0 oy
3,028 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

image

kızlar akşam boktan bi sebeple kavga çıktı sen benim amcamı niye aramıyorsun diye beni dövdü daha bi kaç sebep ev soğuk bende annemlere gönder biraz irda kalım hava ısınınca geri gelim biraz senin annenin orda biraz benim annemim orda dedim diye beni dövdü bende abisini aradım geldi kızdı baya öğüt verdi bende babamın evine gideceğim dedim yarın durmam burda bu kaçıncı dedim oda babanı aramadı herkezin sıkıntısı kendine yeter dedi düzelir herkezin başından geçiyor dedi ama ben aradım babamı sabah anlattım hepsini daha önceki kavgaları da biliyorlar anlatmak istemezdim ama kafamı dura 6 7 kez vurdu üzerime oturup tokat attı boğdu resmen beni dayanamadım kızım 7 aylik daha ne yapayım sizce gidiyim mi babamın evine çok zoruma gitti başımın boynumun ağrısından uyuyamadım sabaha kadar bide yaptığını da bakmıyor gece zorla yattı benimle ne yapayım kizlar:'(ağlamaktan gözlerim sisti

70 Cevaplar

0 oy
(3,618 puan) tarafından
Allah icin cocuk için sabrediom falan demeyin ilerde o cocuguda döver dövmesede piskoloji die bise olmaz git babanin evine bundan kötü olamaz baba yada kendi ayakların üstünde dur. Ve muhakkak darp raporu al dava ac. Ev sahibinin gelini acmis 3 bin para cezası geldi oğluna vermese 1.5 sene hapis yatacak. Sende durma git rapor al dava ac. Çocuğunu düşünüyosan boyun eğme aslaa
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
babana degil caniim en yakin karakola git adamakilli gözü bi korksun birdaha yapabiliyomu görsün bu adamlar kadınları sahipsiz sandıkları icin bu sekilde davraniyor

aileninde devletinde senn arknda oldugnu bilsin sende onun karşısında dik dur 
0 oy
(148 puan) tarafından

Birde tecavüz mü etti sana allahımm :(akıl fikir versin kocana bence durma kendini kurtar lütfenn :((( 

0 oy
(128 puan) tarafından

İt oğlu i**!! Yapacağın şey zaten belli. Yavrum bebeğinde çok küçük kim bilir nasıl korkup ağlamıştır kuzum yaa :(

0 oy
(7,930 puan) tarafından
Zararın neresinden dönersen kardır canım. Acı çektirmeye hakkı yok sana git bence baban iki surat asar sonra yatışır.Kimse evladını atamaz
0 oy
tarafından
Kocanin agzina essekler sıcsın emi insallah serefdiz kopek kalma git 
0 oy
(3,797 puan) tarafından
3 günlük dünyanızı 5 para etmez adamlara heba etmeyin..

Gozünü seviyim git darp raporu al o adamıda hayatından çıkart çocuğunu hertürlü bakmak zorunda zaten o insanin olmadigi heryer sana huzur verir korkma
0 oy
(5,910 puan) tarafından
O evde duruomusun sen daha babanin evine git darp raporu al baban kabul etmiorsa direk kadin siginmaya git Rabbim sana vuran elleri taş etsin pislik adammm
0 oy
tarafından
Hemn darp raporu al canım lütfen.. 
0 oy
(558 puan) tarafından
Baskalarini kendi colugundan cocugundan esinden onde tutan erkeklere okadar sinir olyorum ki cahil insan onun amcasi karisi ya da kizi esini aramayinca ayni tepkiyi verir mi acana esine ya da kizina agiz dolusu diyeceklerim varda yine esin bisey diyemiorum canim hic bir kadin bunu haketmez en kotusu bile 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,216 göst.
14 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,370 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,381 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra guler (253 puan) tarafından soruldu

411,298 soru

12,381,347 cevap

43,218 kullanıcı

Kategoriler

...