0 oy
828 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben ona telefon vermiyorum hayal dünyası o kadar geniski hayran kaliyorm çünku ben ögrettm  ona kolaya kaçip telefon vermk yerine onunla oyun oynuyorm :)

image

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En iyisini yapıyorsun , çocuklar telefon ile uğraşmaktan kendi düşüncelerini ileriye götürmek dahi istemiyor

tarafından
Telefon onların oyun oynamasina gercekten buyuk engel elimizden geldigi kadar ❤
-Reklam-
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Ne güzel, ne tv ne telefon verme taraftarı değilim :) tv izleye izleye saçma bir nesil büyüyor..
tarafından
:))) ona baksin ya o kadari fazla olmazmi bzim saatlerimiz var zaten ama cokta koparma teknolojiden canim sen yönlendir
(10,044 puan) tarafından
Neden televizyon çok mu yararlı kendim bakmıyorum ki ona neden izleteyim 3 yaşına gelince arada izleriz çizgi film ondan öncesi yok maalesef:) teknoloji batsin ya katıyım bu konuda :)
tarafından
:))) baya katisin yanniz benim buyuk 4 yasinda
(10,044 puan) tarafından
4 yaşında ama sürekli tv karşısında değildir sanırım:) dışarı çıkıp oynamak varken enerjilerini atamıyorlar ya bilmiyorum bana boşa ziyan edilen zaman gibi geliyor tv:) arada tabletten izlediğim şeyler var onunla kalıyor:)
tarafından
Yani bizim cocuklugumzla kiyaslarsak gercekten üzücu bi cocukluklari var iste bu yuzden elimden geleni yapiyorm canim
0 oy
tarafından
En güzeli aslında çocukla sizde oynarsanız çocuk telefon istemez ki 
tarafından
Evet aklina bile gelmiyo telefon bazen cok sıkiliyo ondada parka cikariyorm hava iyi olursa
0 oy
tarafından

Vermemek için kendimi paralıyorm ama görüyo istiyo Ayşegül bu konudaki senden faydalanmalıyım <3

tarafından
:) ben sana elimden geldiince yardimci olurum bebeğim sende oynamicaksin onun yaninda oyuncaklarini ver eline ağlarsa ağlasin bisi olmaz ❤
0 oy
(12,268 puan) tarafından

Bende vermeyi düşünmüyorum  

Ama 3 abisi  plestesin  delisi  nasıl olacak bilmiyorum :angel:

tarafından
Masallah Allah bagislasin canim yas kac nasil becerdn ben ikide kaldim esimde 4 5 tane istiyo cok ugrasiyo ama ben istemiyom korkuyom dogumdan :)
(12,268 puan) tarafından
Allah izin verdinnasip  etti canım  ☺☺
Yaş 31  14 yıllık  evliyim   
En büyük oğlan  13 yaşına girdi bugün ☺☺
tarafından
Maşallah bende 27 yasindayim iki cocugu zor doğurdm :D abba Allah bagislasin valla imrendim
(12,268 puan) tarafından
Sağol canım ALLAH razi olsun  zor oluyir ama oluyir hamd  olsun dün adam evi terkiedecem  diyordu  :)))
tarafından
:D hahhaha napsin ay bizimki 4 tane istiyorum diyo eve geliyo cocuklar durmayinca evde huzur yoook disarda huzur yoook bu ne laaayn diyo :D
0 oy
(877 puan) tarafından
Fazla oyuncakta alma canım oda hayal dünyalarını kısıtlar kendince oyunlar üret
tarafından
Evet canim haklisin binde bir dökerim oyuncaklari sıkilmasin diye  oda zararliymis bir iki oyuncak yeterliymis tvnin ünitesinde 3 ona 3 de kucuge oyuncak birakiyorm digerlerini fazla cikarmam :)
0 oy
(452 puan) tarafından
en iyi yapıyorsun vala kendi oyuncakları ilen oynasınlar. telefon kilitliyor çocukların beyinleri gelişmiyorler bende vermiyorum. 
tarafından
Aynen kuzum simdide doktorculuk oynuyo benim kulaklikla dinliyo hayvanlari igne filan yapiyo tv kapali hergun boyleyiz telefona biz bagimliyiz esimle makinaya bagli yasiyoz :D
0 oy
tarafından
En iyisi bence 

Dün burda bunun tartışması oldu amaaannnn baş edemiyorum deyip koyuyorm TV karşısına bir nebze susyomus tabi şok olduk 

Belki inanması zor ama oğlum 2 yaşında ve izlediği TV sayisi en fazka 1 saattir ne tablet ne ne TV 

Eşim eve gelince telefonu saklar bende göstermem herkes de özen gisterir bu konuda

Daha çok eğitici oyuncaklar alıyorm bende 
tarafından
Ayni benim kafadansin canim bizde cok dikkat ediyorz valla kim o ya telefonla susturan ne kolay anneymis oyle kolaymi anne olmak ?
tarafından
Aynen TV karşısında yediren mi dersin bırak yemesin aç kalınca mecbur yicek sonra baskıcı olurlar ilerde anlarlar yani
tarafından
Aynen annenin elinde bence geminin rotasi cok iyi ayarlamak lazim
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Bende vermek istemiorum dogunca vermicem diorum herkes dogsun verceksin mecbur dior 
tarafından
Yok canim sen bakma onlara yönlendirdigin zaman öyle olmuyor
0 oy
(2,557 puan) tarafından
13 aylik kizim doğru düzgün hic tel vermedik hep biz oynattik sadece haftasonu babanneye anneanneye giderse telefon veriyolar yada haftasonu kahvaltisinda ondada oyunlu müzikler aciyorz oyun oynuyoruz ve duydugu herseyi soylemeye calisiyo oyuncaklarinin adini söylüyo konusmasi dikkati gayet güzel 
(2,557 puan) tarafından
Ayy bi de demezlermi çocuk telefonda biseyler açınca aa bak nasıl akıllı kendisi aciyo diye hipnoz oluyo cocuklar asabilesiyo farkinda degiller
tarafından
Afedersin ama aptallasiyo ay cocuklar benim.kaynimin cocuklari ellerinden dusmez bi degisikler
(2,557 puan) tarafından
Yazacaktm da cekindim yazamadım o kelimeyi :)  aynen öyle telefon olmayinca napacaklarini bilemiyolar çıldırıyolar sosyallik sıfır çık parka gezdir yanii çocuktan baska ne işimiz var evi topla topla ayni koca kiymetmi biliyo cocuga yatirim yapmak lazım çık cocugunla oyna
tarafından
Ya söyle bi bakiyorm cocukluguma müthis gecti ama bide cocuklarima bakiyorm durum gercekten vahim..
(2,557 puan) tarafından
Aynen ama o zaman sokak ortami vardi herkes disardaydi yan komsum var kizimi gotureyim diyorum kizi var onunda ama oglu da var neler goruyoruz aklıma kötü kötü seyler geliyo gidemiyorm önceden öyle degildi erkekli kizli hep beraber oynardık
0 oy
(135,915 puan) tarafından
Cok dogru ⚘❤⚘❤⚘❤⚘❤
tarafından
Sende dikkat et insallah minnos dogunca ❤
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Benim oglum daha 11 aylik ilgisini cekmiyor ama ileriyi bilmiyorum vermiyorum da zaten 
tarafından
Cok iyi dikkat edersen yönlendirebilirsin canim ben soyle yapiyorm su kadar suren var iste yarim saat bi saat diye o zaman alirim ona gore diyorm tamam annecim der aglamaz hic daha cok oyuncaklariyla oynar oyle alisti cunku
(1,508 puan) tarafından
Ne guzel iyi yapmissin valla benimkide boyle giderse eline almaz diye dusunuyorum cunku hic ilgisini cekmiyo elimde tlf mesela hic almaya calişmaz eltimin kizi 6 aylikken başlamisti simdi gozu 4.derece miyop
tarafından
Ya bak ne kadar zararli biz bile cok bakinca sulaniyo gozlerimiz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 199 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
30 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
7 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,522 soru

12,419,979 cevap

45,177 kullanıcı

Kategoriler

...