0 oy
349 göst.
Aile kategorisinde (3,258 puan) tarafından

Ben 18 yaşında ve 1 bucuk senelik evliyim birde görümcem var benden 3 ay  küçük .

Tamam ben isteyerek evlendim kimse beni zorlamadı ama evliliğin ne oldugunu da bilmiyordum çünkü gelin almadan herkes melek  gibi.

Artık çok sıkıldım 40 yasinda bi kadininişe saat 10 da çıkmasına ragmen yatagini kaldırmaktan.

Herkese yemek koyup kaldırmaktan bir gun yemek yapmayınca laf atar gibi bugun yemek yok denmesinden.

Çamaşırları toplamadigimda günlerce asılı kalmalarindan sabah uyandigimda evi savas alanı gibi bulmaktan 

Görümcemin esyalarini ve makyaj malzemelerini her sabah banyodan toparlamaktan 

Görümcemin yemek yiyip yemediğini benden sormalarindan cok sikildim.

Riskli gebeligim ve ardından erken dogum yaptığım da doktor sadece tuvalete izin verdiginden odamda yattigim için günlerce kapımın bile açılmadığı yemek yiyip yemediğim bile sorulmadığı bi evde yaşıyorum ben .

BU ADETLERI BIRAKIN ARTIK 

Eşim elalem ne der diye ayri eve çıkmak istemiyor 

Sevgili anneler bir gun sizde kayınvalide olacaksınız çocuklarınızı ayrı eve koyun ne isterseler yapsınlar boyle insanın en güzel seneleri heba oluyor o heyecan varken yalniz kalamıyorsun sürekli evde birileri var

Son olarak gelinler robot degil

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cok haklisin canim ama esin neden ayri eve cikmiyo is esinde bitiyo malesef kim ne derse desin sana yapinlari esin farkinda deil mi
-Reklam-
0 oy
(10,046 puan) tarafından
Eşin elalem için mi yaşıyor, ne diyecekmiş elalem. Evli çiftlerin ayrı eve çıkması gayet normal yani. Eşinde bitiyor iş kayinvalidende falan degil, senin mutlu olmanı istiyorsa ayrı eve çıkar.
(3,258 puan) tarafından
Anası da izin vermiyor zaten bu konu için çok kavgalarımız oldu
(10,046 puan) tarafından
Baştan kabul etmeyecektin
(3,258 puan) tarafından
Çocukluk akli işte
0 oy
tarafından
Keşke başta kabul etmeseydin canım Allah sabır versin tamam ayrılmıyorsa bile eşin konuşsun annesiyle kardeşiyle böyle olur mu ama ya 
(3,258 puan) tarafından
Çocukluk akli herşey tozpembe göründü gözüme
Bende dayanamiyorum zaten pislikte oturmaya mecbur yapıyorum onlarda ses etmiyor
tarafından
Eşin konuşsun bence
0 oy
(14,329 puan) tarafından

Ne kadar iyi olursalar olsunlar bir evde olmaz kardeşim 

Eşin de milleti önemseyeceğne seni önemsesin 
(3,258 puan) tarafından
Ailesi de izin vermez zaten adet miş
(14,329 puan) tarafından
Adet mi nerenin adeti o öyle
0 oy
tarafından
Bi dakika görümcen eşşek kadar neden senden sorumlu toplamayacaksın eğer iki genç kız varsa ikiside yapacak kendine asla bu haksızlığı yapma asla !

Eskide kaldı o gelini alıp köle gibi çalıştırmalar inat et eşine sürekli söyle çıkın imkanın varsa seni annen onlara hizmetçi dogurmadı kaynanan kayınbaban hadi neyse görümce yi çekmek zorunda değilsin
(3,258 puan) tarafından
Herkesten de herşeyden de ben sorumluyum bana soruluyorsa demek ki
0 oy
(382 puan) tarafından
e bu zamana kadar senmi yapıyomuşsun o evin işini gücünü görümcen bebekmiymişte yapsın temizlesin evi  bebegin var bide galiba yanlış anlamadımsa hiçmi anlayış yok bu insanlarda 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Yapma niye yapıyorsunki be canm kimseye kölelik etmeye gelmedik bu dünyaya buna mecbur degilsin herkesin eli ayağı var gelinsin diye iş yapmak zorunda değilsin hele görümcenin hizmetçiligini yapmak gibi bi zorunlulugun hic yok

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 327 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 357 göst.
0 oy
2 cevap 163 göst.
5 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadime665577__ (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 302 göst.
12 Haziran 2021 Aile kategorisinde JMiracim huzurum (211 puan) tarafından soruldu

404,447 soru

12,116,288 cevap

36,462 kullanıcı

...