Iy aksamlar kizlar artik bu kayinvalde kayinpederden biktim esim az once isden donerken gorumcemin ogluna ayakkabi almis sorun o diyil tabiki kayinpederimde gordu ayakkabiyi ben 35 haftalik hamileyim oglum olacaq allah nasib ederse diyorki bana artik fazla masraf yapmaniza gerek yox bu cocukun esgileriyle boyur bebekniz varmi boyle sey ya neden benim cocukum onun eskileri ile buyuyor ?
Ya eskilerle büyüse ne olur hepsi yepyeni olsa nolur. Sende o eskileri vericek yer arycaksn.. Bizde kuzenlerimizin komsularimizin eskileriyle değise degise büyüdük. Eltimin bir sürü yeni gbi bebek kiyafetlerini ben aldm baskasina gitmesin diye. Zaten o kadar cabuk büyüyecek ki o aldiginiz yeni kiyafetlerin cogunu bile dogru düzgün giyemiycek. Ilk cocuk diye heyecaniniz da bi dunya yeni sey de alicaksnz zaten
Ah cnm ya sikma canini tamam buyisun de gec. Calisiyosan kendi maasinla calismiyosan alirsinsin esinden parayi yaparsin bebis alisverisini. Eger onada kariscak olursa bn sevmiyorum baskasinin eskilerini giydirmeyi detsin.
Bosver niye böyle şeylere canını sıkıyorsun ki kendine ediyorsun ilk çocuğumun herseyi yeni olsun istiyorum veya he de geç canını sıkmaya değmez durumunuz müsaitse istediğin gibi yap
Emin ol art niyetle söylememiştir
Benimde ilk gebeligim bende kuzenimin kizinin kıyafetlerini aldim tertemiz hepsi dogru duzgun giyilmemis bile cogu ztn benim ona aldigim hediyeler :) sadece kiyafette degil kuveti legeni ayakkabilari coraplari montlari hirkalari ne varsa aldim suan kizimin 1 yasina kadar olacak kiyafeti var ben sadece yeni dogan ve 0-3 aylik alisvetisini yaptim hicte gocunmam cunku bizde oyle buyuduk hep birbirimize verdik sen soyleyis seklinden anlarsin elbet arti niyetli olup olmadigini maddi durumun yerindeyse alirsin ztn sinirini bozmaya degecek seyler degil bunlar
Canım beraber mi yaşıyorsunuz? Genellikle aynı evde yaşayanlar daha hassas oluyor ve her şeye tepki gösteriyor gözlemlediğim kadarıyla. Konuya gelince. Valla açık söyleyeyim ben 4.5 yaşındaki yeğenimin arabasını, beşiğini alacağım abimlerden. canavar gibi duruyorlar. Hatta birkaç şey daha verecekler ama hatırlamıyorum ne olduklarını. Alacak durumumuz var, ama ben boşa masraf olarak görüyorum o yüzden bundan gocunmuyorum.
İşin şu kısmı da var tabi, eşin yeğenine alacağına kendi bebeği için bir şeyler yapsın, madem alabiliyorsunuz kendi çocuğuna alsin. Tepkini asıl buna göster bence
Ayy bnde karşıyım buna kendi kardeşi olsa sıkıntı değil ama kuzeni neticede ya
1,490,864 soru
24,364,585 cevap
347,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın