VALLA DIGER TARAFA YAZDIM BURAYADA YAZIYORUM HELE DIGER TARAFDA BU KONUYLA ALAKALI O KADAR POST OLUYOKI INSANLARI ETKILIYOLAR KADIN DAHA 10 HAFTALIK HAMILE SIMDIDEN SITRESE GIRMIS NASIL DOGURUCAM DOGUMUM NASIL OLUCAK COK KORKUYORUM YA ACILMAM OLMASSA DIYE BIR SURU DAHA YA ARKADAS NIYE SITRESE GIRIYOSUNUZ YA O OYLE SANCILI AGRILI 27 SAAT TE DOGURDU DIYE SENDEMI OYLE DOGURACAKSIN SANKI BELKI SEN 10 SATTE DOGURUCAN SITRES YAPIYON COCUKDA ETKILENIYO HERKEZ BIR DEGILKI BEN SANCILI COK KOTU FOGUM ANIM OLUR SEN DOGURURSUN NE ARA DOGURDUGUNU ANLAMASSIN BILE YADA COK UZUN SURMEZ VALLA ILK GEBELIKGIM SUAN 36 HAFTALIK HAMILEYIM DOGUMDAN DA SANCIDAN DA HIC KORKMUYORUM HERKEZ PATIR PATIR CIKARTIYO BIZMI DOGURAMICAZ YAA
Bende 22 haftalığım ve korkuyorum su yorumun icimi rahatlatti haa
17 haftalık hamileyim arkadasım var btane sürekli beni korkutuyor yazıyo bana mesafe koysam da hiç çeknmyo hiç uyuyamacaksın pişman olacaksın 2 günde doguramayanlar var sen nasıl dogurcan ben çok zor dogurdum neler çektim hayatın zindan olcak gezemicen tozamıcan elini kolunu baglıycak ayyy bıktım ya takmıyordum da buraya yazdığıma göre kafamda kalmış dedikleri ((((( bide esprisine yapıyor gülüyor lafın arasında söyleyiveriyor takmıyorum sanıyordum takmışım
1,491,904 soru
24,378,313 cevap
348,501 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın