Hiiiiiçç duyma güzel Lena'm..
Sen onuda yaşadın ben hiç yaşamadım o zaman ben hiç anne değil miyim? Onların kafada bakınca!
Hiç sancı bilmiyorum, peki ben normal doğum diye ağlarken bulaşıcı hastalığımın çocuklarıma normal doğumda geçme ihtimali daha yüksek diye, doktorlar kesinlikle önermediğinde , ben günlerce üzülürken o kafadan kim yanımdaydı.? Peki ben sezeryan doğum yaptım sancı çekmedim yarım anneyim değil mi? Kronik hastalık değerlerim tavandaydı hamilelikte ve sonrasında ilaç kullanmak zorunluydu, ben sırf emzirebilmek için ilaçlara başlamadım elimdeydi raporları çıktı ilacı aldım ama başlamadım neden emzirebilmek için, kendimi erteledim. 11 aylık gaz sancısı dolayısıyla neredeyse 1 senedir 2 saatlik uyku ile ayaktayım.. Keza sende sizde öyle, onca zorluğa evlatlarımız için katlanıyoruz elhamdülillah.. Kimse bebeğimin ordan değilde karnımdan çıkışını, sezeryan oluşumu sorgulamasın. İnsanlığını, vicdanını e birazda aklını sorgulasın var mı diye... Oluyorsak sebebi var, oluyorsakta kime ne! HER TÜRLÜ ANNEYİZ, Ne onlar fazla, ne biz...