tek maaş ile gcnmeye clsiorz borcmz var sknti cekiorz bu yüzden ailem iyi kotu yardim ediolr onlrnds durumu okdr iyi dgl ama bende onlara kızları olmama rağmen yük olmamak için elimden geleni yapıyorm hamileym hersyn en uygununa bakiorm neler neler begeniorm onlrda uygun olmasına rağmen daha ucuzunu arastriorm almak zrnda kliorm yinede tklmior buna ailem olmasına rgmn borç olrk aliorm çoğu şeyi bisiyi isterken onlrida dsnup hareket ediorm ablam herşeyi bedava ya gtriordu bezi beşiği vs ben onlar gbi olmadgm icnmi boyle oluyor blmiorm babam patavatsızlklri vardir ama bu sefer ki uzun zmndr da bisi olmadığı için daha fazla agir geldi eşim hastalandı boğazı çok kötü is yerinden iki gün rapor vermiş doktor ilaçlar yazms kullanan grk demiş ama alick paramz yok ilkkz utanmdm mesaj cktm anneme 50lira istedim annem de ben de yok babama sole kızım dedi hic aramadm babamı snra babam esimi aradı esim müsait dgldi BN actm tli en son paramı sana verdm bliorsn bnde neyapaym bakamaycksa nie evlendi biz bakack kdr varız sen nesede bi ilaç alamayck kdr yokmu ne DİE clsior flan fln eskigi var dedklrmn fazlasi yok tmam baba saol direk kapattm okdr zoruma gttiki dieck laf bulamdm gozlerm doldu gttm esim anlamsn DİE yüzümü yikdm ama ne oldu DİE sorunca yuzmu silerken tutamdm kendimi agladm ısrar etti fln anlttm mecbur annemi aradı boyle demiş hulya aglior DİE insan böle dermi anne dedi annemle knstulr ole böle isde