin el ele geliyolar geldi benim önüme durdu kızın elinde kına var esim bana diyoki elini sil bende bi sinirle siliyorum avucunda ceyrek ve bozuk para var esim bana diyoki ceyreği sen al diyo bende alıyorum sonra baktım düğün halayı kurulmus ben nasıl aglıyorum sonra dedim ben bu dügünü onlarınbasına yıkmazsam benim adımda öznur degil evin icine giriyorum önce lavabonun önüne gidiyorum bakıyom mavi bi kazak sonra yorgan yastık kıyafetler halılar ne varsa hep yakıyorum sonra yalandan halaya giriyom ordan yavaşca esimle kadının arasına giriyorum eşime kadına vurmaya başlıyorum uyandıgımdan beri aglıyom kalktıgım zaman gözlerimden nasıl yaşlar geliyodu asırı sinirim bozuldu
rüya canım bişeye taktıgımız zaman oluyo düşündügümüzde bende bikeresinde rüyamda eşim beni altadıyodu gece bi uyandım nasıl sinirliyim eşime yapıştırdım yumrugu beni nasıl aldatırsın diye o uyurken yumru vurup hemen gözümü japadım garibim uyanmış sagına soluna bakıyo noluyo diye hiç çaktırmadım
Toton aciktami yattım gece canım benim
Valla baya güldüm kuzu kusura bakma yanlız değilsin gülüm bende sürekli bu tarz rüyalar görüyorum
Hahajjaja şimdi sinsi kadıni o dövmek heeee
1,491,355 soru
24,370,533 cevap
347,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın