Benim apartmanındaki Komşum yemek yapıyo canım mesela el açma börek baklava zahmetli şeyleri yani bayada tuttu çok sipariş alıyo çevreden de
benim esimin teyzesi de manti falan acip carsidaki bu yufkacilarla falan anlasip onlara satiyordu. mesela ev yapimi mantinin kilosu 35 tl bizim burda. ayni sekilde baklava yufkasi tursu kurup satiyor. sende carsidaki biriyle anlasabilirsin boyle. ya da avon oriflame falan yapabilirsin.
Bende istiyorum. Aslında okuyorum ama bi türlü mezun olamadım adam akıllı üstüne düşsem o alanda bişey olmam daha mantıklı ama şu süreçte de istiyroum keşke bulabilsem bişeyler. Ama annemler de çocuk olcak nasıl yapacaksın diyorlar. Az da olsa elime para gecmesini çok istiyorum
Bizim okula bi abla dolma borek filan yapip getiriyor ve aldi yürüdü kocasi isi birakti karisinin siparislerini götürüyor.okullarq saglik ocaklarina filan satiyor.su an yanina gunluk dolma sarmaya kadin tutuyor dusun o kdr ilerledi.
bi arkadasim sigara sariyordu
El beceriniz varsa , el emeği şeyler yapıp satabilirsiniz. Dikisden anlıyorsaniz dikiş dikerek de yapabilirsiniz
1,489,272 soru
24,341,796 cevap
346,081 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın