0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından
Bebeğim emmek istiyor beni ama fazla süt gelmiyor mama da yemek istemiyor sütüm artsın diye yemedigim içmedigim kalmadı bir geliyor bir gidiyor mama veriyorum ve hiç içime dinmiyor kendimi boş bir insan gibi hissediyorum bebeğim sanki kilo alıp buyumuyor gibi gözüme küçük geliyor meme yiyen bebekler tombiş etli gibi sanki goguslerimde iyice küçüldü ne biçim kadinim ben diyorum ben kötü bir anneyim :/

8 Cevaplar

+1 oy
(25,198 puan) tarafından
Emziremeyen sütü olmayanlar kötü anne mi.? Kendine bu haksızlığı yapma, her bebek sütle büyümez mama vermek kötü bşy değil sağlıklı olsun bebek önemli olan o
(701 puan) tarafından
Haklısın ama kendimi kötü hissediyorum yanlış yazmışım :/
(25,198 puan) tarafından
Kötü hissetme canım sen iyi bir annesin ki böylesine üzülmüşsün. Bebeğin sağlıklı olsunda varsın mama yesin
(701 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol :-* o senin iyiligin
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Canm eczaneden süt cayi var rezene li ondam al inan dolup taşar hic de anneliğin sorgulama sen mükemmel bir annesin evladini düşünüyorsun bide bol bol su ic sicak siya gir giremesen de sicak suyla goguslerini yıka
(701 puan) tarafından
Onu da deniycem canım bir tek gece uyuduğumda doluyor oda bitince azar azar geliyor mama da yemiyor emmek istiyor
(713 puan) tarafından
Uyku da çok önemli canm gece uykunu alıp dinleniyo insan ama gündüz öyle olmuyor maalesef
(701 puan) tarafından
Evet gündüz uykusu yok benim oğlumun hep gece uyuyor büyük insan gibi duruyo gündüz
(713 puan) tarafından
Anladım canım yardim eden biri felan yok mu yaninda en azından biraz dinlen iyi gelir sana da
(701 puan) tarafından
Anneme geldim kalmaya ama ne kadar dinlensem de tık yok
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Benim bebeğim 6 ay emdi sonra süt bitti ama mama da veriyordum şimdi hem ek gıda hem mama yiyor emmesinden daha toplu
(701 puan) tarafından
Maşallah . Benimkide üç ay olcak inşallah toplanır
0 oy
(373 puan) tarafından

Sicak suyla duş al,fazla sivi ister su ister çay ister meyve suyu fazladan ic.rezene cayi guzel sut yapar.kendini suclama canim.benim eltim sutu varken vermedi mama verdi.simdi oyle gururla diyor ki.:ermm:

(701 puan) tarafından
Benim de çok güzel sütüm vardı sonra bir gün eşimle tartıştık tüm gün ağladım sütüm azaldı :/ mama vermeye başladım günde bir iki kere şimdi günde üç dört kere veriyorum
(373 puan) tarafından
Sana tavsiye hic kimse icin aglama.senin bakmakla hukumlu oldugun bebegin var.bende aglarim bir iki damla yaş gelir.kendimi cabuk toplarim her yerde aglamam yalniz aglarim kimsede bilmez.
(701 puan) tarafından
Haklısın ne zaman uzulsem sütüm iyice azalıyor en ufak uzuntude gidiyor ben çok sulugoz biriyim . Artık gaddar olcam aglamiycam . Uzaktan kuzenim gelmiş ağladım gitti diye ağladım anneme ağladım depremzedelere ağladım o şu bu derken yok bundan sonra bari az sütü de kaybetmiyim
(373 puan) tarafından
Sen agladikca uzuldukce uzecekler
Aglama aglat ki deyerini bilsinler
(701 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) :-* çok doğru soyluyosun
0 oy
(558 puan) tarafından
Eczaneden humana cayi al canim ben kullaniorum. Anneligini sorgulama kendini uzme bazisinin sutu olmaz bu boyle bizde istemezmiyiz sutumuz dolsun tassin napalim herkesin bunyesi bir deil ki.
(701 puan) tarafından
Onu da iciyim canım . İşte vardı benim doluyodu tasiyodu üstüm sırılsıklam oluyordu göğüs pedlerim yetismiyordu sonra sıkıldım o durumdan söylendim gitti sütüm :/
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Canim tahin hurma kayısı ve et türü her öğünde tüket ve haşlanmış yumurta mutlaka .Ben bu şekilde besleniyorum çok şükür sıkıntı olmuyor benimde senin gibiydi 
(701 puan) tarafından
Tahin hurma kayısı yumurta tüketim ama et pahalı biraz onu sık tuketemeyebilirim:/
(3,076 puan) tarafından
Bu yeşil yapraklılar da cokiyi canım ıspanak tere roka  soğan sarımsak felan .bir dene canım ben araştırıp ebeye felan sordum öyle çözdüm olayı
(701 puan) tarafından
Himm tamam onlarında bol tuketwyim bundan sonra
0 oy
tarafından
senle alakası yok ki kuzum öyle düşünme inşallah sütün de gelir bebisin de gelişir stres yapma ki daha çok etkilenmesin
(701 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ona bakarsan ben sadece 2 ay emzirebildim mama da içmiyor 5 aylık daha 5500  doktor 1 buçuk kilo geride dedi vayy ozaman vmbenim halime
(701 puan) tarafından
Neden iki ay emdi seninde mı bitti
(3,675 puan) tarafından
Meme reddi vardı emmiyordu etmediği için azaldı ve sonunda kesildi ne yaptım ettik içmedi: (

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 590 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 360 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 810 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.