Kızlar ben bugün doktora gittim bu perşembe doguma alcakmış bebek aşagı dönmüş beklemeyelim dedi kansızlığımda sınırın altında oldugu için spinal epidural anesteziyle yapamazsın çarpıntın olur riske atamam dedi mecbur genel anesteziyle sezeryan olucam ama uyanınca çokmu ağrı oluyor neler yapmam lazım? Ameliyata girerken ağlarsak bebekte çok aglarmış ne biliyim kaç gündürde stresliydim eşim ve ailesi saolsun onca misafir agırladım hizmet ettim iki gündür yatamıyodum meğerse çocuk aşagı inmiş doğumdanda korkuyorum çok agrıyor dayanamazsın diye korkutanlar var değişik değişik laf ediyolar ya napcagımı şaşırdım
Hiiiccc korkma valla senelerdir bizi kandirmislar sezaryen oldum 1 haftada kalktm sadece ilk 3 gun dogrulamadim dikislerden sonra dolma bile sardim oturup. Burdakileri okuyunca iyiki sezaryen olmuşum diyorum oramami dikis istersn karninami deseler karnimi secerim doguma giderken cok korktm agladim bebegim 2 aylik oldu dha oyle susturulamiycak kdar agladigini bilmem gazini cikar karnini doyur altini temizle niye aglasin bebek bi yeri agrimadigi surece
1,496,969 soru
24,453,957 cevap
354,217 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın