Bazen okadar geriliyorum.ki yav sanane kadın diyesim geliyor oğlum 1 yaşında ne tv ne tv de reklam nede tlfon alışkanlığı yaptırmadım yaptirmiyacam birde yiyecek içecek konusunda oğlum ne şekerli şeyler nede cips tarzı şeylerle hiç bi şekilde tanışmadı tanışmasında sonuçta hiç biri faydalı değil kaynanam eee kızım bırak izlesin kızım erkek çocuğu canı çeker ver yesin sürekli şerbetli tatlılardan sütlü tatlılardan verme çabasında bu çocuğu ben doğurdum benim kurallarımla büyüyecek sen zamanında 3 tane büyüttün diye benim cocugumada karışmak zorunda değilsin bana ister kızsın ister kussun yüzüne söylüyorum benim çocuğuma verme diyorum benim iznim olmadan zararlı şeyleri verme ne zaman büyüdü o zaman kendisi yesin şuan benim kontrolüm altında diyorum yeter ya bıktım artık SIZINKILERDE BOYLEMI YOKSA SADECE BENIMKI MI BÖYLE hiç biseye karışmam ama cocugumla ilgili şeylere tahammülüm yoktur kesinlikle
Valla geçen gün annem babam kaynanam kaynatam vardı bi bağırdım çok bakmak istiyorsanız bidaha doğurun diye bidaha kimse karismadi
Bu şekilde söylediysen aferin sana cnku bunu beceremeyen korkak insanlar var
Ayni bizimkiler cok sinir oluyorum surekli bisryler yedrme cabasindalar coguda zararli
1,492,395 soru
24,385,204 cevap
348,973 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın