0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Doğduğundan beri baba da baba babası işe gidince aşırı mutsuz ki babasını görene kadar oyun oynarım geziririm güldürmeye çalışırım herşeyi  yapmaya çalışırım asla eğlenmiyor sanki babası gidince üvey gibi duruyo bu normal bi durum değil bence nasıl yapıcam anlamadım sizdede böyle olan varmı babası wc ye gidiyor çıkana kadar ağlıyor ben gidince umursamaz babasına bırakırım bazen asla beni aramaz ama bendeyken  akşama kadar baba diye ağlar 

10 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından
Kız mı erkek mi. Benim iki kızım var onlarda bana düşkün ama babaları öyle kızlarıyla vakit geçiren biri değil 
(304 puan) tarafından
Erkek eşim çok ilgilidir de ne bileyim annesiyim beni hiç aramıyor
-Reklam-
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Benim oğlum 20 aylık babası odadan gitse gitti diye ağlıyor. Geldiğinde boynuna sarılıp 10 dk falan öyle oturuyorlar. Şimdi de yatakta sevgili gibi sarılmış kocama sarmaş dolaş yatıyorlar :D anneci olacağı günleri bekliyorum ben de 
(304 puan) tarafından
Aynı yemin ederim gece uyanıyor gel oğlum diyorum hayır diyo babasına gidiyo
0 oy
(709 puan) tarafından
Bağlanmada problem mi oldu acaba?Benim aklıma o geldi.Benim iki kızım bar.İkisi de bana düşkün.Eşim bazen gereksiz tepki filan koyar ondan sanırım bağları çok iyi değil.Bazen gel kızım der koşa koşa gelir bana sarılırlar.Bir 5yaş diğeri 22 aylık.
(376 puan) tarafından
Baglanmada acaba nasıl problem olabilir ki, benm oğlumda 1 yaş 15 aylık teyzesine hep gider ben varken bana gelmez işi düşünce gelir bana hep teyzeisne koşar gider ama sos aaoaalmayincanbenle gayret güzel oynar eder bende o yüzden yazdm baglanmada nasi problem olur yani bu durumdan nasıl kurtulcaz oğlum benle olsun oynasn istiorm
(304 puan) tarafından
Nasıl bir problem mesela bilmiyorum ki
(709 puan) tarafından
Yani misal bazen kurallara bağlı kalırken onu yapma bu olmaz şu tehlikeli sadece duruma bakılır.Çoçuğun duygusu anlaşılmaz.Bu da bağlanmayı zedeler.Beraber birşeyleri tecrübe etmek anlayış,hoşgörü,sevgi ifadeleri duygusal bağlanmayı sağlar
(709 puan) tarafından
İlk doğduğunda rahatsızlıkların yüzünden,
;bebekle başka biri ilgilenmek zorunda kalmıştır emzirememişsindir vs o kişiye bağlanmış olabilir mesela.
(304 puan) tarafından
Anladım hiç öyle değilim
0 oy
(376 puan) tarafından
Baglanmada acaba nasıl problem olabilir ki, benm oğlumda 1 yaş 15 aylık teyzesine hep gider ben varken bana gelmez işi düşünce gelir bana hep teyzeisne koşar gider ama sos aaoaalmayincanbenle gayret güzel oynar eder bende o yüzden yazdm baglanmada nasi problem olur yani bu durumdan nasıl kurtulcaz oğlum benle olsun oynasn istiorm 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Aslında baba baba diye tutturuyor ona bağımlı gibi ama güvenli bağ kurmamış gibi. Kaygılı bağlanma ile bağlanmış. Sürekli babası gidecek korkusu bunu gösteriyor. Babasının gitse de geleceğini ikinizin de her zaman yanına olacağını hissettirmeniz gerekiyor. 
(384 puan) tarafından
Çok mantıklı yorum ama babası yokken de mutsuzmus galiba anneyle orası karışık
(304 puan) tarafından
Herşeyi eşim ben ve oğlumuz yaparız oyun oynarız gezeriz herşeyi yaparız babası da aşırı ilgilidir bırakıp gideyim gibi hiç söylemler olmadı 18 aylık
0 oy
(4,361 puan) tarafından
Benim oğlum da 1 yaşından beri bazen dozunu kaçırır babaya olan ilgisi konusunda. Evet eşim çook ilgili bir babadır ama zoruma da gitmiyor değildi, gün içinde çok iyiyiz baba gelince beni resmen dışarı atıyordu çocuk dönemsel olarak. Ben de birçok uzmana sordum, erkek çocuklarının belirli bir dönem babaya çok bağlı olmalarının normal olduğunu, hem özlediği hem de artık büyüme evresinde kendilerine rol model olarak babayı seçtiklerini, bu yüzden onunla olmak, onu taklit etmek, ondan bir şeyler öğrenmek istediğini söyledi 3 uzman da. Hepsinin tavsiyesi eğer çocuğun seni baba gelince dışarıda bırakıyorsa çocuk babayo taklit ettiği için baba sana gelip sarılsın sevgi gösterisinde bulunsun, oynadıkları oyunlara anneyi alalım hep beraber oynayalım şeklinde dahil etsin şeklindeydi.
(304 puan) tarafından
Hep birlikte oynuyoruz aslında eşime aşırı bağımlı yanımda durur babası gidince ağlıyor ama yanında annesi var yok illa baba
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Brnm oğlumda öyle baba diye aglar hatta babacı gece babaya sarılıp yatar baba yemek yedirsin ister ikisi parka gider bana gelme der 
(304 puan) tarafından
Bizdede aynı bu bi problem mi onu bilmiyorum
0 oy
(257 puan) tarafından
Canım benim oğlan da öyle babasını sabah işe giderken gördü o gitti buba buba diye durduramadım goruntulu aradım konuştu babası kapıdan girsin benim suratıma bakmaz babasıyla resmen oynuyor azitiyor babasida çok düşkün ona gittimi ben aramaz o onu biraksin basar çığlığı benim hoşuma gidiyor böyle olması 
(304 puan) tarafından
Benim de bazen işime geliyor ama düşününce bi yerde hata mı var diye düşünüyorum
(257 puan) tarafından
Yok canım bazen çocuklar babaci oluyor onları az gördükleri için normal yani
0 oy
(384 puan) tarafından
Kaç aylık canım bebeğin ama erkek çocukları babaya çok düşkün olurlar buyuduklerindede anneye benim eşimde küçükken babasını sorarmis sürekli ama bağlanma da bir problem olmuş olabilir bende çok ilgileniyorum bu durumlarda peki uykusu geldiğinde bi ihtiyacı olduğunda sana geliyormu
(304 puan) tarafından
18 aylık işi düşerse gelir evet
(384 puan) tarafından
Normal ozaman canım ya butun bebekler aynı 14 aylık benimkide fazla fark yok aramızda takılma benimkide aynı biliyoki ihtiyacını bu tek annesi giderebilir baglanmada problem yoktur ama
(304 puan) tarafından
İnşallah yoktur bilmeden bağı zedelemek istemem
0 oy
(10,687 puan) tarafından
benim kız da babacı ve bu benim işime geliyor biraz nefes alabiliyorum 
(304 puan) tarafından
Ben de aynı şekilde ama bazen sıkıntıymış gibi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 380 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 354 göst.
0 oy
2 cevap 163 göst.
5 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadime665577__ (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.
12 Haziran 2021 Aile kategorisinde JMiracim huzurum (211 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,307 cevap

36,262 kullanıcı

...