Kızlar benim uzun tedaviler uğraşlar sonucu 8 yıl sonra çocuğum oldu. Çok şükür onu veren Rabbime.
Herkez diyor ki arayı açma zaten zor oldu hoc korunma ikinciyi yap birlikte büyüsün ler. Tabiki bende isterim birlikte büyüsün ler ama hazır değiliz eşim de bende. Çocuktan sonra çok sorunlarımız oldu aile içi. Neyse mesele bu değil. .
Geçenlerde eltimle birlik olup eşime şaka yaptık hamileyim diye. Baya uzun sürdü ama bu şaka. Bir kaç gün eşim beni hamile sandı. Güldük eğlendik sonra doğruyu söyledik.
Benim ekti gitmiş kaynima da demiş Esma hamile diye.
Vermiş veristirmis ağzına geleni saymış kaynim olacak kişi.
Çocukları daha küçük te. Nelerine lazım ikinci çocuk da nasıl bakacaklar nasıl gecinecekler bilmem ne bilmem ne.. Hiç haberim yok ama benim.
Dün kaynim eşimi aramış. Ona da ağzına geleni saymış. Niye dikkat etmiyorsunuz neden ikinciyi yaptiniz diye. Oda demiş yok öyle bişey. Neyse konuşmuş lar ama adam ikna olmamış. Tuttu beni aradı.
Ne yaptığınızı sanıyorsunuz elinizdekine adam gibi bakın yeter ikinci çocuk sizin neyinize dedi.
Bende 14 yaş büyük.
Ne diyorsun sen be dedim. Yaparım yada yapmam seni ne ilgilendirir. Sen 4 çocuk yaparken bana mı sordun. Haddini bil. Bu güne kadar abi dedim saygimda kusur etmedim . Saygısızlık yapıyorsun. Herkez yerini bilsin dedim. Yaparım yada yapmam sanane bundan dedim. Nasıl bakacaksiniz dedi. Sana mi soracağım nasıl bakacağıma. Bugüne kadar 1 kere kapına mi geldim bana bir lokma ekmek ver diye. Sen mi veriyorsun bizim riskimizi sana ne oluyormuş dedim. Bağırdım cagirdim kapattım telefonu.
Hızımı alamayip eltimi aradım. Bide ona bağırdım kavga ettim.
Sonra eşimi aradım. Yine haklı çıktın. Onlarla samimi olma demekte çok hakliymissin senden Özür dilerim dedim. Beni daha Nisanliyken uyardı ablam ve yengemle çok samimi olma diye.
Suna bak kocama yaptığım şaka ne hâle geldi....