0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
hani odun sobasinin kapağını acmak icin ucu demirli tahtadan bisey oluyorya onu demin sobaya düşürdüm masa ile alam dedim yanmaya başladı cok  kizcak sakarlim meşhurda sıcak alamadım su döküp aldim sapi simsiyah olmus esim cok bu ne dicek nasil izah etcem nasil gecerki yada neyle kamufle edeyim ip sarsam olurmu

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Açık açık söyle canım böyle böyle elimden düştü istemeyerek oldu diye 
(1,297 puan) tarafından
peki neyle kamufle edim hani siyah siyah kullanilmaz da ondan kap kara
tarafından
Ben hiç kullanmadım canım bilmiyorum ama kamufle etmesen ne olur ki
-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından
5 lira bişeydir neden saklama derdindesin ki ne olacak dustu de gitsin
tarafından
Nickin çok hoşuma gitti
(1,657 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Yaaa alllah aşkına kazadır olmuş ne olucak yani 1000 ₺ değil ya aşt tarafı 5 ₺ bişey demez şimdilik bez falan sar ucuna 
0 oy
tarafından
Baska bi tane al aynisini ne dicekki siyah olsa ne olacak dustu dersin
0 oy
(13,328 puan) tarafından
3 liralık şeyin neyine kızacak canım ona kızacak adam yer arıyordur zaten kzımaya söyle düştü diye kazayla adam ölüyor 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Yok aartik niye kizsinki altı üstü sopa cnm yenisini alırsınız olur biter
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Neden yalan söyleyeceksin yada neden saklayacksın kuzum, düştü desen? 
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Bende çok düşürmüştüm soba yakarken ama yapacak bişey yok yenisi alınır dert etme bu kadar basit şeyler için birbirinizi kırmayın ölümlü dünya bak insanların evi yıkıldı hep Bi soba maşasını dert etmeyin
0 oy
(742 puan) tarafından
Ojeyle  boya yada boyayla 
(1,297 puan) tarafından
oje güzel fikirmis yapicam
0 oy
tarafından

Niye saklıycanki acıkca söyle bi soba kapağı için huzursuzlukmu çıkarcak ben önceden kullanırken sayısız düşdüğü olmuşdur nolcak isteyerek olmadıya 

0 oy
tarafından
Valla canım gene sen gormussun bikeresinde buz unutmustuk üstünde nasıl tutuşmuş bı içeri girdim sakin duman içinde büyük kızımda kuvuktu o zaman eşinle nasıl korktuk Allah'tan dedim gidipte elini vurmamis nedir ne değildir diye. Sen de ucuz atlatmissin. Eşine şöyle digruyu nolcak sanki kapkara oluota demiri jaliyi zaten Amaaan sanki milletin evindeki altından mi boşver. 
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Dogruyu soyle bence 
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Aynısını bende yaptım canım gelirken demir al dedim tamam dedi 3 TL burda kızmaz bence
0 oy
tarafından
Bunda kızacak ne var onu anlamadım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvgul (3,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
8 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaderc (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
18 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 259 göst.
23 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yolunyolcusu (179 puan) tarafından soruldu

410,402 soru

12,342,939 cevap

39,809 kullanıcı

Kategoriler

...