Sinirim alt üst oldu artik su kaynanam sürekli bana çatıyor ya ne yapsam yarananiyorum yaranmayi bıraktım artık bulasmasin diyorum ama onuda yapmıyor canlar ben 4 sene aynı evde yaşadım kendisiyle bıktırdı tam kurtuldum dedim maalesef çok yakınına taşınmak zorunda kaldım mecburiyetten ama hesaplarimiz bir halâ eşim çalışır gider onların eline verir 9 ay kaldı ayrılmamıza tamamen doktor stres yapma dedi bana düşük riskim var bilerek yapiyo bugün gorumcen aradi beni kız ailesiyle küs sadece annesiyle konuşuyor o da kendini riske atmayıp benim telefonumla konusuyor sabah aradi beni evden kostur kostur gittim telefonu kaynanama verdim konussun diye konuştu sonra kapattı bana diyo sen bebeğe niye birşey işlemiyorsun bende dedim daha cinsiyet bile belli değil belli olsun sonra yaparım acelesi yok dedim diye zaten telefon elinden düşmez bisey yapmazsin sen dedi daha neler söyledi terbiyem müsade etmiyo o kelimeleri söylemeye bi baktım kayinbabamlar geldi cevap veremdim icimdw kaldi ben kiziyla konisturuyorum riske atiyorum kendimi kendi bağırıp cagiriyo........... görüncem de hamile bana yaptığını söylüyor herkese ama ona yapıyor kayinbabam dan benim adima para alıyor eşofman alacak diye kızın a alıyor ben ortada kalıyorum sonuçta ondan para çıkıyor esimlere de kayinvabam veriyo para kaynanamin yüzünden ilk cocugunda da kendime de birşey alamamistim şimdi de alamıyorum haksızlığa gelemiyorugelemiyoru artık çok yoruldum sizce ne yapim ben artık görüncemi arayıp benim seninle bir sorunum yok ama annenle konusturamicam seni dicem ne yapim bi akıl verin lütfen çorap giymedim diye az önce yine bana çattı sınırımi aşacam artık bu gidişle çok yazdımhakkınizi helal edin
Hakikaten nedir bu kaynanalardan çekilenşükür ben ayriyim kaynanam üvey var sağ olsun bana karışmaz doğrusu esimin korkusundan bana karisamz. Çocuğuna en büyük zararı veriyorsun farkinda misin biliyorum elindr değil ama bebeğine yansır uzak dur gerekirse .. Huysuz sürekli ağlayan hiç susmayan bir bebeğin olursa bu dediklerimi hatırla
1,493,187 soru
24,397,730 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın