0 oy
1,265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba ben Fatoş 19 yaşındayım 9 aylık bir oğlum var eşimle kaçarak evlendim herşeyi tam olarak evlendikten 2 ay sonra öğrendim eşim uyuşturucu ve alkol bagimlisiymis yıllar dir banayapmadigini birakmadi yeni hamileyken kapıya attı eziyet etti 1 gün bile içmeden duramazdi sabrettim hiç calismazdi calistimi da bı hafta sonra işten cikardi benim hamilelikte hiç bol kiyafetim olmazdı bu yüzden hiç dışarı çıkmak istemezdim vallahi bir sutyenle çıkardım hamileligimi ve  gorumcemin sismanliktan kalan bi kaç kıyafeti ni giyiyordum  ailemle görüşmüyorum  aslında çok iyi biri ama içince değişiyordu pes etmedim hep iyi oldum ona karşı hep yanında oldum bütün amatem merkezlerinin numaraları vardı telefonumda  elimden geleni yaptım konuştum konuştum onunla hep doğumdan 15 gün önce beni arkadaşının arabayla ölüme götürüyordu az kalsın bebeğime hicbirsey alamadım hep gorumcelerim aldı bı kac şey sabrettim  eşimin ailesi onu salivermis artık ama ben asla yapmasim çocuğum un babası sevdiğim adam ve ben başardı kızlar eşim 8 aydır hicbirsey içmiyor ve çalışıyor 4500 maaşı var 3 ayrı iste gece gündüz çalışıyor bu konuda asla mütevazı olamicam ben yaptım ben başardım Allah herkese nasip etsin eşimi asla o durumda birakamazdim gencecik bir adam gencecik bir hayat ve ben bu hayatı kurtardim Allah'ın izniyle

20 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Çok şükür bırakmış canım allagh bidaha yaşatmasın 
tarafından
yeniden gösterildi
Amin inşallah canim
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından
Hella olsun san senı ayakta alkılkıyorum ve rajçhmetlı babamın sozu geldı aklım aher yokuşn bır inişi vardı kızom derdı çok şukur hamd olsun allaha başardınnn tebrıklerrr sannn❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Allah razı olsun senden evet ben yaptım ben başardım :))
(679 puan) tarafından
Supersınn  valla allah senden razı olsun asıll
(679 puan) tarafından
Seni yakından tanımak isterdım valla çok etkılendım şimdiki bayanlar yok bağırdı yok kufur etı boşanıcam dıyorrlarr helal sana 41 kere maşallah onunude musmutlu guzel gunlerın olsun inşallah cnm♥️♥️❤️❤️
tarafından
Allah razı olsun neden olmasın tanışırız belki
(679 puan) tarafından
İnşallah cnm inşallah
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Ne guzel cabim cok sevindim  senin adina cok çekmiş sin

Odukude hak etmiş sin❤❤❤
tarafından
Aynen öyle oldu
0 oy
(740 puan) tarafından
Kadının fendini  en guzel özetleyen kişisin 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Rabbim bida kullandirmak kismet etmesin kiz yasin baya kucuk kac yasinda kactin ki bi nerelisin acaba
tarafından
17 yaşında kaçtım Mersin  tarsus luyum
(1,403 puan) tarafından
Seninde kaderin buymuş demek rabbim imtihanını kolay gecirsin
0 oy
(164,069 puan) tarafından
Kiyamam sana 19 yasinda meler yasamissin bebegime bisi alamadim yazmana cok uzuldum cefa cekmeden sefa surulmezmis ins dahada rahat edersin 
tarafından
Aynen ben alamazdim görümcem alırdı oysaki o kadar istedim ki seçip beğenip almayı hep içimde kalırdı
0 oy
(11,460 puan) tarafından
Rabbim bidaha yaşatmasin cnm evine yuvana huzur mutluluk versin inşaallah 
tarafından
Allah razı olsun canim
(11,460 puan) tarafından
Aminn canım rabbim senden razı olsun 19 yaşında neler yapmışsın
tarafından
Zorluklar insanı olgunlastiriyor hele çocuk ta cabasi
(11,460 puan) tarafından
Tabikide canım ❤
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Cok şükür  gözün aydın  allahım bida göstermesin öyle kötü  günler 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Seni canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim allah her kese senin gibi güzel yürekli bir eş nasip etsin inşallah 
tarafından
Allah razı olsun senden canım benim
0 oy
(438 puan) tarafından
Benim esimde ayni sekilde boşanıyoruz biz canim ne mutlu  sana insallah bir daha elini dahi surmez esin rabbim hayirli omurler  versin ailenle birlikte
tarafından
Allah razı olsun eminim sende elinden geleni yapmissindir ama her erkek bir değil her bünye bir değil bebeğinle önünde çok güzel bir hayat vardır inşallah
(438 puan) tarafından
2 cocugum var ufaklar 3.ye hamileyim  artik dayanilmicak evreye geldi hamile halimle bile  olacak gibi degil mecbur bosanacagiz kader  yapacak bisey yok
tarafından
Allah yardımcın olsun hiç kolay değil hiiic bidecocuklarin İleride bunlardan etkileneceğini bilmek çok üzücü tahmin ediyorum ki en doğru kararı verdin cocuklarin ve kendin için
(438 puan) tarafından
Sagol Allah razi olsun canım
0 oy
(673 puan) tarafından
Helal olsun canım allah razı olsun senden demekki esin senin imtihanın di ve sen imtihanı geçtin rabbim birliğiniz dirliginizi huzurunuzu daim etsin insallah zor zaman göstermesin 
tarafından
Allah razı olsun çok şükür yendim kendim için eşim için ve en önemlisi de bebeğimiz için başardım Allah'ın izniyle
0 oy
(663 puan) tarafından
Valla bravo senin yasinda biri bu kadar seyle hem de hamileyken bas etmesi oldukca özveri sabir fedalarlik ister umarim bir daha hic baslamaz umarim senin ve cocgunun ailenizin kiymetini hep bilir sana bi hayat borcu olmus seni basinin uzerine tac yapmasi lazim.. 
tarafından
İnşallah canım insallah
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Üzüldüm yaşadıklarına. Mücadelen ağırmış. Atlatmış olmana sevindim. Allaha şükret canım ve dua et tekrar kötü yola kaymaması için.
tarafından
Ediyorum canım insallah bidaha olmaz
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Allah evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah aminnn... 
0 oy
tarafından
Helal olsun canım maşallah hiç bozulmasn inşallah eşin şimdi ne iş yapıyor
tarafından
Şoför Luk yapıyor ayrı ayrı. Yerlerde
0 oy
(7,930 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim eşimde kullanmış askere gittiğinde komutanları farkedip tedavi ettirmiş GATA da artık kullanmıyor yani tanıştığımızda kullanmıyordu 30 yaşındaydı tanıştığımızda. Sadece sigarası var. 
0 oy
tarafından
düzenlendi

Maşallah kadının gücü işte bu başardın arkadaşım yılmadın sabrettin katlandın kaçmadın  pes etmedin sevginle onu kazandın tebrik ediyorum seni ayakta alkışlıyorum :)  herkese örneksin peki eşini bu bataklıktan nasıl kurtardın onu da yazar mısın herkese faydası olur

0 oy
tarafından

Sevmek çok güzel bir hikaye yazdırır herzaman. 

0 oy
(3,749 puan) tarafından
Helal olsun cnm sana allahım o yolda olan her kula böyle güzel kurtulma versin 
0 oy
tarafından
Allah senden razı olsun canım en doğru olanı yapmışsın inşallah huzurun hiç bozulmasın ne mutlu sana bence de mütevazi olma sen başardın sen yaptın Allah hep mutlu etsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 164 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 153 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 578 göst.
10 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 272 göst.