Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_74c55384ae4d359d802c642b154ca4b8, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
14 Şubatt Sömürü Günü-Diğer
0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ne sömürsem acaba :D

Sanki almasa almasak sevmiyoruz 

11 Cevaplar

+1 oy
(32 puan) tarafından
AA siz kutlamiyomusssunnnuuuzzzzz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kutlamam malesef size iyi somurmeler
tarafından
Kız işte yazdım iyi oku bende kutlamıyorum :/
0 oy
(137,398 puan) tarafından

Benimki almiyo biz sevgilimizyiz level atladik evliyiz biz diyo :ermm: ve hic bisi almiyo bu garibana bisi alan yokmu icinizde :angel:

tarafından
Bende istiyorum alamanyalardan hediye banane :/
(3,550 puan) tarafından
Tamam tamam gidince sana da postalarım :D :D ne istiyon
(137,398 puan) tarafından
Bama turkiyeden bisiler lazim meselaaa simiiitttt
tarafından
Simit pahalı alamam canım bys :D
(3,550 puan) tarafından
2 tlcik lan ayı :D
0 oy
(2,592 puan) tarafından

Ama o gün benim evlilik yıldönümüm:angel:

tarafından
Daha fazla sömür canım :D
(2,592 puan) tarafından
Haha dime :)
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Beniö eşim hep özel günlerde mi birbirimize hediye alıcaz zorlama bir gün der ama normal günde de hediyw alan yok :) tmm kapitalist sistemin bir sömürüsü olabilir ama normal zamanda hediye almayanlar bu günü bahane edip kücük bir hediyw alıp birbirini sevindirse kötü olmaz yani 
tarafından
Aynen ben almam hep eşim alır istemem de asla kendi kendine sömürülen bir eşim var :D
(1,093 puan) tarafından
Helal olsun valla sömürme olarak düşünmeyelim aslında esine alıyor ince düşünce diyelim :)
tarafından
Takılıyorum zaten canım =)
0 oy
tarafından

Banada fikir verin ne istesem ise yariycak bisey olsun cicek falan istemem 8-)

tarafından
Ne çiçeği kahve sunum takımı iste :D
tarafından
O birsuru var kizz dur bi dusuim neye ihtiyacim varsa oni istim :))))
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Aynen sağlam sömürüyorlar:D 
tarafından
Sen Allasen adamı batırdın hep süs eşyaları alıp neler yapıyorsun insan utanır maharetli olmaya :D
(25,196 puan) tarafından
Hahaha yok Kız onlar eskiden kalma eşyalarım benim. Eskiden bebek ürünleri yapardım ordan kalma malzemeler :D
0 oy
tarafından
Hımm senden bu mantığı bekliyordum zaten bitanem ❤️ :) benimde mantığım böyle desede kalben bekliyorum aslında itiraf edeyim ama :) 

Aslen evlilikte sevgililer günü saçma bence, kabul ediyorum ama işte her zaman özel günler kutlanmadığından 29 ekim i, 19 mayıs ı felan bile kutlasa kabul ederim sorgusuz, o kadar vahim durum  :D
tarafından
Cancağızım ben beklemem agzımla asla istemem eltim ister akşama eve gelme almazsan der o denli yüzsüz yani :D ama eşim hep alır almasa da asla sıkıntı etmem dogrusu sevgili sıfatı için anlamsızlaştık :D karı koca sıfatı yol arkadaşı sıfatı daha yaraşır :)
Senin varlıgın eşine hediye o sana alsın alır inşallah Gülizarım :D
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Biz öyle günleri kutlamıyoruz o yüzden birşey diyemicem.  Sonuçta bizim kültürümüz de yok böyle şeyler. Sevene hergün sevgi günü bacım . 
0 oy
tarafından
Kutlamiyoook:D
0 oy
tarafından
Imkansizliklardan kutlaamıyoruz yoksa benim eşim sever kutlamayı hediye almayı 

İlgili sorular

+5 oy
23 cevap 521 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde idilt (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.