6i geçerken uyandırdım 11e doğru işe gidiyor
Ya yeni uyanıyor diye ben gidiyorum markete onu göndermeyr kıyamıyorum
Akşam namazını kıldı ciktim
Biraz uzak marketler gittim geldim 7bck da evdeydm biraz kızımla oynadı aldığım oyuncakla eni oyalayıp durdu tlde birşey gösteriyor fln öle böyle derken ya dedim saat 8olmus yeter ben daha yemeğe anca başladım siz gidin rahat yapayım hemen dedim kızdı yok saat kaç olmuş yok bilmdm ne neden tavuk almışım markette başka bir şey mi yokmuş herşeyi yemez evde patlıcan var sade yemiyor diye yapmiorm prasa vsyemez markete iken onu alayimmi bunu alayimmi yok der bende almıyorum o yüzden
Vs vs
Yaa Allah aşkına tavuklu patates yemeğinin neresi zor fırında yemek nereden çıktı diye laf söylüyor çünkü
Ya bayadir tavuk yemedik heveslendim dedim farklılık olsun yesin diye yaranamadım
Bir rahat verseydi zaten ben hemen onu koyar fırına o pişerken de pilavı fln yapardım yetiştirrdm zaten amma gelse anlat ona
Durduk yere yine agizimizin tadını kaçırdı
İyi ozmn makarna yapayım ya dedim hiç birşey yapma istemiyorum dedi bende ses etmedim kızımla ilgindm bide demezmi ozmn 5de yemeğe başlayacksn ben kalktım mi yemek hazır olacak diye bunu diyen biri değildi demekki böyle düşünüyorms
Ya ben ölüorm yaa tükendim zor inatla duruyorm ayakta gelmiş bana ne diyor ben kendi aç karinimi doyuramiorm adam akıllı kızımla uğraşmaktan
Evde iken ses olmasın uyksuz kalmasın diye kendimi yırtıyorum ses olmasın uyanmasın diye aman sinir oldum artık