0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ay  nasıl diyeyim az önce eşim dedi kiz kardeşin evde gidelim iki dk aşagıya markete çekirdek alalim bende tmm dedim iki dklik yol Allahım kardeşim aradi dedi koş abla koş deprem oluyor aglıyor Allahım ben eve yetişene kadar ölümdüm aklim çikti aglaya aglaya geldim eve herkes dişari çikmiş ti dedim Allahım nolur bişey olmasin of çok kötüyüm şimdi kaynanam lara gidiyoruz onlarin evi 1 katli bizde binadayiz deprem olursa daha kolay çikariz dişari diye Allahım yaşayan herkese çok geçmiş olsun elazıg çok geçmiş olsun 6.8 şiddetinde Allahım kimseye yaşatmasın.. Bitlis ten bukadar hissettik se orayi düşünemiyorum... 

6 Cevaplar

0 oy
(7,128 puan) tarafından
Cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun allaha emanet ol canim
tarafından
Amin amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Geçmiş olsun allah beterinden korusun ınşaallah 
tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(924 puan) tarafından
Bende urfadan hisettim esinle kizim kardeslerimin yanindaydi ben le annem elbiselri duzenliyorduk gomme dolap sallandı  butun kapakları acilip kapandi kalbim durdu 
(195 puan) tarafından
Benim ailem urfada nasıl oldu çokmu salan di ben kutahyaya gelin geldim:(
(5,517 puan) tarafından
Ailem de Urfa'dan onlarda hissetmiş her yer Çok kötü sallanmış dediler
(195 puan) tarafından
İki gün önce de deprem oldu kütahyada ne oluyor allahım :( rabim korusun cümlemizi
tarafından
Yani biz elaziga uzak olmamiza ragmen bukadar çok sallandı yani diger yerlere Allah yardim etsin ya zaten köpek sesleri dün geceden beri susmadi
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Depremler çoğaldı geçmiş olsun canım Allah korusun :(
tarafından
Aynn oyle milletimiz düzelsede bu tür olaylar yaşamasak artık
0 oy
tarafından

Rabbim korusun herkesi inşallah , 

tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
ayy ben de hissettim canım =(
tarafından
Kız dün geceden beri köpek bizim sitenin içinde koşa koşa havlıyordu halada havlıyor ben dedim eşime bşelu olacak diye bu köpek susmuyor Allah beterinden korusun

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 549 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 661 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 588 göst.
8 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 345 göst.
15 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,386 cevap

43,414 kullanıcı