Beni gördüğünüzde ne hissediyorsunuz Serçe size ne hissettiriyor öfke mi.? Huzur mu.? Dengesiz ruh halimi ?
Seni görünce tam bir serçe geliyor aklıma, neredeyse kendi kadar minicik yüreğine sığdıramadığı sevgisi, sevdikleri geliyor aklıma,,,
❤️❤️❤️
Kardelen geliyor aklıma, onca yağan kara rağmen bahar gelince tüm zerafeti ile yeniden açan, etrafına güzellik saçan,,,
Güneş geliyor aklıma, yaklaşsan yakacak uzaklaşsan donacaksın, içini ısıtan, dışına mutluluk, huzur veren.. Sadece varlığı bile yeten,,,
Birazda çok nadir, bazen anlayamayış bu çok nadir oluyor
Seviyorum seni yüreği, kendi, arkadaşlığı güzelimmmmm...
Sen beni dinleyen, anlayan yüreksin. Içimi ferahlatan sözlerinle huzur buluyorum kuzum ya, bunları öylesine söylemiyorum gerçekten söylüyorum. Bir abla, bir anne sevgisi hissediyorum senden şefkat, sevgi o kadar kalbim ısınıyor ki.
Mavikolatan sana gurban olsun
Sen bende dengesizlik hissettiriyosun. Böyle sinirlenince kaslarini çatan degilde kahkaha atiyosun gbi
Serçe= uyuz
Kısa ve Öz cnm dobra sevecen Hakkını koruyan haksızlığa gelemeyen zeki bilgili kadın olarak kaldın hep aklımda postların da huzur veriyor
Ben seniiiii çokbilmis kendinibegenmis kibirli kinli buluyorum
Amaa bos ver olumlu dunyada bunlara takilma Allah katinda iyi olalim o yeter varsin herkes kotu dusunsun
Serçe = biraz eglence biraz duygusal
Sempatik biri olduğunu düşünüyorum. Hareketli sin ve bulunduğun ortamında hareketlendiriyorsun. Tüm postların olay oluyor. Ortalık Bi allak bullak oluyor. Ben senin hakkında olumlu şeyler düşünüyorum ama bu ortalığın allak bullak olmasını çözemedim. Neden bu kadar linç ediliyorsun Serçeeeeem
Canım ben seni tanımam bilmem etmem ben burda bi kac kişiyle tartıştım lakin bana yazdigin bi yorum vardi bunu sana hatırlatmak isterim
ahahaha dengesiz ruhhh hali
Mantık diyorum efendim
1,490,114 soru
24,353,586 cevap
346,602 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın