3 taraf a baktım dikkat ettim de kimse gebelik belirtileri gibi postlara birşey demiyor anca girilip bakılıp çıkılıyor neden acaba bir yorum bile yapılmıyor bilgi isteyen birine yardım edilmiyor bilmedgi sey e cevap veremez filan klaselerini söylemeyin sonuçta çoğumuz hamile ya da doğurmuş sonuçta kisaca gebelik yaşamış insanlarız..
Canımsın ♥ hak veriyorum kuzum sana. Herkes test ypsin ogrensinler diye yazmış. Benim bebeğim yok yani kisaca bi tecrubemde yok netten bakiyorum bakiyorum detayli anlatim olmuyor. Ne yazsam erken gebelik belirtileri diye başlık çıkıyor. Sonucta burdaki herkes anne veya anne adayı. Başınızdan geçtiği için soruyoruz. Testin bile bi zamani var ne zaman yapmaliyiz diye soruoruz ona bile cvp veren yok. Ailemden birinede sormak istemiyorumm hemen hamilemisin diye tepki aliyorum kimseyi bos yere umutlandirmamak icin soramiyorum kimseye...
Sonucta bilgilenmek icin geliyoruz buraya. Sizde ilk gebeliginzde kimseye sormadiniz mi ? Tecrübeniz yok diye ? İllaki sordunuz ama burda soranlarada yardımcı olsanız hiç bişey kaybetmezsiniz
E iyide ne kadar tecrübeli olabilir ki ilk gebelik yaşayan insan? Sonuçta doğurmayan gebeler var, bilmediğim hiçbir şeye cevap yazmam ben mesela. Yazdığımız zamanda "bilgisi olmayan cevap vermesin" diye yorumlar atılıyor postlara. Daha geçenler de kadının birini “kendilerine göre” yanlış bilgi verdi diye yerden yere vurdular
Bildiğim konuysa cvp veriyorum bilmedimse susuyorum
1,487,886 soru
24,322,376 cevap
345,358 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın