0 oy
743 göst.
Diğer kategorisinde (3,756 puan) tarafından

IÇIN NE KADAR TEMIZ MIŞ YA BI ARKDS BURADAN GORUMCESI ÖLE KAHVALTI FOTOSUNU ATTIYDI BENDE YORUM YAPMOSTIM :) 

GORUMCEM MESAJ ATTI HALIMI HATIR SORDUK VS 

Ya ben sende kalsam olurmu iki gün kafa dinleyim biraz sizde tabi müsaitseniz diye bende eşime sordum oda bana bıraktı cevabı bende tamam gel tabiki sohbet muhabbet ederiz kafamiz dağılır dedim kızı uyanınca gelicekms 7aylik bir kızı var onunda:)

Ben allah için kin nefret tutmuorm ona iyi bakiorm herşeye :) tabi mesafe mi de koruyacgm ;) :)

10 Cevaplar

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Oda bi gelin oda bi kadın boşver kötü olma sana ihtiyacı var mis rabbim görüyor yaptığın iyiliği ne verirsen elinle o gider seninle 
(3,756 puan) tarafından
Aynen canım bende iyi yönden bakiorm bana da arkds olur kafam dağılır az da olsa
-Reklam-
0 oy
(720 puan) tarafından
Benimki geldi mi gitmiyo sorun orda
(3,756 puan) tarafından
Yok ben istesem eşim istemez uzun sureli
0 oy
tarafından

Belkid3 sana ihtiyacı var ,

Ama iyi insanın her zaman baş üstünde yeri var ...

(3,756 puan) tarafından
Allah için kendime yakışanı yaptıım bende :)
0 oy
tarafından

Valla burada görümce şeylerini okudukça kendim nasılım diyorum kardeşim bekar daha ama ileride evine giderken bile çekincem gibi neler düşünülüyor oğlum yere bir şey dökse gelin topa tutar beni :D saka bi yana hicbir seye karışmam etmem evine de kalmaya gitmem kardeşimin ne kadar uzaklık o kadr iyi bu uygulamadan öğrendiğim bu :D

(1,263 puan) tarafından
Gelin buraları kullanırsa  işin zor o nereye uyeyse sende üye ol sahte hesabla  :)
tarafından
Yok yok en iyisi görüşmemek riske atmayım ben sonra yuvamı bozuyor der :D
0 oy
(12,191 puan) tarafından
Ben hep insanlara şuna göre davranırım; bir insan bana iyi davranıyorsa brndr ona iyi olurum kötüyse de ilk zaman biraz iyi olurum belki kötülüğünden pişman olur diye olmuyorsa siler geçerim
(12,191 puan) tarafından
Bu arada iyi sohbetler canım:)
(3,756 puan) tarafından
Kötüler özünde ama iyi davranıyor bana bende iyi yaklasiorm yoksa iyi olmayı hketmiolr pekde neyse
0 oy
tarafından
Benim keşke görümcem iyi olsaydı da bana misafirliğe kalmaya gelseydi çok isterdim 
(3,756 puan) tarafından
Benimkiler şeytana pabucunu ters giydirir kız:)) onlar değil ben iyim yoksa bemim yermde bi bakası olsa knsmazdi bana iyi geliyor diye ben de iyi oluorm yinede kötü olmuorm
tarafından
Ben 3 yıl sabrettim sabrım bitince patladım daha şimdi konuşmuyoruz
0 oy
tarafından
Görümcen sonuçta konuşun muhabbet edin ben yengemle kardeş gibiyiz valla 
0 oy
tarafından
Aranizda ne olmustu ki 
0 oy
(864 puan) tarafından
He iyi iyi canm gelsin şimdi ne dedikodular yaparsınız:)
0 oy
(33,511 puan) tarafından
Hihihihi bendim o ben :D ben görümcene dedim git şu kızın yanına diye :D 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 2,540 göst.
21 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guldennur (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 989 göst.
15 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 296 göst.
18 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,190 göst.
17 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Limonlu kek (5,908 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,375 soru

24,617,904 cevap

364,446 kullanıcı

...