0 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,047 puan) tarafından
Kızıma ek gıdaya başlıyorum yavaştan 6.5 aylık ne zaman irmik verdiniz akşam uykusuna yatarken kızlar erken mi?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
7 aylıkken felan veriyordum kuzum
(10,047 puan) tarafından
Tamam kuzum ben de az bekleyim o zaman irmiğide sade verdin mi 3 gün kuralı var dimi ondada
(34 puan) tarafından
Üç gün kurali ne
(10,047 puan) tarafından
3 gün yoğurt dişinda başka bir şey vermiyorsun mesela alerji durumunu görmek için
tarafından
3 gün kiralı uygulamadım canım irmige ben
-Reklam-
0 oy
(3,463 puan) tarafından
 En hiç vermedim vermek mi gerekiyor 7 buçuk aylık herşey yiyor artık ne yemek yapıyorsam
(3,259 puan) tarafından
Iyi yapmisin canim yarasin kuzuya
(3,463 puan) tarafından
Ben her gün yarım muz veriyorum o sindirimi kolaylaştırıyor canım bide su ver artık bol bol ki mide yediğini daha çabuk sindirsin. Ben çok katı kaka yaptığında suda 1 tane gün kurusunu yumuşayana kadar pişiriyorum ezip yediriyorum suyunu da içiriyorum
(3,463 puan) tarafından
Valla bulgur pilavı bile yediriyorum yoğurtla canım irmik falan hiç vermedim
(10,047 puan) tarafından
Ben bebek irmiği ile akşam maması yapcamda elma rendesi ve muz ezerek
(3,463 puan) tarafından
Yap canım ben de bazı akşamlar un muhallebi si yapıyorum pekmezli ama 2 kere yapmışımdır yani.
0 oy
(6,777 puan) tarafından
Genelde internetteki tariflerde irmik veya princ unu var Ebru'm ☺ bazen çorba yapınca az birşey atıyorum ben
(10,047 puan) tarafından
Tamam Büşra'm teşekkür ederim kuzumm☺❤
0 oy
tarafından
Ben 6 aylikken basladim kuzum. Ece mamayla beslendiği icin 5 aylik basladik ek gidaya
(10,047 puan) tarafından
Tamam kuzum ben de 7aylikken başlarım biraz alışsın ek gıdalarada:)
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Bnimki 3 aylik veriyom yemeklerin suyundan tatli muhallebilerden bortakal suyundan yogurttan falan :ermm:

(10,047 puan) tarafından
3 aylık mi kız erken değil mi:)
(2,133 puan) tarafından
Cok vermiyom da alışsin bsey olmaz ☺️☺️
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Tam 6 buçuk aylıkken başladık canım
(10,047 puan) tarafından
Tamam kuzum sağol
0 oy
tarafından
Benim kızım 7 yi doldurdu dün verdim daha ☺☺
(10,047 puan) tarafından
Ben de az daha bekleyip vercem çok heves ettim☺☺
tarafından
Şimdi de verebilirsin canım bi sıkıntı olmaz ☺
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Yoğurt elma ile başladım irmik hiç vermedim zaten besin değeri ekstra bi şey değil pirinç unu nadiren verdim 7 buçuk ayda falan da hemen her çorbayi yer olmuştu. Ama yeni başlamışsan biraz bekle hazmı zor olabilir
(10,047 puan) tarafından
Yoğurt elma ile başladım ben de canım ama bebek irmiği alcam organik onuda akşam mama yapcam içine elma rendesi yapip yedircem emiyor sadece doysun diye iyi uyur belki:) az daha bekleyim o zaman
(2,891 puan) tarafından
Herşeye ağzını açacağı zamanlarin tadını çıkar. Benim ki 17 aylık ve damak zevki geliştiği için burun kıvrma başladı :)
0 oy
tarafından
Bebeğim 6 buçuk aylık şuan yumurta bittiginde kahvalti da doyurucu olsun diye veriyorm canm
(10,047 puan) tarafından
Tamam kuzum sağol:)
0 oy
(1,240 puan) tarafından
5.5 aylikken aksamlari veriyordum 22.00 23.00 gibi fakat gece uyuyacagi yerde enerji yapiyordu uyumuyordu doktorda gunduz ver gece yogurt ver dedi suan oyle yapiyoruz bazen gece veriyorum nadir ama arkasindan bol su veriyorum doktor susar o zamamda durmaz uyumaz dedi muhallebiden sonra bol su ver dedo
(1,240 puan) tarafından
Ama fazla vermemeye calis arada irmiksiz ver irmik asiri kabiz yapiyor
(10,047 puan) tarafından
Tamam kuzum bilgin için teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Canim bence daha cok erken sütün yetiyosa verme mama yapabilirsin meyve sebze puresi cok yogun olmayan corba bunlar yeterli simdilik irmik karnini sisirir kabiz eder bizim cocuklara hic vermezler yürüyene kadar irmik ince bulgur falan
(10,047 puan) tarafından
Emziriyorum kuzum yoğurt verdim elma püresi bir de o zaman az daha bekleyim ben :)
tarafından
Evet verme bence isine karismak gibi olmasin ama onlar yeterli zaten bide emiyo maşallah kilosuda cok iyi öyle ciliz bi bebek degil  kusum :))))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
16 cevap 234 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (734 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 282 göst.

Kategoriler

1,442,932 soru

23,713,456 cevap

312,409 kullanıcı