Ben 18 yaşında ve 1 bucuk senelik evliyim birde görümcem var benden 3 ay küçük . Tamam ben isteyerek evlendim kimse beni zorlamadı ama evliliğin ne oldugunu da bilmiyordum çünkü gelin almadan herkes melek gibi. Artık çok sıkıldım 40 yasinda bi kadininişe saat 10 da çıkmasına ragmen yatagini kaldırmaktan. Herkese yemek koyup kaldırmaktan bir gun yemek yapmayınca laf atar gibi bugun yemek yok denmesinden. Çamaşırları toplamadigimda günlerce asılı kalmalarindan sabah uyandigimda evi savas alanı gibi bulmaktan Görümcemin esyalarini ve makyaj malzemelerini her sabah banyodan toparlamaktan Görümcemin yemek yiyip yemediğini benden sormalarindan cok sikildim. Riskli gebeligim ve ardından erken dogum yaptığım da doktor sadece tuvalete izin verdiginden odamda yattigim için günlerce kapımın bile açılmadığı yemek yiyip yemediğim bile sorulmadığı bi evde yaşıyorum ben . BU ADETLERI BIRAKIN ARTIK Eşim elalem ne der diye ayri eve çıkmak istemiyor Sevgili anneler bir gun sizde kayınvalide olacaksınız çocuklarınızı ayrı eve koyun ne isterseler yapsınlar boyle insanın en güzel seneleri heba oluyor o heyecan varken yalniz kalamıyorsun sürekli evde birileri var
Ne kadar iyi olursalar olsunlar bir evde olmaz kardeşim
404,447 soru
12,116,288 cevap
36,462 kullanıcı