0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (25,192 puan) tarafından
Canlarım yavrum çok iyi şükürler olsun ki kalbinde ki parlaklıkta yok olmuş 2 hafta içinde. Sadece benim su fazlalığım çıktı canım sıkıldı bu duruma haftaya şekere bakılacak tok gittiğim için bakılamadı. İnşallah şeker çıkmaz :( su fazlalığı yaşamış olan varmı? Benim eltimin çok fazlaydı çok şişmişti şekerde çıkmıştı. Doktor benimkine sınıra yakın dedi. Yani sınır 100 müş benim 97 çıktı :(

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Konuyla ilgili bilgim yok cok gecmis olsun canimm Rabbim evladini sana bagislasin. Bol bol yasin yuresi oku yasin kuranin kalbidir<3 kalplere sifa olur.

(25,192 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim ❤️
tarafından
havva dugme dudak nasıl canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm bir bilgim yok çok geçmiş olsun bir avazda kurtarsın inşallah
(25,192 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim ❤️
0 oy
tarafından
Gecmis olsun canim bende su fazlaligi vardi asiri su ictigim icin oglumda su fitigi oldu ama geciyo onemli degil korkulcak bisey yok gobek fitigida olmustu alim oda gecti insallah sen yavrunu saglikla kucagina alirsin canim benim uzulme sen uzulursen bebegin hisseder 
(25,192 puan) tarafından
Sağol canım allah razı olsun. Bebeğim iyi olsunda inşallah ona bi sorun yaratmasında haftaya bakılcak bakalım
tarafından
Dikkat et canim insallah sorun cikmaz
(25,192 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(135,888 puan) tarafından
Valla bu konuyu bilmiyom bebisin icin cook sevindim şafak kac kiz ne zaman teyze olucaz 
(25,192 puan) tarafından
Sağol canım benim çok şükür yaa bebişim çok iyimiş daha 3 bucuk ay var :)
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Banada suyun fazla dedi ama ben seker yukleme testi felan yapmadim suan 37+4 gunlgüm hic elim ayagim sismedi pek umursamadim ya suyun fazlaligini
(25,192 puan) tarafından
Benimde hiçbiyerim şişmedi şuan karnım bile çok yok öyle. Şeker yüklemesi hiç yaptırmak istemiyorum zaten. Doktor bana bıraktı kararı
(4,103 puan) tarafından
Boswer bence yapma tabi aklina girmek istemyorum:) 3. Gebeligim bu hic birinde yapmadm sismediysen sikıntı yok bence
(25,192 puan) tarafından
Düşünüp karar vericem bakalım hayırlısı
0 oy
tarafından
Benim de suyum fazlaydı gebelik şekerim çıkmıştı 
(25,192 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz :(
tarafından
Çıkmaz inşallah. Benim bebeğime kalbi böbreği parlak beyni su topluyo yaşamaz bu en iyi ihtimal down olur neler neler dediler iki gün boyunca hayatım zehir oldu. Şimdi 4 aylık olacak çok şükür sapasağlam. O yüzden her denilene tamamen kabullenmemek gerek en küçük ihtimali de söylüyolar kendilerini garantiye almak icin. Fazla içtiğin su yediğin meyve bile suyu arttırıyor. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin ❤️:)
(25,192 puan) tarafından
Günde 3 litre içiyorum su normal değil mi ki. Meyve yiyordum evet bugun den sonra kesiyorum artık
tarafından
Ben normal de meyve hiç sevmem suyu dediğin gibi çok içiyordum hamile olunca günde üç elma beş mandalina yemeye başladım doktor yediğin meyve suyunu arttırmış olabilir bırak yemeyi dedi
(25,192 puan) tarafından
Bnde bırakıyorum artık :(
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Rabbim yavrunu korusun insaAllah hayirlisiyla kucagimiza alalim insaAllah ♥️
(25,192 puan) tarafından
İnşallah canım amin
0 oy
tarafından
Canjm brnimde suyum fazlaydi ilk bebekte ama seker cikmadi sadece odem olstu bebegin adjnada sevindim ne guzel bak hayirli haberler almissin 
(25,192 puan) tarafından
Evet canım çok şükür. İnşallah şeker de çıkmaz
tarafından
Cikmaz insallah
0 oy
tarafından
sekeri artiracak bisey yediysen cikmis olabilir canim insalalh cikmaz
(25,192 puan) tarafından
Dikkat ediyorum hep daha şeker olup olmadıgı belli değil haftaya bakılcak :(
0 oy
(3,761 puan) tarafından
Yaptır bence birşey yokki yapılmasında ben yaptrmsdm hem içine siner sonradan sismeyecgn ne mağlum 
(25,192 puan) tarafından
Bilmiyorum diğer doktorumada sordum şmdi o ne dicek bakalım
(3,761 puan) tarafından
Sana bırakır büyük ihtimalle ama ne kdr haftan blmiorm ama egwr daha var ise riske atma derim
(25,192 puan) tarafından
24 haftalıgım. Doktorlar ne derse öyle yapıcam bakalım
0 oy
(303 puan) tarafından
Kaç haftalık gebesin bilmiyorum ama benimde öyle merak etme sıkıntılı bi durum değil Allah ın izniyle 

Doktorumda söyledi sadece suyun gelirse falan dikkat et sancıyı beklemeden gel dedi o kadar 
(25,192 puan) tarafından
24 haftalığım. Şekerime bakılcak
(303 puan) tarafından
Ben 15 senedir şeker hastasıyım balımm erken doğum riskiimde var baska sıkıntılarım oldugu içiin ama su fazlalıgı o kadar sıkıntışı bi durum değil Allah ın izniyle sen gönlünü ferah tut
(25,192 puan) tarafından
Anladım cnm cok sagol
0 oy
tarafından
Konu hakkında bi bilgim yok cnm

Rabbim yavrunu sağsalim kucağna almayı nasib etsin 
(25,192 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim ❤️
0 oy
(60 puan) tarafından
Merhaba canım ben şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıkmadı ama son bir ay çok şiştim 38 numara ayaklarım 42olmustu o derece zaten doktorda son ay suyun fazla dedi şeker yüklemesi yapıldımı dedi bende evet yapıldı ama normal çıktı dedim öyle deyince doktor bişey demedi bebek iri oluncada su fazla olabiliyormus  benim bebişte biraz iriydi ;)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 177 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kubra.10 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 994 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,480 puan) tarafından soruldu

412,458 soru

12,417,374 cevap

45,071 kullanıcı

Kategoriler

...