0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Şimdi de Marmaris'te deprem olmuş deprem 5.4 :((((

9 Cevaplar

0 oy
(11,220 puan) tarafından
Allahım korusun ya üst üste bu aralar çok oluyor rabbim beterinden korusun :(
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Hayat zehir oldu oturduğum yerde sallanıyo gibiyim surekli 
0 oy
(135,800 puan) tarafından
Psikolojiler alt ust oldu yaa valla rabbim korsun 
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Allahım korusun inşallah :(
0 oy
tarafından
Allahim korusun ya heran korku yaşar oldum
0 oy
tarafından

Rabbim yardım etsin, 

Yatalak olan insanlar var 

Hasta olan insanlar var 

Engelli olan insanlar var, onlara çok üzülüyorm rabbim yardım etsin bol bol dua edelim :(

0 oy
(1,063 puan) tarafından
Psikolojik bozuldu valla napcami şaşırdım gözüme uyku girmiyor delir cem 6 aylık bebeğim var koruyamam diye korkuyorum ve tuhaf olan hep eşim şehir dışına çıkınca deprem oluyor her haftada şehir dışında bebegim uyumuyor diye uyuyamiyodum şimdi deprem ol ucak diye bu arada bursadayız burasida sallanıp duruyor 2 kez sallandı hemde
(1,063 puan) tarafından
Bursa yazacaktim kilavye nin azizliği ışte :)))))
(684 puan) tarafından
Anladm canım kaçıncı kattasn? Benimkide 6 aylık hep aklım fikrim onda ya Allah korusun:(
(1,063 puan) tarafından
2 . Kattayiz canım allah bebeklerin hepsini korusun inşallah insan en cok da onlar için korkuyor
(684 puan) tarafından
Bende 3.kattayım eşime ben duramam o anda bekleyemem kaçarm diyorum ama merdivenler baskıdan dümdüz oluyormuş asansör zaten tehlikeli hem dış kapıya ulaşsam bile elektrik giderse kapı yine açılmıyor olduğum yerde bebegimle bekleyim desem korkudan bayılırım ne halt edecem bilmiyom:((((
(1,063 puan) tarafından
Canm hayat ücgeni olusturcaksin internette bak sakin masa altina girme yada basini egip comelme disariya bakan duvardan uzak durulcak kapi kirislerinden de uzak dur kolondan da ya yatak gibi ağır birşeyin yanına bebeğiyle uzan cenin pozisyonu al yada koltuk gibi ağır birşeyin yanında yap bunu eğer o esnada imkan olursa yastık gibi be sey al başına köy kendi başına duran kadar kimildama bu hayat kurtarıyor muş yer ayarla bebeginle direk oraya git en yakın n eredeysen arastir canım valla ben yaptim cunki burda surekli deprem oluyor gecenlerde bizim cam kapi ne varsa sallandi kesln devrim caz dedim rabbim şükür durdu
0 oy
(1,887 puan) tarafından
Allahım korusun inşallh ya 
0 oy
(12,269 puan) tarafından
ALLAH Allah yar ve yardımcımız  OLSUN inşallah arkadaşım  

Hamile olanlar  bebeginolanlar  2 kere  düşünüyor  

2 kere üzülüyor ☹☹

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem Karaca (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,409 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 958 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (346 puan) tarafından soruldu

412,231 soru

12,409,603 cevap

44,783 kullanıcı