Eşimle aramız bazen çok iyi bazen ise kavga ediyoruz her çift gibi cinsel hayatımızda çok iyi ama eşimin bi kaç kere kardeşinin yada babasının sosyal hesaplarindan başka kızlara baktığını gördüm eşimi seviyorum fazla durumu uzatmıyorum ama duzelcek gibi değil. Gece uykusunda Ayşe Ayşe diye sayikladi napicam Bilmiyorum ailemle aram çok iyi değil napicagimi şaşırdım biraz eşimden uzaklassam diye düşünüyorum :(
Zaten yakin sayilmazsiniz uykuda ayse dedigine gore varliginin bi etkisi zaten yok esinde bosa kendini uzme goster disini sor ne demek oluyomus bunlar ben yapsam nasl hissederdin de
Canım belkide gerçekten haberi yoktur çünkü bende bazen uykumda hayatımda hiç tanımadığım isimler söylüyo muşum arkadaşlarım demişti
Gözü dışarıda tatlım belli. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan da iş bulana kadar ailenin yanına git, iş bul, adamı boşa. Ailenle anlasamiyorsan bir arkadaşına da gidebilirsin kiraya vs ortak olursun. 15 yasinda reşit olmayan kıza bile yürüyorsa pedofili de var işin içinde. suç işliyor.
canım esin babasından damı cekinmez cekinir korkarsa ona söle bazı erkekler öle babalarnın onlardan vazgecmesini istemzler affedilecek bi olay degil bu gercekten suan hamilesin doguma kadar calıssan dogumsan sonra bebege bakıp nasıl calısacan oda var konuş son kez esinle bak bi cocugumuz olacak eger bunlara devam ederden cocugumu alır giderim birdaha da göstermem aklı başına gelincede neden ayrıldıgımız söledigimde cocuk senden nefret eder senden nefret eden bi cocugun olsun istermisin faln de beni aldatmak sadece baskasının yatagına girmk degil ki de ona bakmam konuşmak falan da bir aldatmadır de biraz da dini yönden gir canım allah yaf ve yardımcın olsun bebegin icin dik dur ezdirme kendini benim basıma gelse bnm esim babasından cok cekinir ona sölerim ondan sonra cıkar giderim cocugumda göstermem ondan nefret ettiririm diye düşündüm valla
401,983 soru
12,034,178 cevap
36,262 kullanıcı