Kızlar ilk defa size aile içi şikayetimden bahsedecem sjz ne yaparsınız bilmiyorum ve merak ettim . Ben kayınvelidemlerle altlı üstlü oturuyorum ve genelde birlikte yapıp yiyoruz. Kaynanamların maddi durumu gayet iyi ve kendilerini her türlü geçindirecek bir para geçiyor ellerine benim eşiminde işi gayet iyi çok şükür ve onlardan biraz daha fazla kazanıyo sinir oldugum konuya gelelim eşim biraz daha fazla kazanıyo diye bir ortama gidiyoruz kayınpederim cebinde para oldugu halde eşimden bekliyo kendileri bişey alıyo ondan istiyorlar. Para varken yok diyolar benim eşimde hiç kısmaz ve biraz savurgan ben de bişey istemelerine hiç dayanamıyorum. Zaten evin ihtiyaclarinı geregince alıyo ama ne zaman dışarı çıksak arıyorlar sürekli bişey istiyorlar. Ben de diyorum birikimimizi yapalım o kadar harcama eşimde bana kızıyor kızlar sizce haksız mıyım kızmakla
Sizin kazanciniz iyiyken ailesi zorda olsa haksizdin ama herkes kendine yetebiliyoken kaynanangilin yaptigi halt yemek insan kendini evladina yikar mi ya sizi kullanip kendi paralarini ne icin biriktiyolar acaba merak ettm tovbe yarabbim ya esinle sakin ve guzel bi uslupla ara sira konus aklina girmeyi dene erken yasta ev araba birikim sahibi olan kisilerden ornek ver cocugumuzun gelecegi var de zorda olsalar zaten senden once ben derim annene babana da alalim edelim diye ama durumlari bizle ayniyken niye bizden yiyip kndileri biriktirsin hic mi dusunmuyolar senin genc oldgnu yuvan oldgnu baba olcagini geleceginin oldugunu de onlar zaten yapacagni yapmis yasinu almis bundan snraki yasantilarina da kendi kazanclari yeter artar bile de
Bence haklısın. Benim eşimde biraz öyledir hep hallederizci. Annemin telefonu sırf yavaş diye annene yeni telefon alalım diyo tamam bu hoşuma gidiyo cimri pinti olmasından iyidir ama çocuk olucak masraflar 1se 3 olucak bence eşine güzel bi dille anlat sonuçta herkesin kendi geçimi. 1-2 sefer neyse de bu sürekli oluyosa sıkıntı olmaya başlıyor.
Sende kaynananın yanında şu masrafımız var faturalar şöyle gelmiş şunu alman gerek tarzında masraflarını konuş belki anlar oda size yük olmayı bırakır. Allah yardımcın olsun haklıymışsın eşinede kumbara yapacağını söyle sürekli para al oda artık eli bol olmadığını anlasın annesine babasına ona göre yardım etsin
Durumlari iyiken bile neden milletten bir bekltisi olurki insanlarim hele oglundan yani. Kimse acimiyor valla su hale bak hamile giderleri var eksikleri var dusuncesinde deil kimse
Ayni dedem para yok para yok babama evi dayadi döşedi amcama hala para yok babam anladi ama artik anyayi konyayi esinde anlicak zamanla annemde cok kizardi zamaninda parasi olmasada yardim etsek gam yemicem diye
Maddi durumun iyi ise evini taşı başka yere canım erkekler pek tasarruf işinden anlamıyo eğer senin gelirin varsa yatırım yap eşininki ile de eve harcama yaparsınız,onlar şimdi okuttum ettik baktık falan gibi düşünüyordu kendi içinden bence yeni velilere para daha lazım gelecek için
Erkek milleti anlamaz canim seni susturmaya calisir haksiz görür. Bnm eşim de öyleydi kaynım ekmek alsa parasini verirler bnm kocam meyve sebze çay seker alir orali olmazlar ki evimiz ayri onlar hergun orda biz 1 2 haftada 1 kere gidiyoruz. Onlar 1aldiriyosa sen 2 aldır kisma nasil olsa gidiyo. para iste şunu alcam bunu alcam diye hatta tanıdık flan varsa kuyumcudan taksitle ceyrek altin bilezik aldir koy kenara baska türlü olmuyo. Bnmki çok şükür akillandi darisi senin basina olsun
kuzum kızma küsme ama sürekli söle birikim yapalım dagıt dagıt nere kadar bi zamn gelecez bizde annenlergibi olacaz cocuklar büyüdükce masrafları artar o zmn nabacaz de sürekli bu evde kalamayız evimiz olsun bize ait faln benm esimde öleydi kim isterse verdi verdi bende dedim yapma onlar sen zor zamandayken yardım etmediler sen ne düşünüyon paran yokke evine gelmexlerdi yüzüne bakmazlardı da simdi paran oldu nasıl geliyorlar düşün dedim verdi istedi yok dedi su gün vercem dedi aradan 3 ay gecti yine işi düştü öle verdi başkasına 9 milyar verdik altınlarımın parasını ve bnm gönlüm yokken daha vermedi ne zmn vercegide belli degil
1,492,991 soru
24,394,438 cevap
349,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın