0 oy
645 göst.
Diğer kategorisinde (10,037 puan) tarafından

Kırılan dalın, incinen canın ve içi boş insanın kusuruna bakarım..

Geç gelen özrün ve beklemekle geçen bir günün, kıymeti yoktur bende..

Kimsenin keyfine göre değil, ben hayatı kafama göre yaşarım..

Ve kim ne der diye değil, o ne der diye bakarım..

Allah ne der..

Gözünde ve gönlünde en ufak bir değeri ve yeri olmayanlar, bırak cümlelerini, öfkene bile layık değildir..

Allah'a havale ettiklerin ve varlığına bile değer vermediklerin için üzülmeyi kendine zül say..

Bil ki bitmez, dilinde zehir yüreğinde fitne olanlar..

Kimin ne dediğinden daha çok kendi vicdanına bak,hayatı kendi vicdanına göre yaşa.. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok anlamlı gerçekten günün anlam önemini vurgulamış teşekkür ederim canım ❤️ 
(10,037 puan) tarafından
Ben teşekkür ederim kuzumm❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dogru diyorsun Allah herkesin kalbini biliyo bide kalp herkeste oluyoda vicdan herkese nasip olmuyo üç günlük dünyada hicbisey icin üzüldüğünü degmez kardesim herkes önce kapısının önünü süpürse ortada pislik diye bisey kalmaz
(10,037 puan) tarafından
İşte kendinin pisliği görür mü illa canım:)
tarafından
Bosver kizz takma sen zaten yeterince zor hayatimiz bide baskalari zorlastirmasin
0 oy
(499 puan) tarafından
Bazen öyle olmuyo be canım .fikirler bu olsa da hayat ve şartlar ...mesela geç gelen hatta gelmeyen ozre de katlanıyor insan bazen ,kıymetini bilmeyene de..bazen de büyük konusmamak gerekiyor hiç bişey için :(fikirlerin güzel ama yasama dökünce herşey öyle olmuyor/olamıyor:(
(10,037 puan) tarafından
Bazen olmuyor bazı şeyler ama kim ne der diye yaşama mesela Allah için yaşa, demek istediğim ınsanların düşüncelerine takılma anlatmak ıstediğim o. Vicdanın rahatsa gerisi boş:)
(499 puan) tarafından
Allah razı olsun canım yazın çok anlamlı :)haklısın canım
0 oy
tarafından
offff bu yazıda yapılmaması gereken herşeyi yapiyorum artik kendi hayatimi yasamak istiyorum mubah bi şekilde ama bekle bekle nereye kadar esimin düzelmesini ailesinin duzelmesini hayatımın yoluna girmesini bekleye bekleye giden ömürden gidiyor bu hayati ben yaşamıyorum sanki başkaları benim yerime yaşıyor buna neden izin veriyorsun diyebilirsiniz ama içimde cesaret olsa zaten çoktan çıkıp giderdim hersey düzelecek yoluna girecek derken yine başladığım noktaya dönmekten bıktım artik
(10,037 puan) tarafından
Eşinle konuştun mu kuzum ya neden böyle peki kac senedir evlisiniz? Sevmiyor mu eşin seni neden bu zülüm anlamıyorum ki. Gerçekten üzülüyorum sen böyle anlatınca, akıl vermek ne haddime yanlış bir şey söylemektende çok korkuyorum bu konular çok hassas:(
tarafından
yazin 2 sene olacak eşimle konusmustum tamam dedi havalar isinsin gidersin gezersin birikim yap ev alıp tasincaz burdan dedi
ama bugün noldu biliyor musun biriktirdiğim 2 bini aldı hava bugün güzeldi cikayim biraz yürüyüş yapim evin burda bes dakika dedim yok dedi evinde otur millet eve hasret sen disariya dedi üstüne yine dört cocuklu gorumcem geliyor kocasi istanbulda is bulmuş 2 ay sonra evi istanbula tasiyacakmis ve bu iki ayin çoğunluğunu bizde gecirecek esim israr etti geleyim alayim sizi siirtten abla gel bizde kal diye cocuklari asiri yaramaz öyle böyle değil ben daha kac defa konusucam ki adliyeye kadar gidecekti iş biraz duzeldi sandim yüzüm gülnce yine ayni tas ayni hamam
0 oy
(359 puan) tarafından
Eline sağlık canım yaptığıyla söyledikleri birbirine uyan birisin yolun bahtın açık olsun ❤️❤️
0 oy
(164,406 puan) tarafından
Vaayyy ebrum ne guzel ne kadar anlamli yaa
(10,037 puan) tarafından
Aynenn Sevdammm ❤❤
0 oy
tarafından
Işte tam da böyle 
(10,037 puan) tarafından
Aynen kuzum kimseye takilmicaksin kendi bildiğin gibi vicdanina göre yaşayacaksın ❤
0 oy
(6,791 puan) tarafından
Çok doğru Ebru'm çookk...❤⚘
(10,037 puan) tarafından
Büşra'mmm canımsın sen⚘☺❤

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 364 göst.
0 oy
5 cevap 224 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy