Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Emzirirken nasil kilo verebilirim kimler neler uyguladi
0
oy
386
göst.
1 Şubat 2020
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Nesli
(
417
puan)
tarafından
soruldu
Hicbir kıyafetim olmuyor şiştikce sisiyorum sanki ya yemege gidicez esim ben bebegim özel söyle kiyafetleri giyiyorum kolu girmiyor onu kapanmiyor pantolon dugme yetismiyor nryse dedim veririm bi sekil taaa ki fitograf cekildik orda kendime bakinca şişme balon gibiyim gogusler kafama yetiscek gibi saglikli sekilde kimler emzirirken hedeflerine nasil ne yaparak ulasti bebekli soguk havada cikip yuruyemiyoruzda esim kendime dikkat etmemi soyledi sen farketmiyorsun ama gidiyorsun dedi hakikaten fotografa baktim bu brnmiyim dedim.Sizlerden fikir almak istiyorum ilk işim Beyaz ekmegi biraktkm cavda yada tam tahilli 1 bucuk yada en fazla 2 dilim tuketiyorum artik
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
0
oy
1 Şubat 2020
Katre-i Matem
(
2,692
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaç kiloyla hamile kaldın, doğumdan sonra da aldın mi, şuan kaç kilosun? Bunları merak ettim. Ben doğumdan sonra bir şey yapmadım ama yavaş yavaş da olsa azalıyor da sende de öyle olmadi mi diye merak ettim.
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Caniım aslinda soyle benim iki gebelik 1 sene icindr oldu ilk gebe kalmadan 59 kiloydum ikiz hamilelik yasadim 65 oldum dogumdan 6 ay sonra hamile kaldim bu hamilelikte de 8 kilo aldim 74 oldum dogumdan sonra ben 70 tim sonra emzirirken ben yemekten farketmedim surekli tatli istegi geliyordu bebegim simdi 6 aylik oldu daha tartilmadim ama sanki şişmisim gibi aliyorum gibi tartilmadimda
1 Şubat 2020
Katre-i Matem
(
2,692
puan)
tarafından
yorumlandı
Kilo konusundan uzaklaştım çok pardon :) yani şuan 3 çocuk mu var, onun şaşkınlığı icindeyim :)
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Vefat etti ikizler 6 aylikken
1 Şubat 2020
Katre-i Matem
(
2,692
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah meleklerinizi size şefaatçi etsin insaallah, çocuğunuza hayırlı sağlıklı uzun omur nasip etsin.
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Amon canim sagolasin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
1 Şubat 2020
Öyküm*
(
1,455
puan)
tarafından
cevaplandı
Bol su içip bol terlersen emzirmenide bırakmazsan 3 aya aldğn tüm kilolar gider mutlaka terle ve su iç bn 1 ayda 14 kilo verdm 9 kilo almştm fazlası gtti ama ben tektm biraz yoğun uykusz geçmşti
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende tekim cnm çok terleyen biriyim aslinda sık *** ta emziriyorum su gunde hesaplamadim ama gundr7 8 bardaktan fazladir heralde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2020
❤Şahmeran❤
(
644
puan)
tarafından
cevaplandı
Sekeri hayatından çıkar cnm egzersiz.uygulamaları var teline onlardan indir akşamları 6 dan sonra bisey yeme tarçınlı süt iç yatmadan önce ama tarçının bi darısı olurmu emzirirken onu bilmiyorum bide bi sürahinin içine çubuk cardin koy gün boyu o suyu iç ama önce araştır tarçının bi zararı yoksa dene
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam bakim zarari varmi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2020
2 ponçik annesi
(
1,939
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende emziriyorum ama hiç bir şey yapmadım şuan eski kilima 1 kilo fazla kaldı bol bol su içiyorum sadece
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Su ile degil tatli tuketme istegim cok fazla sanirim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2020
MELTEM ❤
(
2,172
puan)
tarafından
cevaplandı
60kiloydum 80le doguma girdim simdi 65kilo kaldim. Emziriyorum diyette yapiyorum. Sabahlari kalkinca ilik suya limon sıkıp ictim sekeri tuzu ekmegi 2aydir kullanmiyorum ozellikle ekmek yemiyorum tambugday yada kepekli ekmek yiyorum. Acikinca ceviz kayisi incir yedim rezene cayi ictim hem zayiflatiyo hem sut yapiyo. Aksamlari kizim uyuduktan sonra spor yaptim
1 Şubat 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
kiz bana da spyle hamgi sporlar onalr .. ve limon sutu kesiyor sen nasio.her sabah limonlu.su ictin .. ve sseker sut yapiminda cok.onemli sekeri de kesmissin sutunde azalma olmadi mi .... bana da uardimci olsan bi hayrina
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam canim sagolasin basarilarinin devamini dilerim
1 Şubat 2020
MELTEM ❤
(
2,172
puan)
tarafından
yorumlandı
Seker sut yapmaz canim su iciyorum bol bol limonda sutumu kesmedi kestigini ilk defa duyuyorum. Nane maydonoz adacayi sutu azaltir diye duydum bende onlari hic kullanmadim. Youtubeden gobek eritme hareketleri var ilkokulda beden dersinde yaptigimiz hareketleri yaptim mekik cektim benim gobek vardi baya gitti az bisey kaldi eski kiloma doncem insallah. Saglik ocagina kan verdim sonucuna gore diyetisyene gosterdim oda diyet programi verdi ona uymaya calistim ama cokta disiplinli olmadim. Sabahlari bi tane yumurta zeytin peynir yesillik yedim 2saat sonra ceviz kayisi yedim ogleden sonra yemek yedim ama hep tam bugday ekmegiyle. 15bardak su ictim. Aksam 8den sonra yemek yemedim. Spor yaptim yapabilirsen yarim saat yuru gunluk. Arada acikirsam cok degil ama tahin helvasi pekmez serbeti yulaf ezmesi meyve yedim. Hem sut yapti hem saglikli doydum.
1 Şubat 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
kaynanam.oyle.soyledi bana limon sutu keser yeme dedi .... bemim.bel.bolgem.degilde basenlerim.var bayaaa . diyetisyene gitmek.isterdima.aama esim.kabule.tmez ..... kafama gore.kendime.biseylwr de hazirlayamiyorum evd ene olursa mesela .....ama dediklerini uygulayamaya calisacagim :)
1 Şubat 2020
MELTEM ❤
(
2,172
puan)
tarafından
yorumlandı
Ozelden yaziyorum :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2020
Azamelia
(
12,771
puan)
tarafından
cevaplandı
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 4 zeytin Bi dilim peynir sınırsız yeşillik dereotu vs ye öğlen süt yapıcı Az sebze yemegi bulgur vs bol su rezene iç ama şeker ekmek hamur n işi pirinç plavi makarna hayatından çıkart çok yeme sen bebek küçük ise diyetisyen git derim bende emziriyorum ama kızım büyük ek gıda aliyo ve dışarı da çıkmasan bile evde en az 30 dk egzersiz yap leslie vs var yaz onlara bak orda zumba yap egzersiz yap zamanla gidicek
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Hangi egzersizleri kullandin canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2020
Melek annesi ❤️
(
712
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim akşamları yoğurda limon sıkıp pul biber koyuyolar baya kilo veren var bende onu denicem ama benimki doğurduğum gün gitti kilolarim emzirme döneminde kilo almadım tam tersi hep verdim oğlum kuvezdeydi her gün git gel yürüyüş oldu bize de evde de giden gelem koşturma derken verdim gitti ilk ay 7 kilo verdim mide bulantısından sonra 7 aylik doğum yaptim dogurana kadar 7 kilo aldim 74 le doguma girdim suan 67yim 55 e düşmem gerek benimde
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Yuruyus cokjonemli onu da yapamiyorum yogurt olayini ben gorumcemden duydum yag yakici dedi ama aksam yatmadan ne kadar once yemeliyim
9 Şubat 2020
Melek annesi ❤️
(
712
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla canm hic bilmiyorum ki bi 2 saat once felan yesen iyi gelir heralde tam emin değilim canm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2020
KÜBRA KOÇ
(
3,459
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bende emziriyorum bebeğim 7 buçuk aylık normalde günde ne yiyorsam hepsini yarım porsiyon düşürdüm ekmek neredeyse hiç yemiyorum. Günde 2 kez Türk kahvesi içiyorum. Bol bolda su tüketiyorum. Pazartesinden beri 2 kilo verdim bile
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Ooo super masallah turk kahvesi nin nasil etkisi var peki
1 Şubat 2020
KÜBRA KOÇ
(
3,459
puan)
tarafından
yorumlandı
Metabolizmayı hızlandırıyor. Özellikle sabah aç kanına içiyorum 1 tane
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2020
Periiii89
(
865
puan)
tarafından
cevaplandı
Şu an kaç kilosun ekmeği kes pirinç yeme yiyeceksen bile az ye bezelye yap kuru fasulye yap mercimek çorbası bulgur pilavı yap tatlı yeme haftada 1 ye çok canın isterse minik çikolata az ağzına aşırı mı tatlı istiyorsan elma ye Birtane kuru üzüm at ağzına inan ekmeği tatlıyı kesince gidiyor herşey 74 kilo musun boyun kaç
1 Şubat 2020
Nesli
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
En son olctugumde 71 dim ama 2 ay oldu heralde olctugumde boyum 1.68 ya iste tatli istegi cok var oof onu atlatmam gerek kuru meyve ilemi atlatayim
1 Şubat 2020
Periiii89
(
865
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende 168 im 25 haftalık 60 kiloyum dikkat edersen gider
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz