+1 oy
126 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (226 puan) tarafından

Odun kömür sobası kullanıyorum geçen yaz boya badana yaptım zemin katta oturuyorum binanın dış cepesi sıvandı merdivenler mermer döşendi boyam battı üstüne bu yıl sobam evimi batırdı tutuyordu dumanlar bayramdan sonra sobayı kaldırıp temizlik yapacam bütün evi ama nasıl ve nerden baslicam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 

3 Cevaplar

0 oy
önce (876 puan) tarafından

Perdeleri çıkarıp atacaksın makinaya, odayı bosalr her yeri çektirdim süpürge ile halıyı yikstitsan iyi olur yoksa iyice silkelen  sonra bulaşık deterjanı ile sıcak su ykoyip herueri sil temiz su ile durula4a koltuklsro mssa sehpa ne varsa iyice sil perdeleri temix temiz as bacayı tika

önce (226 puan) tarafından

Canım koltuk yok sobalı odada halı ve polar halı örtüsü büyük  kırlentler perde TV duvara takılı koltuklarim başka odada sobalı oda köy tarzı ama oda kirli olduğu için bana herşey heryer kirli geliyor halilarimda örtü var hemen hemen hepsinde örtüleri yıkayıp temizlikten sonra tekrar halılara ortcem halilarida kişa doğru ikinci genel temizlikte verecem yıkamaya şöyle düşünüyorum önce sobayı kaldırıp bacayı tikayacam sonra yatak odasıni dip bucak tekizleyip yatak yorgan battaniye yiknacak herseyi yıkayıp temizledigim odaya toplayıp sonra evi odada odada temizleyip yerleştireyim dedim ama kafam karıştı yün yorganlar var onları açıp yıkayıp yaptirmam gerekiyor bu yüzden temizlik gözümü korkuttu 

önce (876 puan) tarafından

NNiye sordun o zaman 😂

Buraya sorduktan sonra yenge dediğim bir akraba  yardımıyla pilanladim canım yoksa ev o kadar batmış durumda ki işin içinden çıkılmaz halde buraya sordum sonra onunla oturuyorduk öyle konuştum ne yapacam bilmiyorum diye o anlattı falan öyle aklıma girdi plan kurdum kafada 😂😂😂

-Reklam-
0 oy
önce (1,328 puan) tarafından

image

benimde duvarlar batti

Sorma ya berbat heryer benimde 

önce (1,328 puan) tarafından

Evden soğudum ben ya heryer tertemiz ama oturma odam böyle olunca tüm ev kirli geliyor gözüme

Benimde sobalı oda kirli olunca bütün ev kirli geliyor gözüme girisicem Allah izin verirse bayramdan sonra 

0 oy
önce (14,191 puan) tarafından

Önce perdeleri at makineye onlar yıkanırken silinebilir duvar ve camları elden çıkar. Oda oda gidersen daha basit olur senin için. Hali yıkanıyor mu siliniyor mu ona göre halıyı hallet. Kanepeleri de siliyorsan kanepeleri de siler en son odayı siler çıkar kapısını kapatırsın.

Teşekkürler canım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 392 göst.
1 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 208 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Meltem ismetcan (133 puan) tarafından soruldu