Hamile olduğunuzu öğrenince eşinizin ilk tepkisi ne oldu benimki biraz değişikdi eşim söyledi bana hamile olduğumu ))
Biz biraz bekledik (çok demeye dilim varmıyor allah daha fazla bekletmedi şükür benden çok bekleyenler var) zor oldu ikimiz içinde bazı süreçlerden geçtik ama çok şükür Allah nasip etti.. Biz ailecek kaynanam, ablam benim annem ve eşim bir cafede kahvaltıdaydık ben test vermiştim hastaneye doktorumun asistanı arayıp pat diye hamilesiniz demişti bi an sandalyeden kalktım gerçektenmi dedim ama içim nasıl titredi anlatamam hepsi şaşkın şaşkın bana bakarken telefonu kapatıp aglayarak hamileymişim demiştim tabi herkes ayaklandı birbirini öptü sarıldı kutladı mekandakilerde bize tuhaf tuhaf bakıyodu bu deliler napıyo demiştir hepsi bir Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın kimseyi evlat sahibi olmak için uğraştırmasın herkese nasip etsin ama evlat vermeden bir anne ve baba adayına kalplerine vicdan merhamet şevkat duygusu versin :)
Benim eşim hastanede yatıyodu evde test yaptım cıktı hemen hastaneye gidip tahlil yaptırmistım ogrenince aglamaya basladi agrisi unuttun
Bizimde 5 yıl olmadı 2 defada tüp bebek yaptık yine olmadı adetlerim zaten düzensizdi artık kesin dedim olmayacak bitti... Sonra eşimle çok tartışmalarımız vardı ve çocuk için Bi tartışma çıktı babamlara gittim meğer hamileymişim haberim yok 1 ay babamda kaldım haberim yok sonra neyse barıştık eve geldim 1 ayda evde kaldım yine haberim yok tabi bu zaman içinde çok zor süreçlerden geçtim ama elhamdülillah rabbim nasip etmişti menepoza giriyorum heralde diye doktora Bi gittim 3 aylık hamile olduğumu öğrendim doktor eşine müjdeyi ben vereyim dedi ve bende tamam dedim o söyledi bizde öyle Bi şokyaydık
Bizimki sürpriz olmadi ama oldu gibi de :/
7 sene olmadi hiç .. tedavi ile karar verdik ..
Direk tüp bebek tedavisi ile oldu ..
Açıkçası ikimizde şaşkındık çünkü 7 sene olmayınca insan tedavi ile olcağı inancını bile yitiriyor :/
Tek seferde oldu , hamileliğim sürpriz olmadi ama ikiz olmaları bize baya bi sürpriz oldu .
Kocisim ağladı garip herifim ağladı beni de ağlattı ❤
7 yıldır evlyim olmadı hiç .1,5 yıl önce ameliyat olmuştum rahimden çocuk için. En son kilo ver dediler ben kilo verdim. Ve kilo verdikçe hoşuma gitti çocuğu hiç düşünmedim. Aklımdan çıkardım. Diyete bşladıktan 8 ay snra gebe kalmışım.
Başka şehirdeydi eşim.
Keseyi görünce haber verdim.
İlk cümlesi :
"YEMİN ETTTTT"
Benden once esim ogrendi sebepsiz gulmustu ama oyle bole degil korktugumu hatirliorum nie guluo die
Benimde eşim anladı test yapmıştım çıktı ama nolur nolmaz yarın kan veririm demistim sonra soylicektim haliyle neşem yerindeydi bizim kurşun ulaşmış belli ki dedi anladı çok sevindi tabi
Ben düzensiz adet olurum sürekli geç adet görme den dolayı 16 yaşlarında hormon iğnelerine başladım ve 17 yaşımda ilk defa adet oldum. Tabiki doktor hiçbir sorun olmadığını söylemişti. Ben hep düzensiz adet olurum biz evlenelide 6 ay olmuştu işte yine adetimin üzerinden 45 gün demişti cuma ezanı okunurken tam annem beni aradı sen hamilesin ben sana test alcam dedi. Yok anne dedim ben hamile değilim hep geç olurum ben. Neyse dedim Rabbim tam cuma ezanı okunurken nasip sen ne verirsen razıyım. Kimse heveslenmesin diye gittim kendim testi aldım yapdım direk çift çizgi çıktı nasıl ağlıyorum ama eşim akşam geldi o onun demesiyle bir faklı mutluydum. İşte kaş göz yapıyorum tabiki anladı ama söyle dedi duymak istiyorum söyledim kulağına baba olacaksın gerçekten i dedi sarıldı çok mutlu oldu yüzünden belliydi. Aradan iki dakika geçti ben zaten biliyordum dedi o da tam o gün cuma namazında dua etmiş Rabbim hayırlısını sen bilirsin bir evlat nasip et diye. Rabbim bize nasip etti sağlıkla doğardoğar inşallah 11 günümüz kaldı istiyen herkese nasip olsun kucaklar boş kalmasın
Aynen cnm bana da eşim söyledi hamile olduğumu
Souledigimde inanmadi belki 10 defa sordu bak dogru soyle valami falan heemn kosup tatli falan aldi
1,493,353 soru
24,400,106 cevap
350,076 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın