0 oy
701 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,379 puan) tarafından
Kızlar Kızımın  doğduğu  gün sarılık testi yapıldı sarılığı 5 çıkMisti hastaneden çıkarken bol bol emzirin diye eğitim. Aldık ve aç kalmaması içinde  hekimle birlikte mama başladık önlem. AmAçli fakat kızımın emmesi  refleksleri herseyi normaldi Rabbime çok şükür sütüm de hemen geldi 2. Gün hekim ile konuşarak mama bıraktık çünkü kizima sutüm. Fazla geldi sagmaya basladim. Bugunde kontrol vardı test yaptırdik fakat kızımın sarılığı 13 e çıkmıştı sarılık nedeni fizyolojik Yenidogan sarılığı yada kan uyuşmazlığı sarılığı değildi çünkü karaciğer testimiz  ggt yüksekti bununla sebebin ggt olduğu ortaya çıktı bebekte ggt yüksekliği sebepleri de bir kaçi  annenin hamilelikte  alkol sigara kullanımı - aldığı ilaçlar - uçuk geçirmesi gibi ben de 2 kez uçuk yaşadım  geçmeyen tarzda kızım şimdi fototerapi alıyor 24 saatlik Anne sütünü kestik mama başladık ınsalalh yarın sağlıkla evimize geri donucez tekrar  kizimdan dualarinizi eksik etmeyin lütfen sizleri seviyoruz....

33 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun. Cok gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
(2,024 puan) tarafından

Cnm bnm ya kıyamam  meleğine Rabbim yâr  ve yardımcın  olsun dualarımız  sizinle insaAllah tez zamnda iyileşir  miniğin:)

0 oy
tarafından
Rabbim sana bağışlasın evladını İnşallah içini ferah tut. 
0 oy
(213 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun insallah hemen iyilesir kuzum ya kiyamam minicikmis daha 
0 oy
tarafından
rabbim saglik versin canim
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Geçmiş olsun hic üzülme biz 18 le yatmistik 5 gunlukken kani idrari temiz cikti fizyolojik sarilikmis ve sutumden geciyomus 20 saat fototerapi aldik 1 gun mama ver dedi doktor ben haftada 1 veya 2 gün 1 öğün mama verdim duzeldi cok sukur
0 oy
(176 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah 
0 oy
(398 puan) tarafından
Rabbim yardım eder içinş ferah tut Allah şifa versin meleğine canm  
0 oy
(468 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm benim ya kıyamam o minnağa Allah tez vakitte acil şifalar verip yavrunla beraber çıkarsın seni ordan inşaallah:(
0 oy
(645 puan) tarafından
Hastanede bebişle kalmak  çok zor bi durum seni anlayabiliyorum bebişini kucağına alır sıcacık evine döner ve kızınla birlikte hayal kurduğun şeyleri yaşarsın inşallah Allahım şifasını versin minik prensesin 
0 oy
(4,757 puan) tarafından
 Rabbim şifa versin inşallah yavrunu sana bağışlasın kuzum üzülme lütfen tatlım geçer kaç güne sen üzme kendini Allah korusun sütün falan kesilir tatlım Ya
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım  Rabbim bir an evvel sağlıklı bir şekilde evinize dönmeyi nasip eder inşallah. Biz de sizi seviyoruz❤❤❣

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 616 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 318 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.
8 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu

413,469 soru

12,447,783 cevap

46,207 kullanıcı

Kategoriler

...