3 yıldır epilepsi nöbeti gecirmiyordum bugün öğle saatlerinde ağır kriz geçirdim. Moralim çok bozuk. Oğlum gördü mahvoldu 😞😓😩 çok şükür eşim evdeydi o sırada
Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor.
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah üzülme stres yapma canım o hastalık stresi sevmez rahat ol çocugun için
Vardı birileri eşim işe gidecekti kaynanam vardı terasta oğlumla oynuyordu aşağı bıraktı sonra oğlumu o sırada olan oldu Allaha şükür illaki birileri oluyor.
Ama karar verdim oğlum 8,9 yaşına gelmeden tek başıma dışarı ekmek almaya dahi gitmem oglumla
Aynen Allah korusun dışarda felan olur yavrum çaresiz kalmasın
Başına fenalık da gelebilir Allah korusun çok korktum ben bugün. Evimde otururum daha iyi
İnşallah olmaz iyi düşünelim iyi olsun
Doğru diyorsun. İnşallah.
Çok geçmiş olsun cnm biseyler mi tetikledi acaba ? Rabbim şifa versin bi daha yaşamayasin inşallah
Sag ol .
Regl oldum dün bugün biraz sancılı geçti dün gece de sabaha doğru vücutta atmalar vardı önce yok ya yorgunum dedim sonra bukadar belirgin olması iyi değil dedim iyi de olmadı zaten 😞 allahtan eşim evdeydi o sırada
Doktora git varsa bi ilacı al yazdır düzenli kullan yasin genç evladın için onu düşün ilk defa seni oyle gördüyse nasil korkmuştur :( Allah bi daha yaşatmasın dikkat et sen yine
14 yaşımdan beri ilaçla tedavi altındayım aslında. Bazen vücutta meydana gelen değişiklikler kaynaklı kaçınılmaz olabiliyor. Oğlum daha 2 bucuk yaşında o yanımdayken olmuş. Bayağı etkilenmiş babasını çağırmış bilincim yerine gelince ağlıyorum ya yavrum demiş ki anne ağlama ben yanındayım demiş 😞. Canım yavrum. Nasil içim acıdı öyle diyince. Daha çok küçük:((
İnşallah uzun süre yaşamam en azından bi beş yıl daha çok kötü bi his tüm sinir sistemlerim kemiklerim kaslarım çene kemiğim de dahil mahvoldum.
Allah bir daha yaşatmasın, çok geçmiş olsun
Sağ ol , inşallah bidaha olmaz en azından uzun yıllar 😞
Ayyy canım benim üzme kendini elinde olan bir durum değil ki😔 benimde varmış küçükken sonradan geçti ama çok şükür , baya zamandır olmadı elhamdülillah, seninde olmaz inşallah🤲🏻 o miniğin kalbinden öpüyorum canım benim yaa ❤️
Benim kızımda 2.5 yaşında duygulandım valla okurken bir daha olmaz inşallah canım doktora git muhakkak 🤍
Gidicem canım. Çok sağol ❤️
ALLAHIM Şafi smiyle şifasını versin için d3 tüm hastalara insallah
Amin inşallah, Allah razı olsun ❤️
Geçmiş olsun. Hastalık allahtan Allah derdine derman versin
Allah razı olsun. Çok şükür halime hastalik ömür boyu benimle ama rabbime şükürler olsun ki her işimi yapabiliyorum bilincim açık olduğu sürece kimseye muhtaç değilim
Rabbime emanet ediyorum herseyimi. Amaa bazen kriz yıpratıcı olabiliyor 😞 tabi çok şükür yinede
Rabbim şifa versın ınsallah geçer. Çocuk kaç yaşında
2 buçuk oldu bugün oğlum. Allah razı olsun kronik hastayım geçmiyor malesef ama ilaçla ertelenebilir durumda çok şükür
Ahh kıyamam çok korkmuştur şimdi. Onunla konusun ne kadar anlar bilmiyorum ama bazen bu durumu yaşayabileceğini, korkmaması gerektıgını telkin edebilirsin
Bir kaç. Defa da şahit oldu kriz olmasa da tansiyon düşmesi vs. Krize 2 defa şahit oldu ama o da kabullendi artık durumu .korktu biraz da babasına haber vermiş yavrum . Beraber uyuduk gündüz hiç kalkmadı yavrum iki de bir anne iyi misin. Dedi uyanıp.
Ah canım ☺️ sağlıcakla kalın...
Allah razı olsun canım benim. Kriz geçirmek bayağı üzdü beni burda paylaşmak biraz da iyi geldi ❤️
Rabbim şifa versin bi daha yaşatmasın inşallah 🤲🏼
Amin inşallah. Oğlumda çok korktu ya hala gözlerinde korku var iki de bir anne iyi misin diye soruyor
Kıyamam yaa
1,492,065 soru
24,380,297 cevap
348,685 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın