Bakin tontisimi boyle oyrendim sizde sakliyomusunuzen mutlu oldum gun allahim herkese nasp etsin o guzel gunlerden amin
Benimde testim duruyor canım 2 tane yapmıştım halada saklarım
Dokuz aydir atmaya kiyamiyorim kii :)) atacagimi da sanmiyorum saklarim gittigi yere kadar
Bende saklıyorum cnm burda atiyim
6aydir duruyordu geçen attım normalde herseyi saklarim da onu saklayamadim. Fotosu duruyor
Süphelendim duramadım evde gittim aldım eşim geldi sessiz sessiz geçtim banyoya yaptım ve çift çizgi çıktım eşimin suratına baktım sadece şoktayım eşimde tuvaletten bu şekilde çıkan ilk insansın sena naptın noldu diye şaşırdı
1 tane yaptım inanamadım sonra toplam 4 tane yaptım hepsi duruyo atmam asla o günün tarifi yok ve tek ispati o
Atmadm duruyo ben iki kere test yapmstm.ikiside druyo
Bende kan tahlilini saklıyorum 11 ay oldu
Ilk yaptığımda saklayacaktım aslinda ama sonra huylandım resmini çekip testi attım
Test yaptım çıkmamıştı kan ve idrar verdim çıkmamıştı Ne çok param gitmişti öğrenene kadar sonra kadın doğuma gittim 1 ay 2 günlük hamilesin demişti haftaya gel kalp atışını dinleriz demişti 1 ay 16 günlükken gittim kalp atışını duydum test aldım sırf saklamak için o zaman sonuç çıkmıştı ne sinir olmuştum 35 Haftalık olduk hâlâ da saklıyorum atmaya niyetim yok
1,486,708 soru
24,304,950 cevap
344,332 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın