0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (3,453 puan) tarafından

1. 6 aydır hapla korunuyorum hep denk gelirdi tabletin bitişinde adetim başlıyordu bu sefer olmadı hamile olmamdan korkuyorum 
  2. Bir ayda 2 kez de adet olunmaz o ayri mesele iyice kafam karıştı en iyisi size anlatiyim belki fikir yürüyütursunuz benim kafa yandı 
  3. Ocak 1 de adet oldum 7 gun sonunda hap aldim yani 8 ocakti haplar zaten 3 haftalik dun bittiler sonuc ben hala adet olmadim 
  4. Nasıl oldu bu ay denk gelmedi geçen ay denk geldi. Şimdi adet gorene dek korunmasizim spermler 72 saat canlı kalabiliyormus nolacak boyle 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hap adet bitince değil adetin ikinci günü içilmeye başlıyor içinde öyle yazıyor 
(3,453 puan) tarafından
Ilk almaya başladığımda öyle yapilir diye biliyorum sonra duzenli kullanmaya başlayınca fark etmiyor adet ile tableti bitiriyorsun 1 hafta ara veriyorsun sonra bi diğer kutuya geçiyorsun diye biliyorum
tarafından
Valla üç gün içmedim hamile kalmışım :) 6 ay düzenli kullandım sonrası böle
(3,453 puan) tarafından
Aii ben de 2 gun unuttum ama ikincisini unuttuğum gunun sabahı 2 hap aldim bende 6 aydir düzenli kullaniyorumbu ay unuttum işte ne alarm işe yaradi ne bisiy
-Reklam-
+1 oy
(14,065 puan) tarafından
Sağlık ocağına bi gitsen hemşireyle iletişime geçsen daha iyi hormonlarla alakali
(3,453 puan) tarafından
Sanirim ayın cikmasini bekliycem bakalim
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Biz ne bilelim ne olacak. Esin korunsun canım . 
(3,453 puan) tarafından
Benim sorduğum şey başkaydı herneyse tesekkurler
(7,118 puan) tarafından
Pardon o zaman canım . Anlamadım ben.
0 oy
tarafından
Hiç kafam basmaz bu hap işine yaa
(3,453 puan) tarafından
Aynen benimde sabahtan beri dusunuyorum
0 oy
tarafından
Ben bu hap isinden bisey anlamiyorum valla
(3,453 puan) tarafından
Bende anlayamiyorum iciyorum sadece :D
0 oy
(136,252 puan) tarafından
Valla yardimci olup seni aydinlatmak isterdim ama hic anlamiyom bacim bende yaaa 
(3,453 puan) tarafından
Olsundu tesekkurler
0 oy
(2,200 puan) tarafından

Bi kac gun gecikebilir adetin dogumdan sonra 2sene duzensizlik devam ediyo adet olana kadar dikkat et adetin bitince yine hapa devam edersin hap kullanmadim hic ama yinede fikrimi yaziyim :)

(3,453 puan) tarafından
Teşekkürler ayin çıkmasını bi bekliycem bakalim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ...... (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
27 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 267 göst.

412,943 soru

12,432,576 cevap

45,710 kullanıcı

Kategoriler

...