0 oy
1,504 göst.
Diğer kategorisinde (3,617 puan) tarafından

Kızlar oğlanla tektik çok korktuk nasıl dışarı çıktık bilmiyorum evlere girdik ama elektrk yoktu korkudan uyuyamadm bebek kasiliyor halen çok korkuyorum :( kardeşim gilin evi eski binaydi evleri catlasmis tavanı çökmüş ama çok şükür onlarda iyi ben cok şoktayım oğlan çok korktu rabbim beterinden korusun ;(

18 Cevaplar

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım elazigda mısın. Korkma canım stres yapma bebeğe zararlı dikkat et. Diyorum ama insanın elinde değil. 
(3,617 puan) tarafından
Insallah sağ salim cikcaksnz ben inaniyorum canim
(3,135 puan) tarafından
Bende inanıyorum canım kızım iyileşecek allahın izniyle. Ama insan özlüyor sabredemiyor bir an önce iyileşse de evimize gitsek diyorum.
(3,617 puan) tarafından
Gideceksnz canim inaniyorum ben
(3,135 puan) tarafından
Aynen canisi bende inanıyorum. Sende kendine dikkat et olur mu
(3,617 puan) tarafından
Rabbim korusun canim allaha emanetiz
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
Canım çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin korkma diyeceğim ama çok zor biliyorum.evlatlarını düşün bolca dua et Allah yardımcınız olsun :((
(3,617 puan) tarafından
Rabbim korusun canim allaha emanetiz bebek çok kasiliyor hic iyi degilim ayağa kalkınca başım dönüyor
0 oy
tarafından

Rabbim beterimden korusun cok.gecmis olsun canim:'(

(3,617 puan) tarafından
Amin canim allah razi olsun.
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 
(3,617 puan) tarafından
Çok sagol canim
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Cok gecmiş olsun canim Allah bidaha yasatmasin amin
(3,617 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha yaşatmasın
(3,617 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
(345 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm Allah korusun Allahım bir daha göstermesin 
(3,617 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
(452 puan) tarafından
çok geçmiş olsun canım benim ALLAH yardımcınız olsun ALLAH beterinden korusun inşallah 
(3,617 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim yardımcınız olsun. Ev hasarlıysa kalmayın orda bence canım 
(3,617 puan) tarafından
Yok canim biz merkeze yarım saat uzağız evlerde sknti yok ama kardeşim merkezde onların ev hasar almis
(10,047 puan) tarafından
Evi hasarlı olanlar evde durmasın kuzum çok tehlikeli Rabbim yardımcınız olsun:(
(3,617 puan) tarafından
Onlar başka eve geçtiler canim giremiolar eve bu kiz gününde napcak lar kardeşimde hamile çok korkmus agliodu
(10,047 puan) tarafından
Ayy kıyamam yaa :(( çok üzüldüm çok Rabbim korusun sizleri
(3,617 puan) tarafından
Amin canim inşallah tekrarlanmaz
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım iyi olduğunuza sevindim ama ölenler varmış çok üzüldüm Rabbim korusun sabır versin :(
(3,617 puan) tarafından
Evet canim ölü ve coj sayıda yaralı varmis
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm ya bol bol dua oku tatlım 
(3,617 puan) tarafından
Çok dua ediyorum canim sabah 8e dogru sızmışım resmen 1 saattede rüyama girdi geri uyandm
(3,754 puan) tarafından
Bizlerde size dua ediyoruz cnm
(3,617 puan) tarafından
Çok sagol canim
0 oy
(25,199 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım :(((((
(3,617 puan) tarafından
Sağol canım msj armışsın ama cvp veremedm majin kapali die allah razi olsun
0 oy
(250 puan) tarafından
Allah yardım etsin sürekli dualarimdasiniz bnde İstanbul'dayim geceden beri uyuyamadim diken üstündeyim rabbim bir daha yaşatmasın çok korkuyorum bnde burda da deprem tehlikesi var gülüm yüreğim kaldırmıyor haberleri izliyim anca burdan bide Instagram da deprem sayfasından ara da bakıyorum dualarimiz sizinle
(3,617 puan) tarafından
Amin canim rabbim yasatmasin bidaha
(250 puan) tarafından
Canm özür dileyerek bişey sorucam niyetim o anı tekrar hatırlatıp canını sıkmak değil merak ediyorum sadece çünkü bnde İstanbul'dayim burda da büyük bir deprem tehlikesi var biliyorsun sarsıntı olunca birden hızla mi sallanıyor yoksa bı kaç Saniye yavaş sallanıp sonra hızlanıyor mu
(3,617 puan) tarafından
Yok canim niye yanlış aklim valla ben sobayı yaktım tam çıtır çıtır yanmaya başladı sarjim 9du kalktim şarja takım baktim sobadan ses gelio yer kayıtı sanki oğlum koştu yanina sarıldım korkma dedim hemen aşağı koştuk ne corap ne ceket yalin ayak indik aşağı o elektrk gitti 1 indiğimde deprem geçmişti yani 1 dk sürmedi
(250 puan) tarafından
Rabbim bı daha yaşatmasın çok korkuyorum var ya
(3,617 puan) tarafından
1 saat once yine oldu 5.1 ben kokudan duramiom
0 oy
(13,861 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım biz de yakın bir ildeyiz Rabbim yaşatmasın tekrar gece boyu acaba sallanıyor mu diyerek yattım. Eşimin peşinden ayrılamıyorum korkumdan. 
(3,617 puan) tarafından
Kiz ben hiç uyuyamadm 7 buçukta sızmışım 8 bucukta geri kalktm :( oda kabusla
(13,861 puan) tarafından
Doğrudur kuzum biz de 7 de ayaklandık evde tek kalmaya korkuyorum kimse yok tanıdığım eşimin peşine takıldım onla çıktım sabahın köründe. Bu 3.deprem benim yaşadığım 1999 depremlerini de yaşamıştım. Ses etkiliyor insanı en çok ben sesi unutamıyorum hiç
(3,617 puan) tarafından
1999 depreminde oğlum yasindaydi hayal mayal hatirliom ama bu cok kotuydu ilk kez yaşadım bole bise :(
(13,861 puan) tarafından
Tekrarı olmasın inşallah kuzum ya evlatlara açıklamak daha zor mana veremiyor ki depreme yavru
(3,617 puan) tarafından
Aynen canim uyuyana kadsr sordu nasıl deprem oluyo die
0 oy
(10,890 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım dikkatli olun evlere girmeyin RABBİM yardımcınız olsun dualarimiz sizinle ben istanbuldayım ama derdiniz derdim oldu sabaha kadar uyum adım 
(3,617 puan) tarafından
Amin canim rabbim beterinden korusun :(
0 oy
tarafından
Biz ordan buraya çok hissettik sizi düşünemiyorum canım benim Allah sizi korusun inşallah yar ve yardimcınız olsun.. :(
(3,617 puan) tarafından
Amin canim cok kötüydu inan ;(
0 oy
(11,140 puan) tarafından
Ah cnm bnm kıyamam çok merak ettik seni..Kolay bişey değil yaşadığnz etkilenmen çok normal :( Allahm tekrarnı yaşatmasn inşallah..daha beterinden korrusn
(3,617 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum çok şükür rabbim tekrarınıni yasatmssn
0 oy
(413 puan) tarafından
Canım benim çok geçmiş olsun hepinize :( nasılsınız şuan, durum ne :(
(3,617 puan) tarafından
Sağol canım eve girdik ama artçılar devam edio korku var :(
(413 puan) tarafından
Oyy kuzum benim ya bende diyarbakırdayım canım biz bile çok sarıldık bende hamileyim ewde tektim korkudan nasıl indim 5. Kattan bilemiyorum size ne diyim ki allahım esirgemiş sizleri allahım daha beterinden korusun :(
(3,617 puan) tarafından
Çok korkunçtu gerçekten rabbim korusun hepimizi inşallah  tekrarı olmaz ;(
(413 puan) tarafından
İnşallah canım benim :(

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 1,032 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 2,296 göst.
21 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 433 göst.
0 oy
5 cevap 382 göst.
2 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,472 soru

23,734,680 cevap

313,708 kullanıcı