0 oy
1,204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Uzun zamandır kulağim cinliyordu ara ara ben de biri beni konusuyor saniyordum ama son zamanlarda canim çekilmiş gibi hissediyorum asiri kotu hissediyorum zaten bogazimda bir kac kitle vardi bugun aynaya baktip bademcigime baktim Allahim o da ne cok garip degisik duruyor ne desem boş ölümlü dünya hastaneye de gidemiyorum eşim calisiyor  bebegimizin rahatsizligi yuzunden cok izin aldi gerci esimi ve isini bahane etmeyeyim bekarken de ustune dusmedim rahatsizligimin  

23 Cevaplar

0 oy
(1,462 puan) tarafından
Teşhisi nasıl koydun bi doktora gözükmeden anlamıyorum annemde de var ama ne kanser ne bişey ilaç kullanıyor gitmezsen asıl geri dönülmeyecek sonuçlar doğurabilir ama yine sen bilirsin.......
-Reklam-
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Kanserin en baslica belirtilerin den birisi ates atesin varmi sen kendini birakmissin ciksa bile sorun degil diyosun bencillik yapiyorsun evladini hicmi dusunmuyorsun 
0 oy
tarafından
Bacim Allah aşkına doktora gitmeden nasil teşhis koydun netten bakip mi karar verdin bi bas agrisina Timor bile yaziyo orda mesela. Kendi kendine evham yapma 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,155 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif ayca (2,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 631 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Damlakaramuk (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,588 göst.
1 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 707 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,095 soru

23,689,071 cevap