0 oy
1,257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (964 puan) tarafından
10 gündür bende bebeğim de gribiz. İyi kötü kendimizi idare ediyorduk. Bugün eşim işten geldi. Aman allahım hastalıktan geberiyor resmen. Bir naz bir niyaz. Anlatamam size. Sicak dus iyi gelir dedi. Girdi yikandi cikti. Burnuna serum fizyolojik cekti. Bir guzel kanal temizleme calismasi yapti. Nane almis gelmis. Nane limon kaynat dedi. Onu icti. Dereceyi soktu koltugunun altina. Girdi battaniyenin icine yatti. Corba yap diyor. Mutfaga giriyorum yemiycem yapma diyor. Cocuk agliyor ona soyleniyor. Ayyy beynim patladi 2 saatte.

Erkekler hasta olduğunda dünya gerçekten çekilmez bir hal alıyor.  Sizin eşleriniz de böyle mi 

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Okurken bile sinirlerim bozuldu :DD genelde aynılar galiba yaaa:D 
(964 puan) tarafından
Sorma sorma. Bende gribim çocuk hiç uyumuyor dış çıkartmaya çalışıyor çok huysuz. Zaten ayakta zor duruyorum. Bide bu çıktı başıma
-Reklam-
+1 oy
(6,074 puan) tarafından

Öfff ne uğraşıyorsun ara belediyeyi karantina altına alsınlar tahlil fln derken 3 gün geçer hem sen rahat edersin hem o iyileşmiş olur :D

(964 puan) tarafından
Ayy çok mantıklı geldi bu fikir bana
+1 oy
tarafından
Ayy benimkide grip olsa ölucek gibi davranir:D
(964 puan) tarafından
Ölmüsde toprak atan olmamış öyle diyor ☺☺
tarafından
Allahim yaa deli bu adamlar deli :D
(964 puan) tarafından
Hemde tam deli
+1 oy
(164,106 puan) tarafından
Anaaa ayvayi yedin senn 
(964 puan) tarafından
Hiç sorma sevda ya. Mahvetti beni. Bebekken çok yoruyor inan ki
0 oy
(570 puan) tarafından
Öyle cnm canları kıymetli benim eşim Gripin verdiği baş ağrısıyla doğum sancısını bir tutmuştu 1 hafta konusmamistm onla :))) çok zoruma gtti bide grip olduk bebekle dedin neler yaptn geçmesi için bide kaç aylk
(964 puan) tarafından
4 buçuk aylık canım ya. Sorma dış çıkartmaya çalışıyor çok huysuz. Bende gribim zaten ayakta zor duruyorum bide eşim böyle geldi. İyice pert oldum valla.
(570 puan) tarafından
Ayyy kiyamam bizimkide pek bı salyali oldu acaba dişe hazırlık mi yapio 3 aylik
(964 puan) tarafından
Benimki de o zamanlar başladı cnm. Ama 10 gündür fazla huysuz. Kizarmaya da başladı ağzı bekliyorum artık patlar heralde diye
0 oy
tarafından
Fazlası var eksiği yok:)) Biz onun hastalığını ayakta geciriyoz  
(964 puan) tarafından
Benimki yatak döşek yatmadan gecirmiyor. Siz nasıl ayakta geciriyorsunuz
tarafından
Biz anneler olarak yatak döşek yapamıyoruz malesef ayakta geçiriyoruz demek istedim
(964 puan) tarafından
Haa evet canım doğru diyorsun
0 oy
(373 puan) tarafından

Evet benim ki yapmazda kaynim adami cileden cikarir.bana yogury getir bir az isit cay getir.pekmezli cay ver.meyve getir.sicak su getir ayaklarimi salim.aman allahim ben gordum ve biktim.eltim ne cekiyor.benim koca uyusal kedi oluyor hastalandiginda:P

(964 puan) tarafından
Valla şu yazdıklarım henüz başlangıç.  Daha dur gece nasıl geçecek allah bilir.
0 oy
tarafından

Okurken bile deli oldum, benim eşim de öyle o kadar nazlı ki ayarlarımı bozuyor :d

(964 puan) tarafından
Valla yaa götürüp anasının evine atasım geliyor ☺☺ sonra hastalıkta sağlıkta söz verdigimiz geliyor aklıma susuyorum❤
0 oy
(679 puan) tarafından
Ayyu benım eşimde oyle hep dıyorum ben hasta olıyım ama kocam olmasın çocuklar duymasındakı haluktan beter olıyorr
(964 puan) tarafından
Aynen bende ona öyle diyorum. Sen olma da ben ömür boyu grip olmaya raziyim diyorum
(679 puan) tarafından
Aynen oyle valla ay ay
0 oy
tarafından

Valla benim ki bir hapsursa aha hasta oldum der bende yok valla.iyisin diyom susuyo:D

(964 puan) tarafından
Kız saka maka atası 39.3 çıktı.  Gotursem mi bi acile ne yapsam
tarafından
Anammm gotur bari kiz
(964 puan) tarafından
Dur az daha beklesin dusmezse gidelim.  Yüksek çünkü ateşi
0 oy
tarafından
Benim canım kocam yaaa ben hasta olunca sırtında taşıyor kıyamam ona ben kendi kolay kolay hasta olmaz bi kere kalbi sıkıştı gözü karardı canımdan can gitti ben hasta olunca hastanelerde başımda nöbet tutuyor yemeğimi işimi yapıyor o hasta olunca bende ona çocuklar gibi bakarım istediği kadar naz yapsın başım gözüm üstüne 

Ben haatalandım da elinde kovayla sabahladı başımda ateşimin düşmesi için saatlerce hiç uyumadan bekledi oda iki naz yapsın nolcak ❤☺️
(964 puan) tarafından
Ayy bana bişeyler oliyiii
tarafından
Sus kız git kocana nane limon kaynat yazık adama hahahaaha☺️☺️
(964 puan) tarafından
İçti ya. Yeter ona ☺☺ şimdi topuklarina limon sardı üstüne de yün çorap giydi. İyi geliyormus gribe. Ulan 10 gündür surunuyorum bana niye yapmadın yada deseydin de ben yapsaydim
0 oy
(2,112 puan) tarafından

Benim eşimde hasta oldu, oğlumu aldım anneme kaçtım 2 gündür kafam rahat :angel:

(964 puan) tarafından
Kizzz nasıl bırakıp gittin. Söylemedi mi arkandan
(2,112 puan) tarafından
Yo kendisi bıraktı, çocuğa geçmesin diye :D
0 oy
(6,787 puan) tarafından
Hahah☺☺çok nazliymis Esma'm eşin Allah'ım sabır versin . Benim kocam hiç öyle değil oturur ,yatar ,iyiyim birseyim yok ,daha iyiyim der. Ben çorba veya sıcak birşey ler yaparsam içer onun dışında çok çok nadir söyler naz yapmaz.☺☺❤
(964 puan) tarafından
Ayy sorma kuzum ya daha bu yazdıklarım başlangıç aşaması. Bide gecesi var bu işin :(
0 oy
tarafından
nerdeeee keske benim kica senin koca gibi atesine olctirse sicak bi dus alsa ya da coeba istese ya da naane limon istese seninki geme kendine yariyor ... benim kocam  bi hasta olsun xorlaaaa ihlamur nane limon iciriyorum.zorla biseyler yaptiriyorum ilac falan da kullanmaz ..... oyleleri daha beter valla cocuktan beterler inan ....
(964 puan) tarafından
Kesinlikle çocuktan beterler canım. Sastim kaldım valla ne yapacagimi bilemiyorum
tarafından
erkek.kismi basi agrisa sen dersin sanki ameliyattan cikmis gibi bi naz bi naz .. biz kadinlarin yerinde olsalar naparlar acaba
(964 puan) tarafından
Düşünemiyorum ne halde olurlar kim bilir
tarafından
kurban oldugum.rabbim erkekler tek basina bu dunyada bi ise yaramaz diye biz kadinlari yaratmis ...yukun buyugu bizde :))
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Benimki 3 gundur evde ve hastaa :DdD

Civdiriyoruummmmmm :ddd
(964 puan) tarafından
Anaaamm 3 gün mü  :
0 oy
tarafından

Eşimden çok babam öyle . Eline iğne batsa yatak döşek olur . Allah anneme yardım etsin :D

(964 puan) tarafından
Amin canım benim babam da fena valla ☺☺
0 oy
tarafından
:) cok sukur daha hasta olmadi bazen hasta gibi hissediyo usuyor sadece :) 
(964 puan) tarafından
Aman olmasın onlar hasta falan olmasınlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sengul81 (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Teacherbrc (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 806 göst.
31 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu