0 oy
962 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
off ben tam anlamiyla nefret ediyorum bu insanlardan kocam olacak da mesaj atiyor babam aradi oraya gidecekmisiz ya benn biktim daha gecen hafta ordaydik hic yuzlerini gormek istemiyorum.. hic musaitler mi degiller mi diye sormak yok !emrivakilerden nefret ediyorum .. esime şöyle dedim  istemiyorum hic ama sen de bizimle olacaksin bi saat oturup gelicez dedim hep tamam diyor ama bizi bırakıyor  aksam onda geliyor almaya yaa beni eve tikiyor bahanesi hava soguk çocuk usutur diye markete bile cikarmiyor ama tee bilmem neredeki anasigile goturmeye varr biktimm yaa 

8 Cevaplar

0 oy
(16,583 puan) tarafından

En İyi Cevap

Sen istemiyorum diyebiliyorsun ben desem katliam çıkar :D

(16,583 puan) tarafından
Yok yok desem onlar sana ne yaptı der başlar bosverke
(964 puan) tarafından
Ayda 2 yada 3
Bir digeriniz de haftada bir gidiyor. Ve sitem ediyorsunuz öyle mi ?
Peki ya ben ne yapiyim. Her akşam bende. Haber vermek yok. Misafiri mi var bir yere mi gidecek düşüncesi yok. Çocuk durmadı mi uyutmadi mi yorgun mu düşüncesi yok. Geçer köşeye oturur. Hizmet bekler. Ne cocugumla ilgilenir ne çaya çorba ya yardımı dokunur. Yoruldum artık senelerdir bu böyle
(16,583 puan) tarafından
Allah sabır versin valla haklısın  daha kötüsü olan var
(964 puan) tarafından
Sağol canım.  Eminim benden daha kötüler vardır.  Benim durum vahim gördüğün gibi ama buna da şükür dediğim şeyler de var tabi. Mesela hakkımda iftira atmaz işime karismaz kocami benimle ilgili doldurmaz. Gelir yer içer yatar uyur. Sonra gitmek istediğinde kalkar gider. Farklı bir kaynana modeli. Ama istisnasız her gün gelir. Bazen derim biraz gelme de ozleyelim birbirimizi daha dün akşam burdaydin derim. Aman napıyım çıktım geldim işte der. Gamsız kadın hiç alınmaz bile dediklerime
tarafından
keske benimki her gun gelse de paramizi pulumuzu almasa elimizden kocami doldurmasa bana laf söylemese dirdir etmese yatak odama girip cekmecelerimi karistirmasa haftada bir gittigimde de laf sokmasa bi hoşgeldin dese iş yaptirmasa en son camlarini sildirmeye calisiyodu kizi olmasina ragmeb bu karda kışta
-Reklam-
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Allah yardıımcıın olsun canım.. erkekler genelde ailesii için hep böyle tavır sergilerleer.. misal kocam tutturmuş ailemi yemeğe çağır abim köyden geldi. Benim çocuklaarım hasta bebeğim var bebekte hasta bende hastayım yapamam yetiştiremem çocuk zaten durmuyor dedim trip atıyor bana
(2,592 puan) tarafından
Sorma canım ya diyor ki sen yemeek yapmaazsan ben mangal yapıcam..ee aile binaası 30kişiler hangi birine yappacam. Ee o zamaanda hizmet edicem.. neden anlayışlı değğiller anlamıyorum. Birde bana diyorki ailen olsaydı 50kere çağırmıştın diye
tarafından
yuh yaa 30 kisiye eti nasıl yettirecek canim senin ki de benim ki gibi aile düşkünü
(2,592 puan) tarafından
Sorma canım ya o kadar çok çocuk var ki binada onlarla uğraşmak daha zor.  E bide büyüklerde laf sokma çabasında.. şaşırıyorum
tarafından
Allah yardimcimiz olsun ayniyiz vallaha
(2,592 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Sankk her hafta gitmek  zorundayiz sinir oluyom bende
tarafından
hee yaa benim anama ben bir senedir gitmiyorum onun anasiyla her hafya görüşmek zorunda kalmak koyuyor yaa düzgün insanlar olsa neyse resmen the wampirs familyy =D
tarafından
Yemesinler seni kiz☺☺☺☺
tarafından
maddi manevi yediler zaten =D
0 oy
tarafından
Canım erkeklere göre evlendikten sonra sadece onların ailesi olmalı utanmasalar hiç gostermicekler 
tarafından
aynen öyle esime diyorum bir senedir annemgile gitmedim bu yaz gidicem he he dio bekle sen dio ama kendi ailesiyle dibdibeyiz her hafta pislik insanlar nefret ediyorum
0 oy
(8 puan) tarafından
Bu tamamen eşinden kaynaklı Bı problem hayır madem o yok sneı ne demeye bırakıp götürüyor ki, ben olsam hayatta gitmem kırılan kırılsın derım sende Bı an evvel bunu yap bence yoksa çokkkkk istemeye istemeye Bı yerlere gitmek zorunda kalabilirsin canım 
tarafından
ayy canim inan ki gına geldi artik ben gitmesem onlar geliyorlar ve yatiya kaliolar bikac gün evleri cok  fazla da uzak değil  ona ragmen kaliolar bisey begenmiolar dirdir ediolar para istiyorlar bıktım artik
(8 puan) tarafından
Yüzsüzlüğün daniskası yaa kıyamam Allah yardımcın olsun çocuklu eve yemekli gelıyor mırın kırın edıyor birde utanmadan yatıya mı kalıyorlar ben şokkk.. Bol bol bakara suresini oku sen eşinle yınede aranı sıcak tut bellıkı aıle bagları baya kuvvetli ki oyle olsun ama belli Bı yaştan sonra da bu kadar sıkı fıkılığa ne gereği var dıye de düşünmüyor değil insan
tarafından
Allah razi olsun canim benim evet aile baglari kuvvetli ama bir tek benim esim oyle diger kayinlarim 3 tane kacti gitti esleriyle cocuklariyla bekar olan da uzman olup gidecek kalmam ben dio.bunlarin yaninda yenge
(8 puan) tarafından
O çocukta çözmüş de senın eş görememiş olsun sıkma canını Allah Bı yerden alır Bı yerden verır canım benım
tarafından
Amiiinn insaAllah bir hayir kapısı açılır ❣
0 oy
(996 puan) tarafından
Ana onun anası seninle birlikte oturacaksa  gidin seni bırakıp gitmek de neymiş okadar istiyorsa dışarda gexmek sen evinde otur o zaman 

Senin annene birsin o zaman
tarafından
ben en son anneme bir sene once gittim baya uzagiz ama onlar her hafta gorecekler laf sokacaklar bana illa
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Kız senin ne çilen varmış. Rabbim tez zamanda kurtarsın bunlardan seni ❤
tarafından
Amiiiinnnn Rabbim duysun sesini Aminnn
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Haftada bir giderim taş çatlasın bir bucuk saat dururum gelirm elimi bişeye atmam bile 
(3,754 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm ya kaynanamlara bana öyle diyemez bile başta tavrımı koydum bn ağzını açamaz :)
tarafından
helal kizz en iyisi valla =)
yarin cagirdilar gidecem bakalim tek kelime etsinler ağızlarına tıkicam yetti gayri =D burda paylaşırm sonucu =D
(3,754 puan) tarafından
Bekliyorm cnm hasta numarası yap gitmek de istemiyorsan cnm işe yarıyor emin ol halim yok karnım ağrıyor de
tarafından
ben gitmesem esim kızımı götürür içim rahat etmez ki
(3,754 puan) tarafından
Anladım canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
13 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 475 göst.
5 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Nurtuba (450 puan) tarafından soruldu
0 oy