Hayırlı sabahlar kızlar kimin ne sıkıntısı varsa Allah yardimcisi olsun inşaallah iyilik guzellikler versin..Hayırlı cumalar..
Benim bir ufak mi buyuk mu bilemedim problemim var. Benim gorumcem lise sona gidiyor ailesine ve abisine karşı saygısı hiç olmayan sürekli bağırarak konuşan nerdeyse hic ama hic iş yapmayan bir insan benim yuzume karsi bir saygısızlık yapmadi ama abisini benden cok kiskaniyor hissediyorum..
Kayinvalidem kayinpederim ile birlikte geliyor bize bilerek veya bilmeyerek çok moralimi bozuyor takmayayım diyorum olmuyor. Ornek vereyim bir kac tane hareketini mesela ben bu hafta sonu sizde kalayım mi abi? Iste bana dogum günümde hediye al milletin abileri neler neler aliyor iste ne bileyim abi sen memur olsan ben senden hep para isterim bu sekilde bos bos konuşuyor. Kayınpederim de guya kizindan memnun değil ama kizi ben kola istiyorum baba deyince masada kolayı küfür eder gibi otururken masada benim onume koyup kizina servis yaptırdığıni bilirim (ki 7 ya da 8 aylik hamileydim ve o gun tetanoz asisi olmustum.) Her neyse şimdi onlar kizlarina hizmet ediyor olabilirler tepelerine cikarmis da olabilirler ama ben bu kizin nazını çekemiyorum zaten gurbetteyim çocuğumu büyütme telâşındayım evliliğimi oturtmaya yeni hayatima alismaya çalışıyorum bir de bu kızı hic çekemiyorum esimle tartışıyoruz..
Simdi sorum şu ben evime gelmesinler istemiyorum dedigimde gelemiyorlar Allah razi olsun esim o konuda anlayışlı yaklaşık 3 haftadir da gorusulmuyor. Ama benim düşüncem bu boyle mi gidecek torunlarindan mahrum mu kalacaklar..
Annem diyor ki kizim bosver evine alma eviniz huzursuz olmasin diyor (ki bu hediye olayi yuzunden tartıştık dogun gununde hediye almcaksin o kiza dedim esim de almazsam annem babam laf eder vs demisti)
Sizce hiç konuşmayım mi muhatap olmayim mi yoksa ne yapayim bilmiyorum zaten 3 hafta falan once pazar günü kapiya dayandilar acmadik ortalığı ayaga kaldırmışlar benim katta arkadasim var onu falan aratmislar bir sey mi oldu telleri kapalı ulasamiyoruz gaz falan sizintisi olmssin dye o gunden beri küsmüşler arayip sormuyolar esim annesini aramış dönmemiş kaynanam. Ama illa ki torunlarini ozleyip ararlar.
Not:gerçekten hic musait degildik açamadık bu şekilde yapmalari da cok yanlis bir evde her turlu ozel olabilir yani..