Kızlar tek tek yazamadım 11.20 geçe kızım geldi tıpkı benim kopyam maşallah benim doğumum çok zor geçti Hani deli cevo. Vardı ya çatır çatır doğuracak işleri ters gitti burda başımdan geçenleri anlatıp kimsenin gözünu korkutmak istemiyorum ama doğum da yaptığım bana yararı. Olanları sizle paylasayim çünkü her doğum bireye özel bol yürüyüş eşimle sguat es desteği aile desteği Rabbime yalvarma sıcak duş merdiven inip çıkma başarmak. ICin uğraşma ebe hanımların dediğini. Bire bir uygulama ve gerçekten epidural uygulatma yaptığım olumlu sonuç aldigim uygulamalar arkadaşlar çünkü 4cm.açılma sonrası ağrı dayanılmaz oluyor.ben ise doğuma 10 cm açılma ile alındım kesi yapılmadı çünkü Ebem ve hekimim her ikinmada bana perine masajı uyguladı zaten 5 kez ikindim 2 si yanlışti :) son dakika % 1 olan bir terslik daha yaşadım ve kesi atılmak zorunda kaldım 4 dikısım. Var çok şükür hersey yolunda bebisim emio ama benim gibi biraz hırlak ve asabı bir kız. O.bana.ben.ona. Dış geçirmeye calisioz o kadar çok. Mesaj atmissiniz ki çok mutlu oldum ve herkese dua ettim doğum anında umarım. Rabbim kabul eder sizleri seviyorum.ve emmik saati kızimla. Kaçıyorum