0 oy
1,045 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2 defadır bölgede deprem hissediliyor saat 20:00 civari yine manisada deprem oldu izmir'de hissedildi. Deprem oldugunda tek tepkim hic bir sey yapmamak oluyor neden böyle oluyor bilmiyorum o an hic bir sey yapamıyorum. Donuyorum sanki kaçmayı aklımdan bile geçirmiyorum. Ne kadar ilginç degil mi?:ermm:

18 Cevaplar

0 oy
(2,178 puan) tarafından
ilginc mi bilemedim bende hep oylece kalakalirim kipirdayamam 
tarafından
Geçenkinde komşudaydım komsu mutfağa yoneldi telaşla bana seslendi ben donmuştum sanki
(2,178 puan) tarafından
Rabbim korusun varya şok geciriyorum o an napicaz bilemiyorum
tarafından
Ben de öyleyim sanırım şok gibi oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende öyleyim malesef bacaklarım titriyor koşamıyorum ama oğlumu alıp yerde comelirim:ermm:bizde çok kötü hissettik 

tarafından
O an sanki teslim oluyorum ev yıkılsa bisey yapamam sadece bebegimi alir otururum heralde ne zor bir şey Allah mazlumlara yardim etsin..
0 oy
tarafından

Geçen deprem olmuşdu ekim de valla bildiğin kalakaldım halam vardı evde bide ben vardım hissettim ömrüm boyunca ilk kez deprem neymiş ögrendim halama dedim hala kız deprem oluyo lambaya baksana sallanıyo dedim ikimizde çıkmadık evden öylece kalakaldık 

tarafından
Bende oyle oluyorum işte kalakalıyorum adeta geçenlerde birisi dedi buzdolabı ya da baza yanına çök başını eğ falan diye ama o an hic aklima gelmiyor
tarafından
Bide deprem çantası diyolar valla gülüyorum açıkçası tamam gerekli bişey ancak o anda bunlar aklıma gelmez biliyom kendimi artık
tarafından
Deprem çantasını kim dusunsun o an bir de onu mu tasicaz Allah korusun insanin ilk aklina evladi geliyor
0 oy
(451 puan) tarafından
O an insan ne yapcani bilemez Rabbim yardimcimiz olsun
tarafından
Amin inşaallah yapılacak bir şey de yok sanırım zaten
0 oy
tarafından
Ben depremden çok korkuyorum elim ayağım titriyor 
tarafından
Zaten korkulmasi normal her yer sallanıyor bir şey yapamiyorsun
tarafından
bende aşırı derecede korku var elim ayağım tutmaz deprem oldu zaman 3gun kendime gelemem ben
tarafından
Sende fobi gibi olmuş aşırı
0 oy
(798 puan) tarafından
Soka giriosundr cnm kitleniosundr
tarafından
Sanirim oyle oluyor canim
0 oy
tarafından
Bende öyleyim en son olduğunda oğlumu kucağıma alıp bekledim ev çökecek sanmıştım titremeye başlayıp ağlıyorum
tarafından
:(......
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Korkak ne olcak ki artık yeterince psikolojik olarak çöktü  herkes bende Korkudan  anneme  gekdim tepe heryer  apartman yokuş aşağı  bakıyor hepsi 6 nci kat bizimkide çok hissediliyor  eve girmek  istemiyorum artık ağladım anneme  gitcem deidm ne yapcagimi  şaşırıyorum artık 2 gündür  ordayım en azından olsada kafam  dağınık  hissetmiyorum burda kaç kez olmuş  birde
tarafından
Biz de ordayiz
(1,145 puan) tarafından
Buca da mı
tarafından
Evet....
(1,145 puan) tarafından
Anladım hayatım bende evka1deyim
tarafından
Hmm ben de gediz de
0 oy
(434 puan) tarafından
Ay ben dr donup kalıyorum Allah korusun ya
tarafından
Amin canim amin
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Ben çok korkuyorum yakında hatayda olacakmış allahım hepimizi korusun 
tarafından
Gercekten cikiyor mu olacak denilen yerler
(1,818 puan) tarafından
Evet canım ekimde deprem uzamnı elazığ ve malatyada olcagını söylemişti şuanda fay hattı elazıgdan hataya uzanmış
0 oy
(13,530 puan) tarafından
Aynısı bi kaç gün önce bana oldu resmen koltukta otururken titredim avizeye baktım sonra oğlum tam altında oyuncak oynuyordu elim ayağım titredi ama oğlumu gidip alamadım sonra hemen kayınvaldemi aradım deprem mi oldu diye ama olmamış öyle bir an olsa demek ki oğlumu kucağıma alamıcam Allah korusun 
tarafından
Allah korusun ya kaldiramicamiz yükler vermesin rabbim
(13,530 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(6,397 puan) tarafından
Bizelazig depremini hisettik gorumcem esi kaynanam kayinbaba esim oturuyoruz herkes ayaga kalktıbende cok siddetli degil nolcak deyip oturdum :D evdetek katli ondan geliyo bu cesaret olum gelirse gelir zaten nereye kaciyom
tarafından
Aynen ölüm dışarda da yakalar ya kaçmayı ben de mantıksız buluyorum:)
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Bende paranoyak  okdu iyicene  ben  güvenli  bölge  düşündüm  

Deprem  olursa  oaaya saklanicam 
tarafından
Oyle bir yer yok sanirim canm:))
0 oy
(5,373 puan) tarafından

Bnde aynıyım şu denizli depreminde hamileydim tektim bide evde ya durcak ya yıkılacak diye bakıyom öyle sonra eşim annem aradı hemen çık evden dolaş diye ama nası ağlıyom üstümü zor giydim Allah korusun ya yine bekleniyomuş deprem bizim burda ayrıca :'( annem 40 lıyken büyük bi deprem olmuş bizim burda ananem aşağıda evin bahçesinde annem yukarda beşikteymiş ev yıkılmaya başlamış dış kapı açılmamış dışarıdan bi adam vurup açmış kapıyı ananeme çık hadi demiş o da içerde bebeğim var demiş adam tmm bacım bn seni bekliyorum git çocuğunu al burdayım demiş ananem gtmiş almış annemi o adam olmasa yapamazdm diyo halbuki adam beklememiş tabiki sadece cesaret vermiş 

tarafından
Hmm bak iste ânnelik boyle bir şey bebebigni almadan kacamiyor insan :((((
(5,373 puan) tarafından
Aynen kuzum o içerdeyken sen nası kaçarsn ki canın oradayken Allahım korusun ya evlat gerçekten çok farklıymş geçenlerde annem hasta oldu ambulans çağrdk fln ağlamak istiyorum gtmek istiyorum ne bilim ama o çocuk seni tutuyo sana muhtaç o yine emmek zorunda uyumak zorunda ne bilim o zamanda anladım anne olduğumu
0 oy
tarafından
Çok kötü bi durum ya Rabbim bidaha yaşatmasın:(
tarafından
Amin amin korkutucu cidden
0 oy
tarafından
Bende şoka giriyorum o an dona kalıyorum tek hareket eden ellerim oluyor onlarda zangır zangır titriyor
tarafından
Hahahha:))bendedim nerde olmus deprem yaaa
tarafından
Altta gördüm yazayım dedim :D
tarafından
Iyi yapmissin ama sahibi gormuycek malesef:))
tarafından
Olsun içimde kalmadı en azından :)
tarafından
Hahha oda dogru ;))
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Yine bir horlayan post hem de sahibi bile yok :D

0 oy
(415 puan) tarafından
Bn aklımı kaybederim tek olsam evde çocuk olsa koyar kaçarım heralde çok kötü oluyorum depremi hissetmedim bn bire bir yaşadım rabbim kimseye yaşatmasin o an  hiç bisey düşünülmüyor zaten 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 210 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ygmur21 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ygmur21 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 460 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 377 göst.