0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
 4 haftalık hamileyim akıntılarım oluyor bir dr çooopok az gözle görünmeyecek gibi açık sarı akındı çok az ama yerleşme kanaması bumu?ne ola bilir

11 Cevaplar

0 oy
(3,886 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir canım
-Reklam-
0 oy
(170 puan) tarafından
Ya kirmak istemiyorum ama biz nerden bilelim allah aşkına daha 4 haftalıksiniz gidin doktorunuza sorun bizde burda bisey yok deriz sonra sorun çıkar ne gerek var buna 
(14,489 puan) tarafından
Ne bu kiin?  Zorla mı cevap istiyor?
(202 puan) tarafından
Asıl ben seni kırmak istemiyom da,   o zaman senin burda ne işin var? Hiç birşey sormaya ihtiyaç yoksa?. Ve bilmiyorsan yorum yapmayacaksın bu kadar basit. Zaten ben doktora sorucam bu saattemi? Burası ne için? Bence sen bilmediğin şeye boş yorum yapmaktansa bak  bi postlara belki bildiyin bir soru olurda, birine iylik yaparsın.
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Canım enfeksiyon olabilir sarı olmuyor yerleşme kanaması diye biliyorum 
0 oy
tarafından
Akıntı normal canım ama sarı alıntı sıkıntı olur 
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Idrar yolu enfeksiyonu  yada mantar olabilir bi idrar ver yarın baksınlar ama olabilir yani rengi kırmızı olmadığı sürece telaş etme 
0 oy
tarafından
Canım yerleşme kanaması bildimiz adet kanı gibi olur ama az olur lekelenme koyu kahve rengi gibi olur hani adet baslarinda oluyor ya öyle hamileliğin ilk başında akinti olur yinede sen bi doktora git sor 
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Canım kan değilse sorun yok yeni olduğu için bebek bile oluşmamış ondan belki bir ihtimal enfeksiyon olabilir dr gidince sor 
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Hamilelikte akıntı değişiyor. Idrarda yanma falan yoksa birsey olduğunu sanmıyorum yine doktora sorarsın 
0 oy
tarafından
Kuzuumm sarı akıntı enfeksiyon olabilir ama olmayadabilir bende 9 ay boyunca geldi bi doktoruna görün sen yine de inşallah Bişey yoktur ❤
0 oy
tarafından
Cnm yerleşme kanaması pembe oluyor sarı ise enfeksiyon olabilir
0 oy
(680 puan) tarafından
Cnö ben 16. Haftaya kadar goruyom  o akıntıyıı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
9 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif keskin (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 372 göst.
31 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,085 göst.
5 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Şule Asgerova (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 365 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,062 soru

12,104,478 cevap

36,423 kullanıcı