0 oy
1,280 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından
Saat 12 de yatışım yapıldı. Haftam geçtiği için. 

Halen bir buçuk iki cm açılmam var. Hastaneye ilk geldiğime göre sancılarım da artma var saat  5 te suni sancı veririz dediler. Bol bol dua edin kızlar çok zorlamayayım. Şimdiden canım bu kadar yanıyorsa suni sancı da nasıl olur tahmin edemiyorum 

Dualarınızı ne olur eksiltmeyin. Şimdiden teşekkür ederim hepinize 

21 Cevaplar

0 oy
(3,617 puan) tarafından
Canım insallah saglikla kucagina alirsin haberdar et 
(3,135 puan) tarafından
Doğuma geldiğimiz zaman aralarındaki soğukluk bitti şakalaşıyorlardı :)) hem de nasıl bambaşka aklım sürekli bebekte yanına gittiğimde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Dokunamıyorum sadece bakabiliyorum
(3,617 puan) tarafından
Sevindim canim araları düzeldi demistim bebek dogunca duzelir die sende sitres yapma sütüne etkiler bise olmaz bebise allahin izni ile cikarsnz inan
(3,135 puan) tarafından
İnşallah beklenenden daha kısa sürede çıkar miniğim. Demin süt vermeye gittim miniğimi de gördüm ağlıyordu sürekli çok aç bi çocuk mama veriyoruz dediler ama sanki vermiyor gibiler doymuyor. Ya da verdikleri yetersiz oluyor. Öyle hissettim. Ağladığında dokunup birşey yapamıyordum diye bende ağladım istem dışı çaresizce bakmak çok zormuş. Ama iyii olacak inşallah kızım
(3,617 puan) tarafından
Olcak canim yeni doğanlar doyumsuz oluyo benim oglanda hem emiodu hem mama veriodum sonra sütum arttı doydu :) sen sitres yapma bak sütünü etkiliyo
(3,135 puan) tarafından
Kendi kendimi teselli ediyorum iyi olacak diye ki zaten öyle de olacak allahın izniyle. İnşallah pazartesi kızım küvezde kurtulur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (842 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
8 cevap 321 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hayriye_6464 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 569 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur KOSTAK (209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,454 soru

23,761,290 cevap

315,430 kullanıcı

...